Προς το περιεχόμενο

ΜΑΡΙΑΝΟΣ

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Gear List
    ΕΝΤΕΧΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

Συμμετοχή ΜΑΡΙΑΝΟΣ

0

Φήμη

  1. Υπάρχει κάποιος τρόπος να ακούσει κάποιος ένα πυκνωτικό μικρόφωνο πρίν το αγοράσει; Πχ σε κάποιο κατάστημα. (Ζω στη Θεσσαλονίκη)
  2. Γεια και ευχαριστώ για την απάντηση. Πράγματι δεν έχω δοκιμάσει άλλα μικρόφωνα εκτός από το δυναμικο που έχω (shure beta) και απο το ΑΤ 2020 (κάνει γύρω στα 120 Ευρώ) το οποίο δε μου άρεσε. Το mxl v67i μου το σύστησε ένας γνωστός που έχει δικό του studio και γενικά ασχολείται με το θέμα και μάλιστα μου είπε οτι σε σχέση με το rode στα αντίστοιχα χρήματα και σε σχέση με το AKG είναι σαφώς πιο καλό. Για το άλλο (SONTRONICS STC-2) μου το σύστησε κάποιος από ένα site. Ειλικρινά έχω μπερδευτεί για τον απλό λόγο οτι δ μπορώ να τα ακούσω πριν τα αγοράσω. Αν έχεις κάποια δοκιμασμένη πρόταση θα σου ημουν ευγνώμων Το θέλω αποκλειστικά για φωνη (ανδρική-μπασοβαρύτονος). Ευχαριστώ.
  3. Γειά σας. Μηπως έχει κανείς δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα μικρόφωνα σε ηχογράφηση φωνής; Ειμαι μεταξύ αυτών των δύο αλλά δυστυχώς δε μπορώ να τα δοκιμάσω, Η τιμή τους είναι γύρω στα 200 Ευρώ. Ευχαριστώ πολύ .
  4. Εχει κανείς κάποια πρόταση για πυκνωτικό μικρόφωνο; Εχω μια κάρτα ήχου scarlett 212 και τα χρήματα είναι 200 έωσ 250 ευρώ. Το θ'ελω αποκλειστικά για φωνητικά (ανδρική φωνή) Μου έχουν προτείνει τα MXL αλλά το CR 89 ξεφευγει σε τιμή (360) . Ευχαριστώ.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου