Προς το περιεχόμενο

Camal

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Camal

  1. 65 ευρώ κάνουν και τα δύο τροφοδοτικά. Τα απλα τροφοδοτικά είναι πάντα καλυτερα απο τα αντιστοιχα modular. Οι πολλές ενώσεις δημιουργουν αντισταση και χανεις efficiency. Φαντασου να σου προκύψει και κανενας θορυβος στα ηχεια. Το βλεπω εντελώς θεωρητικά το θεμα αυτο. Δεν εχω αποδείξεις στην πραξη. Οποιοδηποτε cooler των 10ευρω+ ειναι καλυτερο. Υπαρχει ενα ωραιο της Zalman στα 16 ευρω. skroutz it. Αλλιως Cooler Master 103 ... για τα ζεστα καλοκαιρια που εχουμε. :) Οτιδηποτε παραπανω ειναι overkill. Αφου κοιταει για H97 του προτείνω μια μητρικη με τα ιδια λεφτα και τη δυνατοτητα να βαλει μνημες 2400. Επισης εχει και μεγαλύτερη αξια μεταπωλησης. Αλλιώς γιατι να παει σε Η97 και οχι Β85 ή και Η81. Αυτα! ;)
  2. Αφου υπάρχει ο Crucial MX100 ή Μ550 γιατι να παει κανεις σε Kingston; Αν ειναι να δωσει παραπανω για τροφοδοτικο τοτε XFX 550 Core. Και αφου ασχολείται και με ηχο καλυτερα να αποφυγει τα modular τροφοδοτικα. Ο 4590 δεν αξιζει για τα 100MHz παραπανω. Χίλιες φορες να παρει ενα cooler με τα λεφτα που γλιτωνει. Για μένα 4460 ή 4690k μετα. Και μνημες οπως είπαμε 1866 ή 2400 αναλογα σε τι επεξεργαστη θα παει. Επισης για μητρική μπορει να βαλει και AsRock Z97 Anniversary για να παιξει και με πιο γρηγορες μνημες. Αυτα! :)
  3. Καταρχήν γνώμη μου είναι να τα πάρεις όλα από ένα κατάστημα. Αν βαλεις τα μεταφορικά ή την όποια ταλαιπωρία του πήγαινε έλα, δεν αξίζει τον κόπο η μικρή διαφορά στην τιμή. Επεξεργαστή πάρε i5-4460 αν πας σε Intel ή x4-860K σε AMD αν θες να γλιτώσεις χρήματα. Μητρική μπορείς να πάρεις και κάτι πιο οικονομικό. πχ με Β85 chipset. Με Η97 απλά θα έχεις ΚΑΙ raid και θα μπορεις να βάλεις αργότερα 5ης γενιάς Intel cpu. Το τροφοδοτικό είναι πολύ καλό για τα λεφτά του. Δες πάντως και το XFX 550 Core Edition ή EVGA 600W αν θες κάτι ακόμα καλύτερο. Μνήμες μπορείς να πάρεις και 1866 για Intel ή 2400 για AMD. Ο δίσκος είναι καλή επιλογή αλλά για εμένα πλέον ένας SSD είναι must have.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου