Προς το περιεχόμενο

Dennys

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Dennys

0

Φήμη

  1. Blue Monk, πραγματικά δεν καταλαβαίνω καθόλου το ύφος σου, και το βρίσκω αδικαιολόγητο. Ευχαριστώ όσους μου απαντησαν - και ναι... ρωτάω στο φόρουμ για να πάρω απόψεις, να μάθω και να ενημερωθώ. Το που θα παω τελικά να σπουδάσω ειναι δική μου απόφαση. Και το συμπέρασμα που βγάζω είναι οτι υπάρχουν καποιοι - σαν κι εσένα - οι οποίοι συνεχίζουν να πιπιλάνε την ίδια καραμέλα παρόλα όσα έχουν γραφτεί παραπάνω. ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ φίλε μου αυτό που λες για τους Αποφοίτους του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και πιθανόν άλλων Κολλεγίων. Το έχουν γράψει και άλλοι παραπάνω που εργάζονται σε αντίστοιχα Κολλεγια. "Οι πρώτες αποφάσεις αναγνώρισης επαγγελματικής ισοδυναμίας των τίτλων σπουδών αποφοίτων του Μητροπολιτικού Κολλεγίου από το Συμβούλιο Αναγνώρισης Επαγγελματικών Προσόντων του Υπουργείου Παιδείας είναι γεγονός. Συγκεκριμένα, ακολουθώντας την προβλεπόμενη από τον νόμο σχετική διαδικασία, οι απόφοιτοι του Μητροπολιτικού Κολλεγίου αποκτούν αναγνώριση επαγγελματικής ισοδυναμίας των πτυχίων τους με τους αντίστοιχους τίτλους σπουδών των Δημοσίων Ελληνικών ΑΕΙ. Ήδη, σχετικές αποφάσεις αναγνώρισης έχουν εκδοθεί από το Συμβούλιο Αναγνώρισης Επαγγελματικών Προσόντων (Σ.Α.Ε.Π.) του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων και αφορούν προγράμματα σπουδών πολλών γνωστικών αντικειμένων που προσφέρονται από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, μεταξύ άλλων των κλάδων σπουδών Οικονομίας-Διοίκησης, Ειδικής Αγωγής, Λογοθεραπείας και Φυσικοθεραπείας, ενώ αναμένονται σχετικές αποφάσεις και για άλλους κλάδους σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης." Πιθανόν δεν θέλεις ή δεν μπορείς να το συλλάβεις αλλά έτσι είναι.. υπάρχει πλέον ισοτιμία. Επίσης να πω ότι στον ιδιωτικό τομέα το Bachelor έχει άλλη βαρύτητα και για το Δημόσιο, που υπάρχει αναγνώριση... προς το παρόν δεν με απασχολεί.
  2. Ρώτησα και κάποιον οικογενειακό φίλο που σπουδάζει εκεί και τα συμπεράσματα ειναι θετικά. Εντωμεταξύ υπολογίζουμε ότι τα οικονομικά βγαίνουν πάνω - κάτω όσο θα πλήρωνα για φροντιστήρια και για διαμονή, κόστος ζωής στην Κρήτη στο ΤΕΙ κτλ. Σίγουρα θα περάσω και από το Κολλέγιο για να δω τις εγκαταστάσις και να μιλησω με τους υπεύθυνους. ..διαβάζω όλες αυτές τις αντιπαραθέσεις για τα Κολλέγια σε αντίθεση με τα Κρατικα Πανεπιστήμια και όλοι μονίμως τσακώνονται. Στην ιστοσελίδα του Μητροπολιτικού το λεει καθαρά ότι TΟ MHTΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ. http://www.metropolitan.edu.gr/component/content/article/11-news/423-to-y.html O καθένας διαλέγει να κάνει τις σπουδές που του ταιριάζουν, τον εξυπηρετούν, τον ενδιαφέρουν. Τώρα πιστεύω ότι οι αντιπαραθέσεις ειναι απλά για να μαθαίνουμε. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας να μου απαντήσετε.. όλοι βοηθήσατε με τον τρόπο σας!
  3. Ασχολούμαι αρκετά χρόνια ερασιτεχνικά, παίζοντας κιθάρα και επειδή ένα φίλος έχει home studio έχω μαθει αρκετά πραγματα εκει.
  4. Οχι παιδιά δεν εξαφανίστηκα.. σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις, για αυτό το λόγο επέλεξα να ρωτήσω στο φόρουμ. Για να ακούσω απόψεις και να ενημερωθω. Η αλήθεια ειναι ότι μπερδεύτηκα με τόσες διαφορετικές απαντήσεις :) Πιστεύω ότι το κόστος ζωής σε μία άλλη πόλη και τα έξοδα που έχει ένα σπίτι, τα πηγαινε-έλα, τελικά θα στοιχίσουν όσο και οι σπουδές στο Κολλέγιο. Ούτε ψάχνω να βρω λύσεις "shortcuts" που γράφει κάποιος. Απλά θέλω να κάνω αυτό που μου αρέσει περισσότερο και όπου με βγάλει - επαγγελματικά εννοω. Ισως φύγω μετά στο εξωτερικό, ίσως κάτι άλλο το οποίο αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να το ψάξω. Και στην Ελλάδα τι να κάτσω να κάνω? Αλλη συζήτηση θα μου πειτε. Αν γνωρίζει κάποιος άλλος κάτι για το Μητροπολιτικό περιμένω ενημέρωση. Ευχαριστώ και πάλι ;)
  5. Καλησπερα φιλοι κ φιλες! Ειμαι 17 χρονων και φετος τελειώνω το λυκειο. Ονειρο μου ειναι να σπουδασω music technology και σκεφτομαι για το Μητροπολιτικο Κολλεγιο στο Μαρουσι...εχω ακουσει ομως οτι ειναι πολυ ακριβο, παρολ αυτα αξιζει? για πειτε μου εχει σπουδασει κανεις εκει?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου