Προς το περιεχόμενο

DISTORTED

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή DISTORTED

-5

Φήμη

  1. Ρε τι "λογιστικες" μ... λετε?Τι το καναμε εδω?"ΓΟΥΟΛ ΣΤΡΙΤ"?
  2. Xμμ..Νομιζω οτι τον ελληνα τον "τρωει" ενα κομπλεξ κατωτεροτητας.Εχουμε την ταση να υποβαθμιζουμε τους εαυτους μας και την χωρα μας (σε συγκριση με αλλες) και απο την αλλη το παιζουμε ξερολες.Ειμαστε αυτο που λενε...αρχοντοχωριατες.Ισως γιαυτο να εχουμε γεμισει "πολιτικους".
  3. Τι εγινε ρε παιδια?Τ ι κουδουνι καταντησε ο Kotzen?
  4. Ναι κυριε Στολλα.Το ξερουμε οτι ειστε ο master of the universe.Aλλα να δοκιμασουμε ενα οργανο η εναν ενισχυτη για 10 λεπτα δεν θα χαλασει το image του μαγαζιου (ακους εκει ραντεβου..στον γιατρο παμε?).Ενταξει τωρα να ερχεται καθε 5 λεπτα ο καθε ασχετος γυφτος και να δοκιμαζει οτι εχετε στην βιτρινα παζαρευοντας τις τιμες κιολας δεν ειναι οτι καλυτερο για μια επιχειρηση. Tωρα κατα ποσο πουλαει το καταστημα σας με τις δολοφονικες τιμες που εχετε(δεν φταιτε εσεις,το συστημα σας αναγκαζει) δεν ξερω..Ενταξει φερνετε τις top μαρκες στον χωρο,αλλα απευθυνεστε σε ελληνα καταναλωτη.Εδω οι αμερικανοι σκεφτονται να δωσουν 2500 δολλαρια για μια gibson (custom παρακαλω),θα δωσει ο ελληνας 4000 (η καπου τοσο που κοστολογουνται στην Ελλαδα) για το ιδιο μοντελο?Παντως σας δινω συγχαρητηρια που κανατε αυτην την τολμηρη κινηση να φερετε τοσο καλες και ποιοτικες μαρκες στην Ελλαδα.Εχουμε πηξει στα φτηνομοντελα και στις ερασιτεχνικες αηδιες που προωθουν οι περισσοτεροι.Συγγνωμη για το χωσιμο,αλλα χαιρομαι που υπαρχει στην πολη μου καταστημα με ποιοτικο μουσικο εξοπλισμο,και ας χρειαζεται ραντεβου για να δοκιμασω ενα mesa boogie.Oσο για το service που παραπονιουνται αρκετοι,υπαρχουν καταστηματα και ανθρωποι αποκλειστικα για αυτη την δουλεια.Εγω προσωπικα δεν εχω παει την κιθαρα μου ποτε για service στο καταστημα απο το οποιο την αγορασα.Γιατι πολυ απλα ξερω οτι εκει επικεντρώνονται στο να τις πουλανε.Και αυτα τα πατριωτικα του στυλ ας στηριξουμε την χωρα μας προτιμωντας ελληνικα καταστηματα...ειναι bullshit.Ο κοσμος κυνηγαει την καλυτερη προσφορα,και αν την βρει στον οποιοδηποτε THOMANN,μαγκια του.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου