Προς το περιεχόμενο

thodoris1981

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    10
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Gear List
    -

Συμμετοχή thodoris1981

0

Φήμη

  1. Μήπως έχει κάποιος άποψη για αυτό εδώ το μηχάνημα dave electronics bg1u? Διάβασα ότι για τα λεφτά του κάνει παπάδες.... το γνωρίζει κάποιος ??? Η τιμή του είναι στα 720 http://www.davelectronics.com/bg1u.htm
  2. Ευχαριστώ όλους για την γνώμη τους και ειδικά τον npap .... κατατοπιστικότατος , θα ακολουθήσω τις συμβουλές του. Τώρα μένει η επιλογή πυκνωτικού μεγάλου διαφράγματος αφού τα oktava μάλλον παίζουν μόνα τους στην κατηγορία αυτή . Από τα δείγματα που ακούω στο thomann μάλλον θα πάω για το rode nt 2000 αν και σίγουρα δεν μπορείς να καταλήξεις ακριβώς αν δεν το δοκιμάσεις στον χώρο σου αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει αυτή η πολυτέλεια . Και κάτι τελευταίο να μου δώσετε τα φώτα σας....στην επιλογή μικροφώνου δεν παίζει σημασία πόσα db είναι η προενίσχυση τις κάρτας ήχου ???
  3. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις . Φίλε npap για να καταλάβω εσύ προτείνεις κάτι σε λύση με τα oktava.... rode ή tlm σε συνδυασμό με την blackbird....Αφήνουμε για τώρα την προ ενίσχυση και στην επόμενη αναβάθμιση κοιτάμε για μόνιτορ..... και μετά προ ενισχυσή ... αυτή είναι η γνώμη σου σωστά κατάλαβα ??? Να προσθέσω ότι ο χώρος μου είναι "σουλουπωμένος" με υχοαποροφητικά και ένα dbx driverack pa+ .
  4. Φίλε μου το grace μπορώ πιθανόν να το βρω και μεταχειρισμένο περίπου στα 600 οπότε δεν απέχω και μακριά οικονομικά . Τα έχεις δοκιμάσει ???
  5. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου . Με βοήθησες αρκετά και μάλλον θα μείνω κοντά στην αλυσίδα που έχω τώρα (Mackie onyx - tascam vlx-5 - fostex pm2mk2 ) γιατί θα αργήσει να βρεθεί το επόμενο χιλιάρικο :-[ παίρνοντας κάτι τέτοιο http://www.thomann.de/gr/oktava_mk_01201_mkiimatched_pair.htm http://www.thomann.de/gr/rode_nt2000_grossmembran_kondensatormikro.htm ή εναλλακτικές http://www.thomann.de/gr/rode_ntk_inkl_spinne.htm http://www.thomann.de/gr/rode_k2.htm http://www.thomann.de/gr/neumann_tlm_102_nickel.htm αν έχεις άποψη για τα συγκεκριμένα δεκτή . Και πάλι ευχαριστώ για τις απαντήσεις
  6. Οκ.... κατάλαβα τι εννοείς . Οπότε προτείνεις ένα καλό μικρόφωνο και στο μέλλον έρχεται και μια καλή προενίσχυση κτλ κτλ κτλ.... και έρχεται μία καλή αναβάθμιση ..... ή με τα δεδομένα τα τώρα με τις προενισχυσης τις κάρτας θα δώ ελάχιστη διαφορά από έναν φτηνό σχετικά προενισχυτή οπότε γιατί όχι να μην σπάσω το ποσό σε ένα ζευγάρι μικρού διαφράγματος και ένα αξιοπρεπή μεγάλου διαφράγματος για να γίνω και πιο ευέλικτος ..... Οπότε γυρνάμε εκεί που είπες να αποφασίσω κατά πόσο θέλω αναβάθμιση και αν είναι το τελευταίο η το πρώτο χιλιάρικο που θα σκάσω . Σωστά κατάλαβα την σκέψη σου ???
  7. Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις .....Σίγουρα υπάρχει στο μυαλό η αναβάθμιση για το μέλλον όσον αφορά την κατηγορία που θέλω να παίξω ... Αλλά δεν πολυκατάλαβα αυτό που λες ότι σε δεσμεύει η κάρτα...τι εννοείς???
  8. Πάνω κάτω αυτή είναι η ερώτηση μου ναι... Αλλά για να το κάνω πιο εύκολο θα φέρω ένα παράδειγμα ...... Το tlm 103 λοιπόν με τις προενισχύσεις τις mackie ή εναλλαχτηκα ένα rode nt2000 http://www.thomann.de/gr/rode_nt2000_grossmembran_kondensatormikro.htm με έναν isa one τις focusrite http://www.thomann.de/gr/focusrite_isa_one.htm . ??? ??? ??? Η κάτι σε αυτά τα μέτρα τέλος πάντων.......
  9. ευχαριστω για την απαντηση, φωνες και εγχορδα οργανα.
  10. Γεια σας φιλοι. Διαθετω χιλια ευρω για αγορα μικροφωνου και εχω την εξης απορια εχοντας για καρτα την onyx blackbird να μιρασω το budget σε μικροφωνο και προενισχυση η να τα διαθεσω μονο σε μικροφωνο???
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου