Προς το περιεχόμενο

advocate

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    9
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Gear List
    Roland everywhere

Συμμετοχή advocate

0

Φήμη

  1. Αγαπητέ Neeq, Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σου μέχρι στιγμής, αλλά δεν προσπαθώ ούτε να κερδίσω εντυπώσεις, ούτε να βγω από πάνω. Κυκλοφορούν ανάμεσα μας υπερβολικά πολλοί απατεώνες που είτε με τον 'Α' είτε με τον 'Β' τρόπο προσπαθούν να εξαπατήσουν και κάποιοι απ'αυτούς τα καταφέρνουν. Αν πιστεύεις ότι όλη αυτή η ιστορία δεν αξίζει να βγει στη φόρα τότε μάλλον δεν χρειάζεται να απαντήσεις ξανά. Ίσα-ίσα είμαι τυχερός καθώς απάντησε και ίσως βγάλω άκρη μαζί του. Μέχρι να λυθεί το ζήτημα (όπως και να λυθεί) θα συνεχίσω να ποστάρω στο συγκεκριμένο thread. Δουλεύω και δεν έχω ΟΥΤΕ χρόνο, ΟΥΤΕ λεφτά για ξόδεμα. Πολλοί συνάνθρωποι μου έχουν πέσει θύματα και η οικονομική κατάσταση μας δεν επιτρέπει "εκπτώσεις" σε τέτοιου είδους καταστάσεις. Καλώς ή κακώς κάποιοι απ'τους απατεώνες είναι έξυπνοι και άλλοι χαζοί. Έπεσα σε χαζό μου φαίνεται οπότε θα το πάω στα άκρα μέχρι να δικαιωθώ. Επαναλαμβάνω, αν δεν σε ενδιαφέρει, μη συμμετέχεις στη κουβέντα. Η προσωπική αλληλογραφία παύει να είναι προσωπική, όταν αφορά τέτοιου είδους συμβάν. Θέλω να ενημερώνω πλήρως τι παίζει με τον εν λόγω "κύριο". Όπως παρακάτω υπάρχει αντίστοιχο thread για έναν γνωστό απατεώνα, έτσι και εγώ θα κάνω τα αδύνατα δυνατά να κρατήσω τον κόσμο μακριά. *Moderated.
  2. Αυτή ήταν η αρχική του απάντηση όταν του είπα ότι είναι χαλασμένο. Ο τύπος δεν πρέπει να είναι καθόλου καλά και ντρέπομαι που τον εμπιστεύτηκα. Τώρα με απειλεί ότι θα μπει να απαντήσει στο thread γιατί έχει "ταικμοίροια".
  3. Ας κινηθεί νομικά όποιος γουστάρει εναντίον μου, δεν έχω απολύτως κανένα θέμα. Σχετικά με τον Audiocare απλά να αναφέρω ότι και εγώ αλλά και πολλοί γνωστοί μου πέσαμε θύματα κακομεταχείρισης. Τρεις ολόκληρους μήνες είχε το synth μου. Το είχα αφήσει με δύο χαλασμένες φωνές. Το πήρα πίσω με τρεις χαλασμένες φωνές, κομμένο καλώδιο και βρώμικο μέχρι αηδίας καθώς το άφησε εκτεθιμένο σε υγρασία και ανοιχτό εντελώς. Άλλοι πόσοι άνθρωποι μπορούν να στηρίξουν τα λεγόμενα μου με ανάλογες εμπειρίες. Όσον αφορά τον Κερκυραίο, θα τα πούμε λίαν συντόμως. Μιας και δεν βρίσκω τη παραμικρή υποστήριξη εδώ μέσα, ας τα αναλάβω όλα εγώ όπως πρέπει.
  4. Δεν ανέφερα πουθενά ότι κάνω τέτοιου είδους σενάρια, μιας και ο ίδιος μου τον πρότεινε είπα να κάνω λόγο για το περι τίνος πρόκειται (και ΝΑΙ είναι λαμόγιο ο Audiocare), όποιος θέλει να μάθει περισσότερα ας στείλει pm. Αποφύγετε τον, έχει καταστρέψει οικονομικά πολλούς γνωστούς μου. Στα υπόλοιπα θέματα τώρα, μιλήσαμε και μου είπε ότι όλα είναι ok. Να μη τον πιστέψω δηλαδή; Όχι, να μην το πιστέψω.. Έχω αγοράσει πόσες φορές απ'το Noiz, είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει το συγκεκριμένο συμβάν και πιστέψτε με, δεν θα το αφήσω έτσι. Τώρα περί shit happens, αν έχεις να μου δώσεις 200 Ευρώ όλα cool φίλε, δώστα και το λύνουμε για να το διορθώσω. Επαναλαμβάνω, όποιος είναι από Κέρκυρα και θα ήθελε να με βοηθήσει να βρούμε με κάποιο τρόπο τον κύριο, ας μου στείλει pm.
  5. Το synth έχει το γνωστό πρόβλημα όλων των voice chips που προ-αναφέρθηκαν. Κυρίως το VCF φαίνεται να μην ανταποκρίνεται σωστά και ο τυπάς απ'τη Πάτρα μου το πούλησε χωρίς να αναφερθεί σε αυτό. Παράλληλα μου πρότεινε να το πάω σε έναν επισκευαστή απ'τη Θεσ/νίκη, τον οποίον επίσης θα αναφέρω, ο οποίος είναι ιδιαίτερα γνωστός απατεώνας απ'τα μέρη μας. Αποφύγετε τον και αυτόν: Ο κύριος *******. Το δεύτερο πρόβλημα έχει να κάνει στην επιλογή midi channels. Δεν μπορώ να αλλάξω section του synth οπότε ένα κανάλι αναγκάζεται να "ελέγχει" τα πάντα. Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος από Κέρκυρα που θα ήθελε να με βοηθήσει να βρω τον κύριο. Ας μου στείλει pm. Το πρόβλημα για να επιδιορθωθεί κοστίζει πάνω από 200 Ευρώ και είμαι αποφασισμένος να το τραβήξω εγώ ο ίδιος στα άκρα μέχρι να πάρω πίσω τα λεφτά μου. Έχω τα στοιχεία του. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. *Moderated.
  6. Δεν γίνεται να μην υπάρχει λύση σε αυτή τη περίπτωση. Ο τυπάς εν τω μεταξύ αρνείται να απαντήσει και έχει εξαφανιστεί εντελώς. Βγάζω τα στοιχεία του στη φόρα για να ξέρετε με τι έχετε να κάνετε, είναι απατεώνας: ********** Δεν μπορώ να ξεχωρίσω τη διεύθυνση, θεωρώ ότι επίτηδες έχει γραφτεί έτσι. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βρω το link του προφίλ του στο smart noiz; Απ'τα google caches ανέκτησα την αγγελία η οποία βρίσκεται εδώ: http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:et32cl6HfcEJ:smart.noiz.gr/details.php%3Fid%3D193403+&cd=1&hl=el&ct=clnk&gl=gr
  7. Άριστο, λειτουργεί τέλεια, κανένα απολύτως θέμα. Τον πίστεψα για κακή μου τύχη. Δεν ανέφερε κανένα πρόβλημα.
  8. Καλησπέρα αγαπητό forum, Πριν λίγη ώρα έπεσα θύμα απάτης από έναν συγκεκριμένο user του Smart Noiz με όνομα **********. Έχω τα στοιχεία του στη διάθεση σας, βρίσκεται στη Κέρκυρα σύμφωνα με τα λεγόμενά του. Αγόρασα ένα Roland MKS-7 στα 350 Ευρώ εντελώς σακατεμένο, με χαλασμένα voice chips και προβλήματα στο MIDI. Απ'ότι φαίνεται το synth είναι σε κακή κατάσταση. Μόλις μου αποκάλυψε ότι έχει οικονομικά προβλήματα και πως δεν έχει ιδέα για το όργανο και να "βρω λύση μόνος μου" ενώ μου πρότεινε να το στείλω για επισκευή. Τον παρακάλεσα να το συζητήσουμε και πως θα του το επιστρέψω πίσω, αλλά αρνήθηκε και δεν απαντάει πλέον στα emails. Τι κάνω στη περίπτωση αυτή; Μπορώ να κινηθώ νομικά και να απαιτήσω τα λεφτά μου πίσω; Σας παρακαλώ προτείνετε μου λύσεις γιατί κοντεύω να τρελαθώ. *Moderated.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου