Προς το περιεχόμενο

Honor

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    11
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Honor

0

Φήμη

  1. Με ποιόν τρόπο να συνδέσω την e-drums (roland td5) στην κονσόλα? Είναι καλύτερα να την βάλω με μονοφωνική είσοδο ή σε στερεοφωνική? Έχει διαφορά?
  2. Παιδιά καλησπέρα. Έχω μια roland ηλεκτρονική και επειδή το kick pad είναι πανάκριβο στην θέση του έβαλα ένα pd7 pad που έχω, όμως ακούγετε πολύ δυνατά το (γκούπ) στο καουτσούκ του pad κάθε φορά που πατάω μπότα. Μήπως έχει κανείς ιδέα τι μπορώ να βάλω στον κόπανο για να μην ακούγετε τόσο πολύ κάθε φορά που βαράω μπότα γιατί μένω σε πολυκατοικία και παίζω μόνο με ακουστηκά. Μήπως αν άλλαζα κόπανο και έβαζα σαν αυτόν που έχουν τα e-drums που είναι πλαστικός μπροστά θα έλυνα το πρόβλημά μου?
  3. Τι είπες τώρα ρε δικέ μου. Μιλάμε με έφτιαξες. Σ'ευχαριστώ!
  4. Καλησπέρα σας παιδιά. Θέλω να συνδέσω το laptop με την ηλεκτρονική drums για να ακούω απ'τα ακουστικά και την drums αλλά και τα τραγούδια απ'το youtube ή το usb, αλλά δεν έχω ούτε μίκτη, ούτε τελικό ενισχυτή. Εχθές που χαζοπαζάρευα στο internet βρήκα ένα πραγματάκι που η μία άκρη είναι usb και η άλλη είναι midi. Πήρα τηλ. το παιδί και μου είπε πως και αυτός γι'αυτόν τον λόγο το είχε, αλλά για να παίξει χρειάζεται και ένα πρόγραμμα.Το παιδί χρησιμοποιούσε όμως mac και εγώ έχω windows. Γνωρίζετε κάποιο πρόγραμμα να κατεβάσω?? Ο υπολογιστής είναι windows 7 και η drums είναι η roland td-5.
  5. Κύριοι σας ευχαριστώ πολύ όλους για τον χρόνο που μου αφιερώσατε και γεια τις λεπτομερής απαντήσεις σας.
  6. Θα μου πείτε, τι είπα τώρα ε;;;; Έχω μια e-drum roland td-5 και μου λείπει το kick pad. (είναι πανάκριβα) Μου ''περισσεύει'' ένα tom pd-7. Εάν το έβαζα με μια βάση να το χρησιμοποιήσω αντί για pad σαν kick pad, θα δούλευε σωστά ή δεν κάνει ο ήχος του για μπότα;;; ???
  7. Μόλις την πήρα. ;D Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.
  8. Οι περισσοτεροι ντραμερ, απο αυτους που συναναστρεφομαι, προτιμουν Roland. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο αλλά η Roland είναι πολύ ποιο ακριβή. Ενω ολοι, μα ολοι προτιμουν τα φυσικα. Αν έμενα σε μονοκατοικία πιθανότατα να έπερνα και εγώ φυσικά. Αλλά στο διαμέρισμα η μόνη διέξοδος είναι τα ηλεκτρονικά... Δεν ειμαι ντραμερ. ;)
  9. Καλησπέρα παιδιά. Επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια μεταχειρισμένη drums και έχω βρει μια dm5 που μου αρέσει πολύ, θα ήθελα να ρωτήσω πότε βγήκε η dm5, είναι πολύ παλιά? Επίσης αν είναι καλύτερη από την dm6? Ποια μου προτείνετε να αγοράσω και πόσα χρήματα θα ήταν μια normal τιμή για την κάθε μία? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων, Κώστας.
  10. Αυτό ψιλιαζόμουν και εγώ. Σ'ευχαριστώ.
  11. Καλησπέρα σε όλους. Με λένε Κώστα, είμαι 26 ετών και θέλω να ασχοληθώ με την drums. Έχω βρεί στο internet αυτό: http://www. adoos.gr/postview?post_id=33198649 αλλά και αυτό: http://www. bambam.gr/ads/show/241200.aspx και άλλα παρεμφερεί σε άλλα site. Γνωρίζει κάποιος εαν είναι αξιόπηστα ή αν είναι μαιμουδιά??? Τους έστειλα mail πως ενδιαφέρομαι και μου απάντησαν, όταν όμως τους ζήτησα να μου στείλουν την ιστιοσελίδα του για να την ελένξω δεν μου ξανά απάντησαν.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου