Προς το περιεχόμενο

Ali Barout

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2.362
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    14

Ali Barout ήταν Μέλος της ημέρας 22 Δεκεμβρίου 2023

Ali Barout είχε την πιο δημοφιλή συμμετοχή!

4 Followers

Bio

  • Mojo
    Πνευστά
  • Day job
    Τρόμπα
  • Τόπος
    Μοριάς

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Ali Barout

Ενημέρωση δημοσίευσης

Προβολή όλων των ενημερώσεων από τον Ali Barout

  1. Λοιπόν χτες το πρωί, αφού είχα ψιλοκενούλι, είπα να κατεβάσω καμια σαχλαμάρα πλαγκιν για audio to MIDI realtime σαχλαμαρέισον.

     

    Κατέβασα λοιπόν το DODO 2. Δεν μου έπαιζε στον Κιουμπέη, έκαμνε παράσιτα. Ήντανε και μονοφωνικό (που δεν με ενοχλεί σαν ιδέα, απλά είχα καρφώσει κιθάρα για να μην κατεβαίνω στο αυτοκίνητο να κουβαλάω μικρόφωνα και καλώδια).

     

    Κατεβάζω έτερον το MIDI Guitar 2. Τρώω μια πρώτη ξενέρα ότι είναι 32μπιτο πλαγκιν και vst 2. Λέω δεν πειράζει, καλό κορίτσι να είναι. Το βάνω απάνω, λειτουργάει με τη μία. Ώπα λέω γίναμε με δαύτο (σκεφτόμουν λίγο το κόστος αν αξίζει). Ξεκινώ ψιλορυθμίσεις να μην έχω μιστρίγκες και παραφωνίες, έχω μπει στην κατάσταση... ΚΡΑΣ. Λέω σύμπτωσις. Ξαναβγαίνω, ξαναμπαίνω, ΚΡΑΣ. Κάνω ρισταρτ, ξαναμπαίνω, ΚΡΑΣ. Ε, uninstall με συνοπτικάς διαδικασίας.

     

    Γιατί δε με αφήνει ο σύμπας να κάνω τις δρακουλιές μου; Τι ωραία που ήταν όσο δούλεψε!

    1. Προβολή προηγούμενων σχολίων  16 περισσότεροι
    2. BillTrantos

      BillTrantos

      Παραξενιές, αλλά δε θέλω να είμαι βάλε-βγάλε όλη την ώρα. Προτιμώ set and forget καταστάσεις. Και η συγκεκριμένη λύση δε μου άρεσε καθόλου στο μάτι, οπότε δε θα γλίτωνα το βάλε-βγάλε.

       

      Κρατάω αυτά που είπες άμα δω ότι δε βγαίνει η φάση με τα πλήκτρα. Προς το παρόν βλέπω μεγάλα οφέλη, κυρίως στην κατανόηση θεωρίας-αρμονίας.

    3. Ali Barout

      Ali Barout

      Παίδες κι οι δύο δίκιο έχετε. Έκανα τόση ώρα για να απαντήσω γιατί φτιάχνω τα βελόσιτυ και CC assignments του Iconica Sketch στο dynamic mapping του cubase, και την πάρτα να δείχνει τρανσπορτα σωστά, κτπ..

       

      Να το σώσω τεμπλέιτ να το έχω. (Και να το δώσω και παραπέρα αν θέλει κανένας) Μιλάμε πολλή βαβούρα. Θα περίμενα να το βάλουν στο dorico κομπλέ κατευθείαν, αλλά θα θέλει λιεφτά (για το 5, έχω μεινει στο 4).

       

      Για κοντρόλλερ, μίου μίου μόνο. Το bite π.χ. μπορείς να το αναθεσεις σε ενα ελαφρύ pitch up, όπως το κάνουμε δηλαδή σε κλαρίνα και σαξ το βυζανιάρικο βιμπράτο. Τον αέρα μπορείς να τον κάνεις cc1.

       

      Κι έτσι, μπορείς να παίζεις κιόλας, όχι μόνο να γράφεις (όπως παλεύω εγώ με το ποντίκι). Γιατί οκ, εξαρτάται τι γράφεις, αλλά οι δυναμικές μου φαίνονται πολύ γρήγορες για να τις κάνω καλά με το mod, στα πράγματα που προσπαθώ να γράφω. Ενώ το φύσημα το ξέρω καλύτερα, πάει μόνο του.

    4. fusiongtr
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου