Προς το περιεχόμενο

Tekmaster

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Tekmaster

0

Φήμη

  1. Καταρχήν ευχαριστώ για την βοήθεια σου. Πριν ανοίξω αυτό το thread έκανα άπειρες αναζητήσεις στο Google σε διάφορα φόρουμ. Το μόνο που κατάφερα να βρω είναι νεκρά threads που άγγιζαν δεκαετία. Το συγκεκριμένο όργανο πριν κάποια χρόνια είχε ενσωματωθεί σε κάποιες ορχήστρες που με την χρήση μερικών ήχων είχες το απαραίτητο χρώμα. Πλέον είναι τόσο σπάνια αυτά που ίσως κάποιος να κρατάει κάποιο αρχείο και να προτίθεται να το μοιραστεί. Δεν ψάχνω έτοιμη δουλειά γιατί δεν θέλω να ασχοληθώ απλά δεν έχω τις απαραίτητες γνώσεις για να ξέρω πως να δημιουργήσω κάτι τέτοιο. Για το πως θα περάσω τους ήχους από τον υπολογιστή στο όργανο έχω ενημερωθεί κατάλληλα πιστεύω.
  2. Γειά σε όλους, Ψάχνω ήχους για M1 κυρίως για Λαϊκά και Δημοτικά, αν υπάρχει κάποιος που θέλει να βοηθήσει και να τους μοιραστεί μαζί μου θα ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου