Προς το περιεχόμενο

Sanvean

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Sanvean

  1. Sanvean

    Liquid Streets

    Καταρχάς γιατί εξάπτεσαι αγαπητέ Superfunk, και "φωνάζεις" με κεφαλαία; Φαντάζομαι πως θα μου έλεγες "εδώ δεν έχω τον παραμικρό ενδοιασμό να φωνάζω στον ίδιο τον καλλιτέχνη τι να φορέσει και πως να έχει τα μαλλιά του, σε σένα θα κολλήσω ρε @#$% ;" >:( Κάθε άνθρωπος έχει το δικό του στυλ. Άν είναι η μόστρα αυτό που μετράει για κάποιους (πολλούς ή λίγους - στο συγκεκριμένο νήμα μάλλον λίγους), τότε υπάρχει μια ολόκληρη βιομηχανία (μουσική), με "κώδικες" και "πρέπει", ώστε να ικανοποιηθούν. "Ωκεανός" η μουσική/οί και τα σχήματα, και ιδιαίτερα τα pre-μοστραρισμένα… Κάθε καλλιτέχνης προσφέρει αυτό που μπορεί και θέλει, και αυτό που είναι, ως μουσικός, ως ψυχή, και ως εμφάνιση. Σε άλλους θα αρέσει, σε άλλους όχι. Προσωπικά, 1) όταν μου χαρίζουν γάιδαρο, δεν τον κοιτάζω στα δόντια, και 2) αν δεν μ' αρέσει κάποιος ή κάτι (έστω και κατά 1/4), απλώς πηγαίνω παρακάτω. Δεν μπορώ -και δεν θέλω- να επιβάλλω στους άλλους τη δική μου οπτική, πολύ δε περισσότερο αν πρόκειται για ενήλικες. Κάποιοι βέβαια μπορεί να αυτοεξυψώνονται μέσω τέτοιων συμπεριφορών. Το καταλαβαίνω… αλλά δεν είμαι και υποχρεωμένος να το επικροτήσω (ή, ακόμα χειρότερα, να το υιοθετήσω). Η γνώμη είναι γνώμη, και οφείλει να γίνεται πάντοτε και απ' όλους σεβαστή. Άλλο όμως η γνώμη, και άλλο η νουθέτηση, η προσβολή, ή η αγένεια… tolis7 "Κοιτα,σε πρωτη φαση θα μαζεψουμε καποια λεφτα για να τον κουρεψουμε..Δεν μπορω να σου κρυψω οτι μας βαλατε σε σκεψεις με τις ενδυματολογικου τυπου συμβουλες/τοποθετησεις σας περι του θεματος .Μιλησαμε με καποιους ειδικους και ολοι μας ειπανε " Διωχτε τον,δεν κανει"..Ειπαμε και μεις να τον "σχολασουμε",αλλα στις προβες μας φερνει καλο κολατσιο. Πολυ καλο το ρουχο που προτεινες παντως ,αλλα πρεπει να τον καψει λιγο ο ηλιος πρωτα,δεν θα του κατσει καλα αμα ειναι ασπριδερος και αντε να κλεισεις gig μετα.." Τόσο τους απασχολει η "ΕΙΚΟΝΑ" φίλε Superfunk. ΥΓ. Θα επιθυμούσα να λήξει εδώ τούτος ο διάλογος, διότι φαίνεται πως δεν οδηγεί πουθενά (ήλπιζα αρχικά ότι θα μπορούσε, αλλά…δεν). No bad feelings από μένα, αλλά αν εσύ έχεις και άλλα, και επιθυμείς να συνεχίσουμε, τότε θα δεχθώ την πρό(σ)κληση. Άν δεν έχεις, τότε χαίρομαι ιδιαίτερα, και σου εύχομαι και πάλι να είσαι καλά. Παρομοίως και στον (αρκετά πιο "ήπιο") φίλο LK.
  2. Sanvean

    Liquid Streets

    Έχει απαντήσει ήδη μέλος της μπάντας για το πόσο "ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ" τους απασχολεί το θέμα, αλλά μάλλον "στου κουφού την πόρτα" (πλην του σχολιαστή LK, που φαίνεται πως το "έπιασε"). Επίσης, δεν με απασχολούν τα "καλούπια" (images & styles), αλλά η ουσία, ή τέλος πάντων αυτό που θεωρώ ο ίδιος "ουσία" σε ένα καλλιτέχνη (ή μπάντα). Σ' αυτό λοιπόν, που άλλοι εδώ το θεωρούμε ουσιαστικό και άλλοι όχι, ευτυχώς συμφωνούμε όλοι. :) Όσο για τη "γενίκευσή" μου, εκ του αποτελέσματος κρίνω. Το πόσο εκτός θέματος είμαι, ας το κρίνουν όσοι διαβάζουν το νήμα. Σε κάθε περίπτωση πάντως, προτιμώ να είμαι "εκτός θέματος" (αν είμαι), παρά να είμαι "εντός", νουθετώντας ένα μουσικό λες και είναι το σκυλάκι του γείτονα ("θέλει ΚΟΥΡΕΜΑ"), ή σαν να είμαι η μαμά του ("πρέπει να φορέσει ΚΟΣΤΟΥΜΙ-ΓΡΑΒΑΤΑ" κλπ). Ένα και μόνο point, στο φίλο που διόρθωσε το έτος (ήταν διάταγμα του '59, αν και σχεδόν παντού αναφέρεται ότι πρωτοεφαρμόστηκε το '58). Να είστε όλοι καλά, και…μην πυροβολείτε τον μπασίστα. Απλώς ακού(σ)τε τον… 8)
  3. Sanvean

    Liquid Streets

    Δεν κάνουν τα ράσα τον παπά, και ο μπασίστας, ανεξάρτητα απ' το τι φοράει, παίζει παπάδες. Μας αρέσει όμως (πολύ!) σ' αυτή τη χώρα να ασχολούμαστε περισσότερο με τρίχες, και λιγότερο με την ουσία. Ας στείλει κάποιος απ' τους φίλους εδώ κι ένα αίτημα στη Φίφα να ακυρώσει το γκολ του Γ.Σαμαρά. Ακούς εκεί να εκτελεί πέναλτυ αξύριστος (απαράδεκτον!). Μη πω κιόλας ότι θα έπρεπε να επανέλθει ο νόμος 4000 του '58 για τέτοιες περιπτώσεις…τεντυμπόηδων! ΥΓ. Σχετικά με τον Rob Halford… Δεν νομίζω πως θα είχε πρόβλημα να βγεί με παπιγιόν και χωρίστρα (κοντό μαλλί είχε έτσι κι αλλιώς). Πρωτοπόρος για την εποχή του ενδυματολογικά, εισήγαγε τη sex-shop κουλτούρα στο metal. Είναι βέβαια και homo ο άνθρωπος. Τι λέτε λοιπόν, να αφήνουμε σιγά-σιγά τον "καθωσπρεπισμό" και να πιάσουμε την ομοφοβία; ;D ΥΓ2. Άκουσα/είδα τη μπάντα live, πριν 2-3 μήνες στο Γκάζι…και τα έσπαγαν! Εξαιρετικοί, ΟΛΟΙ… (και ως μονάδες, και ως σύνολο).
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου