Προς το περιεχόμενο

Swtang

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    25
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από Swtang

  1. καλημερα.. πιστευω οσο αφορα την epiphone πωσ θα βολεψει περισσοτερο αν ασχολειτε περισοτερο με blues-rock μουσικη.. οσο αφορα την vintage ξερω οτι εχει λιγο πιο βαρυ ηχο.. απο εκει και περα, περι ορεξεως κολοκυθοπιτα..:) παρε κι αλλεσ γνωμεσ και μην βιαστεις...;)

  2. καλημέρα.παίρνεις το βέλκρο και το βιδώνεις πάνω στο πετάλι με τις βίδες του πεταλιού(αφού   τρυπίσεις το βέλκρο με ένα τρυπάνι ) και δεν αλλοιώνεις τίποτα και μπορείς και να τα μετακινείς ,ούτε κόλλες ούτε τίποτα  :)

    μ' αρεσεις...:)

  3. Εχω ενα boss-blues driver, ενα digiteh screaming blues, ενα berhenger delay, ενα chromatic tuner berhinger κι ενα πολυεφε digiteh rp-90.  στο μελλον θελω να παρω κι ενα crybaby αλλα επισης δεν εχω ιδεα για τροφοδοσιες συνδεσμολογια και τα λοιπα.. οσο για τη βαλιτσα ηδη ψαχνομαι να τη φτιαξω μονος μου.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ παντος για τη βοηθεια..

  4. Γειά χαρά σε όλους. Είμαι καινούριος στο noiz και θα 'θελα να μάθω αρκετά πραγματα πανω στον ηχο.. για αρχη.. φτιαχνω ενα pedal board σε διαστασεις 40cm x 60cm.. θελω λοιπον να μαθω.. ειναι καλεσ διαστασεισ?? και οι υπολοιπεσ ερωτησεισ στη συνεχεια.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ..

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου