Προς το περιεχόμενο

Georgesus

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Gear List
    Pdp custom

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Georgesus

0

Φήμη

  1. Δεν με ενδιαφέρει τόσο η ηχομόνωση, το μεγάλο προβλημα ειναι τα μπάσα. Ψάχνω μια λύση λίγο καλύτερη απο τις ωτοασπίδες!
  2. Χαιρετώ όλη την κοινότητα του noiz. Πρόσφατα μετακόμισα σε μια μονοκατοικία η οποία μου δίνει την δυνατότητα να εγκαταστησω τα τύμπανα μου σε ενα μικρό δωμάτιο. Οι διαστάσεις του δωματίου ειναι 2,30χ2,10χ3 μέτρα. Ειναι πολυ μικρός χώρος για τύμπανα αλλα δυστυχώς αυτο εχω μόνο. εχω αγοράσει ρικοφον και εχω τοποθετήσει μια σειρά (κάτω) με πάχος 80 χιλιοστά και μια (πανω) 40 χιλιοστά, επίσης εχω βάλει και στο ταβάνι 4 κομμάτια ρικοφον διαστάσεων 50χ100 εκ, οπως όλα τα αλλα (θεωρήστε οτι τα ρικοφον ειναι κολλημένα το ενα πανω απο το αλλο και οχι ζιγκ ζακ οπως φαίνεται στην φωτό) Αυτο που πολυ γρήγορα διαπίστωσα ειναι οτι δεν μπορω να παίξω στο δωμάτιο διότι οι χαμηλές συχνότητες απο μπότα και δεύτερο τομ ειναι παρά πολυ ισχυρές. Το μόνο που δεν εχω κανει όσον αφορά τις χαμηλές συχνότητες ειναι να τοποθετήσω στις 4 γωνιές του ταβανιού χοντρά ρικοφον λογω κόστους. Εχω ξοδέψει αρκετά για τα περιμετρικά μαλλον λανθασμένα.. Σημειώνω οτι και τα τύμπανα ειναι καινουρια και δυστυχώς ακομα ανεκμετάλλευτα.. Κάποιος με συμβούλεψε να φτιάξω 4 στοίβες απο αυγοθηκες ύψους μισού μέτρου και πάχους 30 εκ και αντί των ακριβών γωνιακων ρικοφων να κρεμασω αυτές έχοντας ως αποτέλεσμα μια πολυ αξιοπρεπή απορρόφηση των μπάτσων συχνοτήτων. Το πρωτο ερώτημα μου ειναι αν η παραπάνω λύση θα φερει αποτελέσματα στο προβλημα που εχω γλιτώνοντας μου αρκετά χρήματα. Και το δεύτερο αφορά αν υπαρχει καποια άλλη λύση που μπορει να εφαρμοστεί σε έναν τόσο μικρό χώρο. Οποιαδήποτε γνώμη ειναι ευπρόσδεκτη και σας ευχαριστω εκ των προτέρων για την βοήθεια σας.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου