Προς το περιεχόμενο

anastasio

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    25
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Gear List
    ibanez jem 77pf, prs se santana

Συμμετοχή anastasio

0

Φήμη

  1. δεν βαζεις ομως απλα το allen και το περιστρεφεις πρεπει να ξεβιδωσεις ...λιγο τις βιδες που πιανει το μπρατσο. Δεν το ηξερα και εγω το ειδα σε ενα βιντεακι στο youtube
  2. Οχι , τελικα αυτη η τρυπα εχει να κανει με αυτο το micro tilt adjuster. Εκει μπαινει ενα allen για ρυθμισει την γωνια του μπρατσου.Και απο οτι ειδα το εχουν μονο οι usa εκτος απο τις special. Απαντησαν και απο την Fender για το serial.Δεν εχουν πληροφοριες για τα μοντελα εκεινης της περιοδου. Εχουν απο το 93 και μετα.
  3. δεν εχω καταλαβει και εγω ακριβως, εχει να κανει με την ρυθμιση του μπρατσου εκτος απο την βεργα. Ας μας πει καποιος που ξερει καλυτερα.
  4. Εγω συνεχιζω μεχρι να εξαντλησω το θεμω. αυτο που φαινεται στην φωτο πιο κατω ειναι το Bi-Flex? εαν ειναι ετσι bi flex εχουν μονο τα american σωματα ,εστι δεν ειναι? Αρα με αυτο επιβεβαιωνεται οτι το body ειναι αμερικανικο.
  5. μεχρι ποια χρονια εβγαζε σωματα ....bath tub η fender.
  6. Nestora lucky guy...και ειναι και σε ωραιο χρωματακι η κιθαρα.
  7. Το μανικι ειναι του 88 ,οταν το ελυσα ειδα εχει σφραγιδα jul 88.Δεν με απασχολει το μπρατσο. Για την γνησιοτητα του σωματος συζηταμε,μηπως εκει εγινα μεταγενεστερη αλλαγη.
  8. Nestora μια τελευταια ερωτηση , το boat style body εβγαινε μονο εκεινη την περιοδο και εβγαινε σε american η υπηρχε και μεξικανικη boat style?
  9. Ναι απο οτι ειδα και εγω μοιαζουν με atomic humbucker.
  10. Ενταξει επιασαν οι οδοντογλυφιδες.. Το serial ξεκιναει Ε 48...... Η fender ποσο διαστημα θελει να απαντησει ?
  11. Ναι και βιδωνα σταυρωτα σιγα σιγα ωστε να υπαρχει ομοιομορφη επαφη. Λοιπον εχεις δικιο τα παραταω ,παω για υπνο ,για να μην τα κανω χειροτερα. Παιδες σας ευχαριστω ολους.
  12. thanks για την ιδεα θα το παλεψω μπα και πιασουν. Ηθελα να ρωτησω αυτοι οι μαγνητες ,που ισως τοποθετησαν μεταγενεστερα, θεωρουνται καλυτεροι απο τους ...μαμισιους?
  13. Η πλακα ειναι οτι τωρα δεν μου "πιανουν " δυο βιδες για να βιδωσω το neck. Ειναι λιγο πιο ανοιχτες οι τρυπες ,ειδα οτι ειχαν μικρα κομματακια ξυλου ριξει στν τρυπα για να πιασουν οι στροφες, τα ξαναεβαλα προσπαθω αλλα δεν πιανουν .
  14. την ειχε δευτερο χερι, ειχε τσεκαρει το serial στην fender κα μου ειπε οτι ηταν ενταξει. Μου μπηκανε ομως οι ψυλοι οταν ψαχνοντας στο internet για φωτο για να συγκρινω,δεν εβρισκα std Hss 88. Τελος παντων ,εχω στειλει mail στην fender με το serial και περιμενω απαντηση τους.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου