Προς το περιεχόμενο

emgakias

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    10
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή emgakias

0

Φήμη

  1. keeley compressor!! http://www.robertkeeley.com/home.php
  2. emgakias

    blue jean blues(clip)

    Πολυ ωραιος ηχος!! Καλα οι wcr τρομεροι! Το επομενο κανα Garry moore τερμα γκαζια στην les paul! :D :D
  3. Ο ηχος του takis στο bluesman φωταει οτι ειναι Les Paul.Kαι στο hoochie koo!! Ξεχωριζει!!!Ανεβασε ενα κομματι χωρις να λες τι χρησιμοποιεις!!! Εγω δεν μπορω να ξεχωρισω αν ειναι Stratocaster ή Telecaster.Μονο αυτες. Οταν ακουσω les paul την καταλαβαινω!!!
  4. Εγω μπορω να καταλαβω αν ειναι LES PAUL!!Ειδικα ο ηχος της ξεχωριζει!!! Του Gary Moore για παραδειγμα φωταει αν και χρησιμοποiει και Fender. Στο Still got the blues φαινεται. Ειδικα η Les Paul εχει ενα ηχο σκληρο rock τραχυ ηχο και θεωρω LES PAUL με EMG στυλ Zakk Wylde ειναι τελειος!!!Πολυ heavy ηχος.!!!
  5. Εγω μπορω να καταλαβω αν ειναι LES PAUL!!Ειδικα ο ηχος της ξεχωριζει!!! Του Gary Moore για παραδειγμα φωταει αν και χρησιμοποiει και Fender. Στο Still got the blues φαινεται. Ειδικα η Les Paul εχει ενα ηχο σκληρο rock τραχυ ηχο και θεωρω LES PAUL με EMG στυλ Zakk Wylde ειναι τελειος!!!Πολυ heavy ηχος.!!!
  6. Για κοιταχτε αυτες τις κιθαρες!! www.gajicguitars.com. custom jon levin!!. www.dokken.net Τον κιθαριστα των Dokken!! Toν εχετε ακουσει?Στο ιδιο στυλ ειναι με του Lynch the new band?
  7. Αυτα τα artificial που κανει ειναι τρομερα!!!Πολυ γαματα!!!
  8. Σαν κιθαριστα πως τον κοβεται??
  9. Το ειδα σε ενα live.Δεν ξερω ποιο τραγουδι ειναι.Εκανε bend την χορδη για πολυ ωρα και τα επαιξα!!Βασικα μοθ αρεσουν τρελα τα αγρια σκουξιματα τις Les Paul οταν κανει lick στιν χορδη πανω κατω!Ετσι δεν λεγεται αυτο!!! Ειναι μοναδικος ηχος.!!
  10. Aυτη την δειαρκεια που εχει ο moore με την LES PAUL μπορει να επιτευχθει?? τι παραπανω χρισιμοποιιει??
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου