Προς το περιεχόμενο

Swtang

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    25
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Swtang

  1. https://www.dropbox.com/s/74o4cpiremp75kk/20140830_201304.jpg?dl=0 αρχη με ξυλο οξιας... θα προσθεσω κι αλλες αργοτερα..
  2. Ειναι μια αηθεια... παρε τη VINTAGE και απλα παιξε...!!
  3. καλημερα.. πιστευω οσο αφορα την epiphone πωσ θα βολεψει περισσοτερο αν ασχολειτε περισοτερο με blues-rock μουσικη.. οσο αφορα την vintage ξερω οτι εχει λιγο πιο βαρυ ηχο.. απο εκει και περα, περι ορεξεως κολοκυθοπιτα..:) παρε κι αλλεσ γνωμεσ και μην βιαστεις...;)
  4. Μονο εναν λογο εχω που δεν θελω να χαλασουν καθολου τα αυτοκολητα και γενικα... ειναι οτι με πολυ κοπο μου τα εκαναν δωρο και γενικα μ'αρεσει να τα σεβομαι...:)
  5. ειναι ομωσ κι αυτο ενα θεμα... αν στο velcro βαλω ζεστη σιλικονη θα βγαινει σχετικα πιο ευκολα η οχι??
  6. τι ειπε ο ποιητης???:) αυτο θα κανω αδερφε... ;)
  7. Υπαρχει καποιος καλυτερος τροπος εκτος velcro γιατι λυπαμε τα πεταλια??? :)
  8. Καπως ετσι τα ειχα βαλει στο μυαλο ,ου αρα ετσι θα γινει.. :)
  9. ειναι ενα προβλημα κι αυτο... αχ ρε κρατοσ τι τραβας σ' εμας τους καλλιτεχνες...:)
  10. Αααα μαλιστα... δηλαδη βλεποντας και κανοντας.. Η μαλλον ακουγοντας...:)
  11. καλησπερα κι απο μενα.. γιατι δεν κοιτας λιγο και την highway one?? και fender και usa και την βρησκεις αρκετα οικονομικα... :)
  12. Εγινε παιδες.. και κατι αλλο.. παιζει να υπαρχει προβλημα αν τα βαλω με τη σειρα που θελω και τα συνδεσω ολα με τη σειρα, η πρεπει να τα συνδεσω με συγκεκριμενο τροπο;;
  13. απο Μεγαρα ειμαι αλλα απο Καγμακη εχω παρει την FENDER μου...:) θα παω τοτε εκει.. θα σου στειλω μολισ το ετοιμασω... Ευχαριστω ρε συ...
  14. πολυ καλη λυση.. θα το παραγγειλω και θα δουμε.. ναι το εχω δει για την αναποδη πολικοτιτα και ειναι ενταξει... σ' ευχαριστω πολυ..!!
  15. καλησπερα κι απο εμενα.. αν εχεις κλιση προς την blues ψηφιζω την δευτερη δαγκωτο...:)
  16. προς το παρον επειδη δεν εχω ετοιμο το pedalboard δεν τα εχω συνδεμενα ολα.. ετσι η με το τροφοδοτικο τουσ η με μπαταρια..
  17. θα το κοιταξω. σ' ευχαριστω πολυ... γενικα εχω πολλα ερωτηματα σ αυτο το θεμα.. τι τροφοδοτικο να παρω, αν χρειαζετε, εχω ακουσει κατι για booster και δεν ξερω καν τι ειναι..και γενικα διαφορα τετοια... :)
  18. Σ' ευχαριστω πολυ αδερφε.. να 'σαι καλα..!
  19. Εχω ενα boss-blues driver, ενα digiteh screaming blues, ενα berhenger delay, ενα chromatic tuner berhinger κι ενα πολυεφε digiteh rp-90. στο μελλον θελω να παρω κι ενα crybaby αλλα επισης δεν εχω ιδεα για τροφοδοσιες συνδεσμολογια και τα λοιπα.. οσο για τη βαλιτσα ηδη ψαχνομαι να τη φτιαξω μονος μου.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ παντος για τη βοηθεια..
  20. Γειά χαρά σε όλους. Είμαι καινούριος στο noiz και θα 'θελα να μάθω αρκετά πραγματα πανω στον ηχο.. για αρχη.. φτιαχνω ενα pedal board σε διαστασεις 40cm x 60cm.. θελω λοιπον να μαθω.. ειναι καλεσ διαστασεισ?? και οι υπολοιπεσ ερωτησεισ στη συνεχεια.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ..
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου