Προς το περιεχόμενο

snopmc

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή snopmc

0

Φήμη

  1. snopmc

    Focusrite Scarlett 2i2

    Φίλε Zak , σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες και τον χρόνο σου στο θέμα μου. Θα προσπαθήσω να βρω για να δοκιμάσω και άλλο μικρόφωνο.. Περιμένω και τις απόψεις ίσως κάποιου που έχει την κάρτα αυτή και χρησιμοποιεί πυκνωτικό μικρόφωνο. Ευχαριστώ!
  2. snopmc

    Focusrite Scarlett 2i2

    Με την κιθάρα καρφί καρφί γράφω και τον διακόπτη στο INST, στο Line όταν τον γυρίζω ενώ έχω κιθάρα πάνω ελαττώνετε η ένταση, στο μικρόφωνο γράφω μόνο φωνητικά.
  3. snopmc

    Focusrite Scarlett 2i2

    Ναι, και στις 2 εισόδους κάνει το ίδιο, και με ηχεία και με ακουστικά και Daw playback και Direct playback, το πρόβλημα συνεχίζει.
  4. snopmc

    Focusrite Scarlett 2i2

    Ναι, το συνδέω όπως είπες ακριβώς, και το πρόβλημα είναι με όποιο DAW και να γράψω, Cubase, Pro Tools 10, Ableton. Και στα DAW οι ρυθμίσεις είναι όπως πρέπει δεν πειράζω τίποτα.. Αυτό που σκέφτηκα είναι μήπως υπάρχει κάποιο ελάττωμα σε κάποιο από τα δύο όμως δεν μπορώ να το δοκιμάσω με άλλη κάρτα ήχου , ή άλλο μικρόφωνο στην κάρτα αυτή. Δεν ξέρω πραγματικά τι παίζει.. η κιθάρα (ηλεκροακουστική) είναι μια χαρά, ούτε στην μέση δεν βάζο την ένταση γιατί αρπάζει.
  5. snopmc

    Focusrite Scarlett 2i2

    Ναι, φυσικά δεν είναι από αυτά το πρόβλημα, δεν έχω κόψει db από τον διακόπτη του μικροφώνου και στο inst/line είναι στο line στο inst δεν έχει καμιά διαφορά, και το phantom είναι ενεργό (σε περίπτωση που το σκεφτεί κάποιος, διαφορετικά δεν θα ακουγόταν τίποτα).
  6. Καλησπέρα σας! Έχω την κάρτα ήχου Focusrite Scarlett 2i2, το 'πρόβλημα' που αντιμετωπίζω είναι το εξής: Για εγγραφή κιθάρας όλα είναι καλά με το θέμα της έντασης κλπ. όταν όμως συνδέσω το πυκνωτικό μικρόφωνο (AKG PERCEPTION 220) στο XLR ανοίγοντας προοδευτικά την ένταση του δεν έχει αρκετή ένταση, μόλις το ανοίξω από τα 3/4 και πάνω έχει απίστευτα δυνατή ένταση που δεν μπορείς να το κοντρολάρεις και συνεχώς κλιπάρει. Έχει κάποιος από εσάς κάποια εμπειρία με την συγκεκριμένη κάρτα ή κάποια ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει ? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου