Προς το περιεχόμενο

Ali Barout

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2.362
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    14

Ali Barout ήταν Μέλος της ημέρας 22 Δεκεμβρίου 2023

Ali Barout είχε την πιο δημοφιλή συμμετοχή!

4 Followers

Bio

  • Mojo
    Πνευστά
  • Day job
    Τρόμπα
  • Τόπος
    Μοριάς

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Ali Barout

Ενημέρωση δημοσίευσης

Προβολή όλων των ενημερώσεων από τον Ali Barout

  1. Ρε παιδια, επειδή ο ονειροκρίτης δεν πρόκειται να μου το βγάλει με την καμία, είδα στον ύπνο μου απόψε ότι είχα μια κεφαλή peavey 5150 κάπου στο σπίτι, και καθόταν. Τι σημαίνει αυτό; Εντωμεταξύ, ούτε ματιά δεν του έχω ρίξει ποτέ, ούτε για χάζεμα. Άγνωστες οι βουλές...

    1. Προβολή προηγούμενων σχολίων  47 περισσότεροι
    2. ex - v27, bk27

      ex - v27, bk27

      Κεμπερ είδες το update που κάνανε? (Φυσικά μετά από δέκα χρόνια κ όταν είδαν πως ο ανταγωνισμός τους αφήνει πίσω).

      Φτιάξανε models tonestack από όλα τα κλασσικά μοντέλα ενισχυτών, όχι 5, καμμία 30  άρια νομίζω κ έρχονται κ άλλα, τα οποία τα βάζεις πάνω στο σναπσοτ κ παύει να είναι σναπσοτ. Γίνεται φουλ μοντελντ αμπ.

       

      Αυτό είναι μικρό ποσοστό του λόγου. Ας πούμε πως το φράκταλ παθαίνει κάτι. Ειτε είναι είτε δεν είναι στην εγγύηση, το στέλνεις US. Πολύ χρονοβόρο δεν είναι, δε μένεις πολύ καιρό χωρίς τίποτα? Άσε που αν χρειαστεί να πληρώσεις μεταφορικά ..

       

      Με Κεμπερ τι γίνεται? Γερμανία? Δε θα είναι κ πιο σύντομο κ με λιγότερα μεταφορικά?

    3. ex - v27, bk27

      ex - v27, bk27

      Συν το ότι υπάρχουν κάνα δυο τύποι που φτιάχνουν προφίλ στο Κεμπερ (πλεον δεν είναι προφίλ όπως είπα πριν) τα οποία είναι ακριβώς ηχητικαεκει που το θέλω να κάθεται. Σε όλο το φάσμα κ καθαρό κ κραντς κ Χάι γκεην 

       

      Θα μου πάρει αιώνες να μάθω να στήνω πρησετ στο φράκταλ τόσο καλά. Στα vst που έχω τόσο καιρό, δεν το έχω καταφέρει. Κ μιλάω για helix κ ,s-gear όχι για guitar rig

       

      Φαντάζομαι τη γνώμη σου πάνω σε αυτό , αλλά πριν με κραξεις αυτή είναι η πραγματικότητα κ θέλω να είμαι ορθολογικός.

    4. ΑpussyΑ

      ΑpussyΑ

      Το Fractal αν παθει κατι το στελνεις G66.eu, Γερμανια. Και σε βεβαιω και να μην ειναι στην εγγυηση το πιθανο ειναι να πληρωσεις μονο τα μεταφορικα στο πηγαινε (70 ευρώ ελτα αν θυμαμαι το 2019, AF2), να στο φτιαξουν και να στο στειλουν δωρεαν με UPS (ναι, το εχω βιωσει και αυτό στο aftersales support απλά δεν υπαρχει συγκριση).

       

      Ναι και απο εφε, καμπινες κοκ το Kemper τι κανει? Ή θα το εχεις θα κατεβαζεις snapshots και μετα αντε παλι πεταλια κοκ γιατι το Κεμπερ δεν εχει αυτο, δεν εχει τι αλλο, ή το τάδε δεν ειναι τοσο καλό...το ξαναλεω, το Kemper ήταν είναι και θα παραμεινει πρωταρχικα ένα Profiler. Και αυτό το κάνει καλά, όλα τα υπόλοιπα ειναι το θέμα.

       

      Να στο παω πιο μακρια? Προσωπικά δεν ασχολουμαι ουτε με συγκεκριμένους modelled ενισχυτες, με ενδιαφέρει κατευθειαν ο ηχος, όχι το μοντελο. Ελα όμως που μπορώ να φτιαξω οτι θελω, ακομα και ενισχυτές που δεν εχουν υπαρξει ποτε και ουτε θα υπαρξουν. Μπορώ να μοντάρω οπως θελω τα εφε μου. Φυσικα και εχω φτιαξει το δικο μου wah που στηριζεται στο αγαπημενο μου Vox '67-68 και με το taper που θέλω εγω.

       

      Αν όλα αυτα τα κάνει και το Kemper, τότε πάσο. Για εμένα που έχω φυγει οριστικά απο τους φυσικους ενισχυτές (μοντελοποιημένους ή οχι), θέλω να έχω στο οπλοστάσιο μου εφέ της προκοπής, παρανοϊκη ευελιξια στο πως θα φτιαχνω τις αλυσιδες μου (γιατι τι να κανουμε, γουστάρω την καμπινα ΠΡΙΝ τον ενισχυτή και μεταξύ τους θελω να καρφώνω και ένα reverb το οποιο ξαναπάει παλι στην αρχή της αλυσίδας, τροφοδοτεί ένα delay το οποιο τροφοδοτει ένα phaser το σημα του οποιου χωριζεται στα δύο κλπ κλπ, καταλαβαινεις που το παω).

       

      Και φυσικά σπάνια ηχογραφώ μόνο ένα κανάλι την φορά. Συνηθως είναι τρία μαζί, 2 διαφορετικές αλυσιδες wet και ένα dry, οπότε αντι να χρειάζεται να πλακωνω οτιδηποτε σε EQ post-rec (που δεν το εχω κανει ποτε στην ζωή μου, θα πρεπει απο την αρχή η πηγή να ηταν τελειως σκατα), μπορω να φερω τα παντα οπως θελω μονο και μονο με μιξη αυτων των τριων καναλιων (τρια ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΑ καναλια ετσι? Ασε εγω που σπανια ηχογραφω στερεοφωνικα). Μην σου φαινεται υπερβολικο, παρέχει φοβερη ευελιξια και το κάνω πλεον όλη την ώρα. Απο USB recording το Kemper πως πάει? Τι USB interface εχει, ποσα κανάλια μπορεις να στελνεις ταυτοχρονα?

       

      Δεν εχω ασχοληθει με το Kemper, δεν με ενδιεφερε ποτέ, το profiling το κανει εξαιρετικα, για αυτό βγήκε αλλωστε, αν κάνει και τα μισά από όσα ανέφερα για τα Fractal, έφυγες για Kemper.

       

      Αν δε η υποστηριξη σε θεματα, firmware, aftersales κοκ είναι έστω και στα μισα επιπεδα, τοτε Kemper καρφωτο assούμε, και ο φούζιος στα καγκελα αμα λάχει ναούμ,

       

      Δεν εχεις να στησεις τιποτα με τα Fractal, ειδικά στην 3η γενια, διαλεγεις ενισχυτη και καμπινα, αν εισαι με μονιτορς (ή FRFR) προφανως κοβεις 80-120Hz και 5-6Κ (γουστα ειναι αυτα, κανεις δεν μπορει να σου πει, αναλογως και με το υπολοιπο σου σεταπ), ρυθμιζεις volume, gain, ΤΜΒ και πάπαλα. Θελεις να ρυθμισεις και Hi/Low Cut και απο την καμπινα με το slope που θελεις? Καντο, 5 δευτερολεπτα υποθεση. Απο εκει και πέρα καταρχήν δεν ειναι αναγκη να πειραξεις τιποτα αλλο. Αν όμως χρειαστεις να διαμορφώσεις μπορεις να το κανεις απο 2000 σημεια. Στην πρωτη γενια ηθελε ψαξιμο, στην δευτερη λιγοτερο, στην τριτη ειναι σχεδον plug and play. Η μεγαλυτερη πιπα ειναι να βρεις μερικα IRs που σου κανουν αλλά αυτό είναι σε οποιοδηποτε modeler (προσωπικά εχω ένα και μοναδικο και δεν χάνω χρονο απο εκει, οτι θελω το ρυθμιζω από αλλου, σιγα μην φαω 3 δεκαετιες κανοντας browse 7.000.000 IRs) αλλά και αυτό το λυνει η Fractal με τα Dynacabs πλεον.

       

      Γιατι να σε κράξω βρε Βρα, αλλά και γιατί να μιλάμε θεωρητικά.

       

      Το Kemper btw το έχεις δοκιμάσει από κοντά?

    5. Προβολή επόμενων σχολίων  6 περισσότεροι
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου