Προς το περιεχόμενο

manolis5121

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Day job
    Μουσικος
  • Τόπος
    Θεσσαλονικη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή manolis5121

0

Φήμη

  1. καπως έτσι έγινε γνωστός και ο Ζάχος. μέσω του Noiz. Εγώ πολλά χρόνια την ψάνχω τη δουλεία με το setup διότι είμαι και λίγο ψήρας. μάλιστα μία φορά κάθησα ( ακολουθόντας οδηγίες απο το Youtube ) και διέλυσα τη κιθάρα μου και τη ξανάέστεισα ολόληρη με αποτέλεσμά με τη πρώτη συγχορδία που έπαιξα να μου έρθουν στα μoθτρα βίδες και σούστες.!! Τεσπα. έχει μερικούς μήνες που άνοιξε το '' πνόη και νύξη'' http://en-gb.facebook.com/people/Pnoi-Kai-Nyksi/100001261357540είναι ένα εργαστήριο στη περιοχή του παλαιού δημαρχείου στη Βενιζέλου. είναι ένα νέο ζευγάρι ο Φάνης και η Χριστίνα ( νομίζω έτσι τη λένε τη κοπέλα) η Χριστίνα ασχολείται με πνευστά ο Φάνης με έγχορδα. για να μην φλυαρώ , πρώτη φορά εμεινα τόσο ευχαριστημενος απο το service στη strat μου. Οταν πηγα, με εβαλε να παιξω για να δει το στυλ μου, εκατσε μπροστα μου και εκανε διαφορες μετρησεις και 'επαιξε' κανα μισαωρο πριν μου πει τι ακριβως χρειαζεται το οργανο. Kαι μου δωσε και μια ατυπη εγγυηση για ο,τι χρειαστει το οργανο για ενα εξαμηνο. Και ρωτάω... Σας το έχει κάνει άλλος αυτό? Έχω πάει στους περισσότερους επισκευαστές κιθάρας και μπορώ να πω ότι έμεινα ευχαριστιμένος απο τους περισσότερους αλλά μόνο αυτός ο τύπος με έπισε ότι ξέρει. Σπουδές στην Αγλλία και εξειδίκευση ένα χρόνο στη κιθάρα. Το επιστέγασμα της ικανοποίησης μου είναι το γεγονός ότι του έχω αναθέσει και μου φτίαχνει τη πρώτη μου tele type κιθάρα όπως ακριβώς τη θέλω εγώ και το απολαμβάνω όσο τίποτα αλλο.
  2. Πάντως για servis κιθάρας εγω προτείνω το παρακάτω http://pnoinyksi.blogspot.com/ http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Thessaloniki-Greece/Musical-Instrument-Repair-Workshop-Pnoi-Nyksi/125313500839386?ref=ts&__a=7&ajaxpipe=1 το παιδί μόλις ήρθε απο Λονδίνο όπου σπόυδασε κατασκέυή - επισκευή εγχόρδων και μιλάμε είναι απο τους καλύτερους που έχω δει. και επειδή δε μου αρέσει η αβάντα απλά δοκιμάστε τον μία φορά και πείτε μου τα σχόλια σας. έχω γυρίσει όλα τα servis points τησ Θεσσαλονίκη και μέχρι πριν απο λίγο καιρό ο Dr Frett ήταν μακράν ο καλύτερος μέχρι που βρήκα τον Φάνη ( http://pnoinyksi.blogspot.com/ ) απο όσο ξέρω δουλέυει και η κοπέλα του μαζί που επισκαυάζει πνευστά !
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου