Προς το περιεχόμενο

nikosgiannoulis

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    7
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Πλήκτρα
    Τραγούδι
  • Day job
    Ιδιωτικός υπάλληλος
  • Τόπος
    Παιανία

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή nikosgiannoulis

0

Φήμη

  1. Σας ευχαριστω για τις συμβουλες και τις υποδειξεις.....θα τις ακολουθησω και ξαναμιλαμε.Καλη συνεχεια και καλο βραδυ.
  2. Και βεβαια ειμαστε αδειοι χωρις μπασο......δεν μπορουμε να βρουμε εδω κοντα.Γι αυτο το λογο χρησιμοποιω πολυ pads.Για να γεμιζουμε λιγο. Και αν καταλαβα καλα μου λες πως μπορω να χωρισω το κλαβιε στα δυο; Δηλαδη να διαλεξω δυο οποιαδηποτε οργανα και να τα τοποθετησω σε οσες οκταβες θελω το καθενα ωστε να παιζω και με τα δυο ταυτοχρονα; Μπορω να αποθηκευσω αυτες τις ρυθμισεις για να τις εχω παντα; Επειδη σε κουρασα μη μου πεις τον τροπο.Πες μου μονο εαν αυτο ειναι εφικτο και αρχιζω αμεσως το ψαξιμο.Δεν εχω λογια να σας πω ευχαριστω.Η ψυχολογια μου ειναι στα κατω της επειδη δε μπορω να αγορασω δευτερο οργανο και αυτο ισως αλλαξει την κατασταση.
  3. Σας Ευχαριστώ για τη βοηθεια για ακομη μια φορα.Εχω καταλαβει πως αυτο που πραγματικα χρειαζομαι ειναι να ασχοληθω λιγο και με την τεχνολογια και να μαθω καλα τις δυνατοτητες του οργανου μου...Τελος παντων αυτο που χρειαζομαι τωρα να κανω μεχρι να αρχισω ξανα τις προβες ειναι απλα να εχω στο δεξι χερι ενα σολο οργανο και στο αριστερο να συνοδευω με ηχο πιανου η pads.Η και ακομα με το ενα πιανο και με το αλλο pads.Ειμαστε για τωρα 4 ατομα.Πληκτρα-κιθαρα-κρουστα-πνευστο.Παιζουμε ελληνικα.Όμως και χορια απο το γκρουπ εγω μονο ελληνικα παιζω.Ελαφρολαικα μπαλαντες εντεχνο κτλ.Οταν πηρα το οργανο δεν ειχα απαιτησεις.Ηθελα να μπαινω στο δωματιο να κλεινω φωτα και να τραγουδαω με τις ωρες.Ρομαντικα πραγματα.Χαχαχα...Μάλλον καταλαβα οτι δεν εχω επιλογη και θα πρεπει να περιμενω εως οτου ο Ουρανός να βρεξει λεφτα...Τελος βρε παιδια για να μης σας κουραζω...υπάρχει ενας αγιος ανθρωπος να μου μαθει το οργανο και λιγο απο τεχνολογια για να βγαζω ακρη; (μαθημα επι πληρωμη εννοειται).Γιατι αλλο το manual και αλλο απο καποιον ειδικο.Ευχαριστω πολυ.
  4. Καλησπερα σας....θα ηθελα τα φωτα σας για ακομη μια φορα.....Εχω το KARMA.Σχεδιαζα για την αγορα νεων πληκτρων ομως τα οικονομικα δεν το επιτρεπουν.Γνωριζετε εαν θα μπορουσα να συνδεσω midi keyboard χωρις να χρησιμοποιησω pc; Εννοώ συνδεση απ ευθειας με το KARMA.Να ακουγεται δηλαδη το midi μεσω του KARMA.Εχω ψαξει στο διαδυκτιο ομως δεν εχω καταλαβει να σας πω την αληθεια.Μπορω αυτο να επιτρεπεται και σε live; Σας Ευχαριστώ για το χρονο....
  5. Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση....πιστεύω και εγω ότι τα pads των korg είναι ενα κλικ επάνω τουλάχιστον για τα γούστα μου.Υστερούν ίσως σε φυσικούς ήχους (έτοιμα δείγματα).....δε μιλάω βέβαια για Kronos-oasys κτλ.μιλάω για ως εκεί που αντέχει η τσέπη μας.....όσο για τις επιλογές που υπάρχουν για το σκοπό μου οι ιδέες σου ειναι πολύ καλές.....βλέπουμε και κάνουμε.Ευχαριστώ.
  6. Σας ευχαριστώ για τις αμεσες απαντήσεις.....Το δεύτερο όργανο θελω να ειναι Synth.Απλά για κρατηματα.Το karma εχει ωραία pads όμως δε μπορεί να κάνει και τις δύο δουλειές....του έχω περάσει πολύ ωραίους ήχους.Σας ευχαριστώ και πάλι.
  7. Καλησπερίζω τα πλήθη και θα ηθελα να πω ενα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μπουν στον κόπο να μου απαντήσουν. Είμαι αυτοδίδακτος ερασιτέχνης πληκτρας και για να μη με πείτε τεμπέλη επειδή είμαι και 35 ετών δε κατάφερα να συνεχίσω τις σπουδές μου στο πιάνο αν και έφτασα στη μέση των σπουδών μέσα σε ενα έτος λόγο του ότι διάβαζα μόνος επειδή έσπασα τα χέρια μου στο ποδόσφαιρο........γκαντεμιά. Τέλος πάντων έτυχε να έχω στα χέρια μου ενα karma. Λάθος όργανο σε λάθοςχέρια. Και το λέω αυτό γιατί δεν έχω τις τεχνικές γνώσεις για να το αξιοποιήσω. Θα ηθελα λοιπόν να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιο πετάλι που με το πάτημα του να μπορώ να αλλάζω ήχο. Για άλλα όργανα γνωρίζω πως υπάρχει.Επίσης μια τελευταια ερώτηση ίσως πιο δύσκολη.Παίζω ελληνική μουσική και θελω να παρω ενα δεύτερο όργανο μεταχειρισμένο βεβαίως και με πολύ λίγα χρήματα.Αυτό που με ενδιαφέρει ειναι να εχει καλα pads.Θα μπορούσατε να μου πείτε που να κινηθώ;Σας ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο.....
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου