Προς το περιεχόμενο

Hells_Angel

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    14
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Hells_Angel

0

Φήμη

  1. Ευχαριστώ πολύ, δεν το ειχα προσέξει!!!!
  2. Καλημέρα!!!! Ζητώ γιά αλλη μιά φορά την βοήθεια σας!!! Εδώ και μέρες σκέφτομαι να αλλάξω τα δερματά. Θέλω αν γίνεται να μού προτίνεται κατι αξιόλογο και προσιτό! Ευχαριστώ πολύ, προκαταβολικά!!!!
  3. Ευχαριστώ!!! Τις ειδα 30Ε σε ενα μαγαζι στην Αθηνα. Η διαφορα ειναι μικρη οποτε θα τις παρω καινουργιες!!!
  4. Επειδή δεν γνωρίζω και τοσο καλα, έγραψα ΜΑΛΛΟΝ ο γρηγορότερος!!!!!!!
  5. Προφανώς μας δουλεύεις... Π.χ. άκου ακόμα και τον έλληνα Γιώργο Κόλλια των sickening horror' date=' nightfall κ nile. Προφανώς κλάσεις ανώτερος. Ξεκολλάτε επιτέλους με το χιλιοδιαφημισένο lifestyle!![/quote'] Νομίζω οτι υπερβάλεις λίγο!!! Και δεν ακούω κατι επειδη ειναι χιλιοδιαφημισμένο, ακούω γιατί γουστάρω!!! Οσο για τα συγκροτήματα που προανέφερες δεν έχω ακουσει, αλλα θα παρω να ακούσω και θα σου πω την γνωμη μου!!!
  6. Το ξέρω. Τα ZXT με τα TITANIUM το ίδιο πρέπει να είναι λογικά, η διαφορά πρέπει να είναι μόνο στήν εμφάνιση!!!! Μηπως θυμάσαι σε ποιό site τα άκουσες??? Ο Joey είναι θεός. Αν σε ενδιαφέρει τσέκαρε αυτό http://slipknot5280.tripod.com/id10.html SLIPKNOT 4EVER!!!!!!!
  7. Σε ευχαριστώ!!!! Απ'οτι είδα στο net τα RUDE είναι ακριβά!!! Οσο για τις μπαγκέτες αυτες σκοπεύω να παρω!!!! JOEY forever!!!!! Εχεις ακούσει καθόλου τον ήχο των ZXT??? (δεν ξέρω τα ερωτεύτηκα)
  8. JOEY JORDINSON ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ DRUMMER ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!!! ΑΣΥΛΗΠΤΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΑΣΥΛΗΠΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ!!!!!
  9. SORRY ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ!!!! ΤΑ ADAMS ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΧΤΥΠΗΜΑ!!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 250 ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΙΑΤΙΝΙΑ
  10. ΕΧΩ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ GRANITE ΜΕ ΠΙΑΤΙΝΙΑ SABIAN SOLAR. ΦΘΗΝΗ ΛΥΣΗ ΑΛΛΑ ΧΑΛΙΑ ΗΧΟΣ!!! ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 400, ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ!!! ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PEARL FORUM FX ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 500 (ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΙΑΤΙΝΙΑ)
  11. ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΑ PEARL ΕΧ825 ΚΑΙ ΤΑ Zildjian ZXT Titanium ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ DRUMSET??? ΤΑ ΠΙΑΤΙΝΙΑ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ??
  12. ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕΣΑΙ ΔΥΝΑΤΑ!!! ΑΠΛΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΤΟ ΠΑΙΞΗΜΟ ΣΟΥ...
  13. ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!! ΞΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΜΠΑΓΚΕΤΕΣ AHEAD, ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου