Προς το περιεχόμενο

Kostasxen

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Kostasxen

  1. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ και μόλις πρίν ξεκινησα να ψάχνω για τι τιμη αντίστασης χρειάζεται!
  2. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για το Link!! Όντως τό έχω στα σχέδια μου ....!!! :) :)
  3. Έχω την εντύπωση οτι το σήμα 'πνίγεται' σε μια αλυσίδα πεταλιών με αρκετά Buffers και ιδιαίτερα απο Buffers παλιών Boss Πεταλιών της δεκαετίας 70 -80. Παρατηρώ μεγάλη διάφορα στην πεταλιέρα όταν τα βγάζω τα συγκεκριμένα πετάλια αλλά δυστυχώς δεν θέλω να τα αντικαταστήσω με άλλα. Ποια η γνώμη σου?
  4. Διότι είμαι πνιγμένος από Buffers στην πεταλιέρα , Αρκετά Boss πετάλια και ένα κλώνος Cornish!
  5. Σας Ευχαριστώ παρα πολύ για τις απαντήσεις σας! Το pop που κάνει είναι όντως επειδή είναι True Bypass απλά έμενα μου φαίνεται λιγο υπερβολικό!! Θα ρωτήσω ώστε να τοποθετήσω δύο αντιστάσεις διότι δεν θέλω να χρησιμοποιησω το Buffer του! Σας Ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σας!! :) :)
  6. Καλησπέρα σας!!! Εχω ένα EHX Soul Food Overdrive και κάθε φορά που πατάω το πετάλι για να to ενεργοποιησω ακούγετε ένας θόρυβος σα ''σκάσιμο'' ενώ το πεταλι λειτουργεί κανονικά.! Εχεί κάποιος καμια ιδέα για το τι γίνεται? Ευχαριστώ προκαταβολικά!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου