Προς το περιεχόμενο

DrKoulas

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Gear List
    Cort Action DLX
    Fender-Heartfield DR-5
    Fender MiM Standard Precision Bass

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή DrKoulas

0

Φήμη

  1. Αυτο ειναι οντως αλλα αν διαπιστωσω οτι στην τελικη προκειται για τετοιο ζητημα τοτε δεν ξερω...
  2. Η αληθεια ειναι πως αυτη ηταν η προφαση για να του πω να αρχισουμε να ψαχνουμε τραγουδιστη μιας και αυτος έχοντας ξεκινησει με κλασσικη κιθαρα μπορει να κανει διαφορα και δυσκολα πραγματα... Τεσπα...
  3. O πατερας του κιθαριστα εχει μουσικη σχολη εδω και κανω μαθημα εκει 9 χρονια. Απλα ο κιθαριστας δεν θελει να τραγουδα μπροστα στον πατερα του, δεν ξερω ακριβως γιατι.
  4. Δεν γινεται ερημην τους. Εχει συζητηθει οτι πρεπει να βγαζουμε πιο γεματο ηχο και ψαχνουμε και οι 3 για μελη. Το θεμα δεν ειναι οτι πιστευω οτι πρεπει να τραγουδαω μιας και τραγουδαω απλα σε αυτα που γραφω εγω. Ο,τι γραφει ο κιθαριστας, τα τραγουδαει ο κιθαριστας. Αυτο που λες με την προσαρμογη του μπασου στα μετρα της φωνης, ισως ειναι καλη ιδεα... Thanks :)
  5. Καλησπερα σας, εδω και περιπου 8 μηνες, με τον καλυτερο μου φιλο εχουμε κανει ενα συγκροτημα alternative rock/post-grunge το οποιο απαρτιζεται απο εμας τους δυο και εναν φιλο ντραμερ. Εγω παιζω μπασο και αυτος με τον οποιο υπαρχει προβλημα , κιθαρα. Επειδη στην αρχη ολα τα τραγουδια γραφονταν απο τον κιθαριστα, αποφασιστηκε να τραγουδαει αυτος. Ομως η φωνη του δεν ειναι καλη, πραγμα που μου εχουν πει αρκετοι γνωστοι και παρευρισκομενοι στα λαιβ. Η δικια μου φωνη ειναι αρκετα καλυτερη και πολλοι μου λενε να τραγουδαω εγω. Αλλα εγω ως μπασιστας σε συγκροτημα που εχει μονο μια κιθαρα και δεν εχει πληκτρα, πρεπει να παιζω διαφορα πραγματα ωστε να καλυπτω και μου ειναι αρκετα δυσκολο να τραγουδαω μαζι με το μπασο σε πολλα κομματια. Το θεμα ειναι οτι στην περιοχη που μενω (Κωμοπολη 3000 κατοικων) αλλοι αξιολογοι μουσικοι, που να γουσταρουν τετοια μουσικη, κοντα στην ηλικια μας (17 χρονων) δεν υπαρχουν. Ουτε μπασιστες, ωστε να παιξω εγω ρυθμικη' ουτε κιθαριστες, ωστε να παιξω πιο απλα' αλλα ουτε και τραγουδιστες (που να ταιριζαουν στο προαναφερθεν ειδος μουσικης. Βεβαια εγω συνεχιζω το ψαξιμο αλλα και παλι... Τι μου προτεινετε να κανω?? Ευχαριστω προκαταβολικα...!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου