Προς το περιεχόμενο

akrateia

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    47
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Απαντήσεις δημοσιεύσεων από akrateia

  1. Απάντηση Παπανίκου για το σκίτσο με τις καταλήψεις

    1. akrateia

      akrateia

      Τρίχες κατσαρες Superfunk. Σιγα που οσοι εχουν φτερα για να πεταξουν καταδεχονται να χαντακωθούν από το σχολείο και τα πιθήκια τους συμμαθητές τους.

      Οπως ολοι οι συμμαθητές μου που δεν ήμαστε κτηναρες τη βρήκαμε την άκρη μας θα τη βρει και αυτη η γενιά. Όπως ασφαλως και η δική σου. 

       

      Προσοχη, γραφω "βρήκαμε την άκρη μας" και εννοώ ότι μπορούμε στοιχειωδώς έστω να ονομαζόμαστε πολιτες χωρις να ντροπιάζουμε το πολίτευμα. Δεν εννοώ ότι κονομήσαμε γιατί φυσικά δεν κονομήσαμε. Αλλά δεν ήταν και ο σκοπός.

       

      Αυτά από κάποιον που ήταν το δικό του τομάρι κρεμασμένο στα μανταλάκια επί "κάτσε καλά Γερασιμε".

    2. (Προβολή 37 ακόμη απαντήσεων σε αυτή την δημοσίευση)

  2. Για πέστε μου ρε παιδιά: ποιες είναι αυτές οι τρομερές ηχογραφήσεις των 60's που προσπαθούμε να αντιγράψουμε και παίρνουμε vintage ηχογραφικά μηχανήματα;

    Οχι τίποτα άλλο, αλλά να τις βάλουμε δίπλα σε αντίστοιχες σημερινές για να συγκρίνουμε και να ξέρουμε για τι μιλάμε.

    1. akrateia

      akrateia

      Α κρι βως.

      Και για ποιες ακριβως ηχογραφησεις μιλάμε; Ποιος κλασικος δισκος δεν εχει φαει από 1-2 ριμαστερινγκ; Εγω οταν εχω επιλογη αγοραζω παντα το ορίτζιναλ μιξ. Ατελες μεν, αλλα σχεδον παντα προτιμοτερο - στα δικα μου αυτια.

       

      Οποιοι νιαζονται παραπανω για τετοια θεματα (θεμιτον) καλο ειναι να επενδυουν στα εργαλεια και τα μεσα αναπαραγωγης που πρεπει. Γιατι αν η συζητηση γινεται για κινητο & ψειρες........... πλιζ.

    2. (Προβολή 15 ακόμη απαντήσεων σε αυτή την δημοσίευση)

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου