Προς το περιεχόμενο

kostasma

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Gear List

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή kostasma

0

Φήμη

  1. Πιθανοτατα να έχετε δίκιο απλα προσωπικά οταν πιάνω μια κιθαρα και είναι πούπουλο την νιώθω κάπως..Αυτο δεν σημαίνει οτι επιλέγω να παίζω με κιθαρες που ζυγίζουν 20 κιλα αλλα γενικα μια κιθαρα που είναι "στιβαρή" και το έχει το "βάρος" της μου δίνει παντα καλύτερη αισθηση.. Πάντως πέρα απο αυτο είναι μια πολυ ποιοτική κιθάρα που αξίζει τα λεφτα της!
  2. Φίλε panosvoutsas σου προτείνω ανεπιφύλακτα την συγκεκριμένη epi..τα ξύλα είναι πολύ καλα και είναι πολύ συμπαγής κιθάρα. Σε βάρος είναι αρκετα βαρια (πράγμα που μπορεί να μην σου αρεσει αλλα δείχνει ποιότητα) και απο specs εχει καλύτερα ακόμα και απο Gibson 1500 ευρω. Στην χειρότερη περίπτωση μπορεί να χρειαστεί ενα καλο setup.. Τώρα αν σε ενδιαφέρει να γράφει Gibson στο headstock... Οι mk που ανέφερες έχουν κάποια μοντέλα που είναι καταπληκτικά για την τιμή τους αλλα καλό είναι να παίξεις πρώτα.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου