Προς το περιεχόμενο

digger

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    17
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Πλήκτρα
    DJ - MC
  • Gear List
    Korg Kaossilator, Focusrite Saffire pro 24 dsp, Eowave Domino, T.Bone SC1100, T.Bone SC1000, AKG k141 studio, Edirol M-10MX, Harley Benton l-500, M-AUDIO Oxygene 49 G3, M-AUDIO X-Session pro, M-AUDIO AV40, Bontempi Minstrel
  • Day job
    Δουλειά
  • Τόπος
    Αθηνα

Συμμετοχή digger

0

Φήμη

  1. digger

    guitar rig 5 help!!!

    Εγώ όταν μου συμβαίνει αυτό, βάζω το daw σε full screen (στα περισσότερα daw γίνετε με f11) και μπορώ μετά να το πιάσω και να το μετακινήσω.
  2. digger

    Ableton Live Midi cc

    Όχι, δεν θέλω αυτό. Θέλω όταν στέλνω με το controller μήνυμα cc10 στο live, από το midi out της κάρτας ήχου να φεύγει cc1.
  3. Γεια χαρά σε όλους. Χρησιμοποιώ το Ableton Live 9. Θέλω τα 8 knob που έχει το controller μου να στέλνουν cc1 έως cc8 από το midi out της κάρτας ήχου. Ξέρει κάποιος να μου πει πως να το κάνω; To controller που έχω είναι το oxygene49 gen 3 της M-AUDIO.
  4. Είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα όταν είχα την fast track pro. To 2013 Avid έβγαλε καινούργιους driver (6.1.10) και καινούργιο firmware. Όταν τα πέρασα το πρόβλημα λύθηκε. Αυτό είναι το link με τους drivers http://avid.force.com/pkb/articles/en_US/download/Fast-Track-Pro-Drivers
  5. Στα χρήματα που λες εγώ θα έπαιρνα την focusrite scarlett 2i4. Ένας φίλος μου έχει την Lexicon Alpha και δεν μου άφησε καθόλου καλές εντυπώσεις. Είναι όμως πολύ φθηνή οπότε δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις. Εγώ έχω τώρα την saffire pro 24 dsp της focusrite και είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά αυτή είναι firewire οπότε δεν σου κάνει. Ένας άλλος φίλος έχει την focusrite scarlett 2i2 και την δουλεύει σε laptop και είναι μια χαρά. Γενικά όσες κάρτες της focusrite έχω δει, όλες μου φάνηκαν οκ για τα χρήματα τους. Ο λόγος που σου προτείνω την 2i4 και όχι την 2i2 είναι ότι η δεύτερη δεν έχει midi.
  6. Sorry επειδή κάηκα. Ο A/D παρακάμπτεται με μία προενίσχυση με ψηφιακή έξοδο. Ο D/A πως παρακάμπτεται με την προενίσχυση;
  7. Η κάρτα που έχεις διαθέτει 4 αναλογικές εισόδους 2 εκ των οποίων διαθέτουν προενίσχυτη για μικρόφωνο οπότε χρειάζεσαι άλλους 2. Αυτό το μαραφέτι έχει 4 που δεν νομίζω να είναι καλύτεροι από τους προενισχυτές που έχει η κάρτα σου μιας και μιλάμε για low budget μηχάνημα. Αν έπαιρνες μια καλή φέτα με 4 καλές προενισχύσεις τότε οκ να παρακάμψεις τους προενισχυτές της κάρτας και να χρησιμοποιήσεις μόνο τους δικούς της αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν νομίζω να έχει κάποιο νόημα. Κατα τη γνώμη μου αν είναι να σκάσεις 100 € καλύτερα να πάρεις μία φέτα με 2 προενισχυτές παρά αυτή με τους 4. Λίγο παραπάνω ποιότητα λίγο παρακάτω ποσότητα. Κατά τη γνώμη μου πάντα.
  8. Στα 100€ με την παρακάτω θα κάνεις τη δουλειά σου. http://www.skroutz.gr/s/2056341/Alesis-MicTube-Duo.html
  9. Συμφωνώ με τα παιδία ότι μια σκέτη προενίσχυση είναι καλύτερη από μια φτηνή κονσόλα. Αν έχεις κάποια παραπάνω χρήματα να διαθέσεις θα σου έλεγα να πάρεις μια προενίσχυση με έξοδο s/pdif για να σου μείνουν ελεύθερες οι 2 line για κάποια άλλη χρήση.
  10. Σου κάνει η κονσόλα. Μια προενίσχυση πχ είναι η παρακάτω http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?products_id=9412.
  11. Οι πίσω είναι line, δεν είναι instrument. Instrument είναι μόνο οι μπροστά.
  12. Όχι, αυτό είναι μόνο για phantom power, η στάθμη της εξόδου είναι μικροφώνου και όχι line. Προενίσχυση μικροφώνου πρέπει να πάρεις.
  13. Ευχαριστώ για την απάντηση. Τώρα η ζημιά έγινε, την πήρα και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Για την αγγελία που λες, αν είναι αυτή που ήταν στα 100€, την είχα κλείσει και για μια εβδομάδα ο τύπος μου έλεγε ότι την "'έστελνε" μέχρι που του άφησα αρνητικό feedback και του είπα να την κρατήσει. Μετά από λίγο μπήκε η ένδειξη έφυγε.
  14. Καλησπέρα. Είχα ξανά ανοίξει ένα θέμα για την αγορά κάρτας ήχου πριν λίγες μέρες αλλά δεν απάντησε κανείς. Τελικά κατέληξα ότι θα αγοράσω την saffire pro 24 dsp. Υπάρχει κάποιος που να έχει την συγκεκριμένη κάρτα για καιρό ώστε να μου πει αν έχει βγάλει καθολου προβλήματα; Ευχαριστώ.
  15. Με το asio4all ίσως να μπορούσες να το κάνεις αλλά θα έχεις μεγάλο latency. Άλλο τρόπο εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω και νομίζω ότι δεν υπάρχει, χωρίς να είμαι απόλυτος.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου