Προς το περιεχόμενο

vabill

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Gear List
    Epiphone Les Paul Standard, Yamaha Pacifica (Tele)

Συμμετοχή vabill

0

Φήμη

  1. Μολις ακουσα και τον champion 40. ειναι solid state και ο ηχος του μου φανηκε αισθητα καλύτερος του mustang (ισως γιατί δεν ειναι modeling)
  2. Το θέμα είναι πως άκουσα τον FM III και λόγω καμπίνας και μόνο έχει πιστεύω "καθαρότερο" ήχο. Δεν είναι δηλαδή οτι σκέφτομαι να τον αγοράσω λόγω περισσότερων Watt ή νεότερου μοντέλου ή features, μόνο για την καθαρότητα.
  3. Εχεις δίκιο... Εχω μια epiphone lespaul standard ακι μια Yamaha Pacifica (Tele) του 97'. Παιζω blues, rock (Classic και hard). Παρόλα αυτά με ενδιαφέρουν και οι καθαροί ήχοι όχι μόνο τα γρέζια.
  4. Καλημέρα σε όλους και όλες. Είμαι ερασιτέχνης κιθαρίστας αν και παίζω αρκετά χρόνια. Εχω δυο συμπαθητικές ηλεκτρικές και θέλω να αγοράσω έναν ενισχυτή, για οικιακή χρήση. Σκέφτομαι τον Fender Mustang III V.2 αλλά θα ήθελα την γνώμη σας. Μεταξύ modeling ενισχυτών που άκουσα (Line 6, Rolland Cube) αλλά και του Marshall MG50CFX μου άρεσε περισσότερο. Επίσης άκουσα ένα "υβρίδιο" Fender Super Champ X2, ο οποίος αν και ακριβότερος είναι ημίλαμπάτος ( αν κατάλαβα). Το θέμα είναι αξίζει ο Super Champ ή αν "ανοίξει η οδός της λάμπας" θα πρέπει να κοιτάξω άλλους ενισχυτές ? Ευχαριστώ
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου