Προς το περιεχόμενο

savridio

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    Αθήνα

Συμμετοχή savridio

0

Φήμη

  1. Γεια σε όλους, θα ήθελα να μάθω μερικά πράγματα γύρω από τις κιθάρες Revelation,όποιος έχει προσωπική εμπειρία η γενικά κάποια γνώμη,αγόρασα την δεύτερα μια 12χορδη την Revelation RJT60/12 jazzmaster από ένα κατάστημα στην Αγγλία τυχαία σε ένα ταξίδι μου,μπήκα στο μαγαζί (Ebony & Ivory LTD) από κλασική περιέργεια και εκεί άρχισαν όλα,πρώτη φορά την έβλεπα από κοντά,την είχα δει στο youtube,ebay κ.τ.λ και σε διάφορα forums,reviews και ακουγότανε αρκετά καλά,με λίγα λόγια την δοκίμασα και έμεινα άναυδος,πραγματικά το όργανο είναι ένα αριστούργημα,είναι πολύ καλά μελετημένο και σίγουρα αυτός που το έφτιαξε ήξερε πολύ καλά τη έκανε,προσωπική μου γνώμη για την συγκεκριμένη κιθάρα είναι (αν θες μια καλή 12χορδη άλλα δεν θες να ξοδέψεις μια περιουσία σας την προτείνω ανεπιφύλακτα) είναι η πρώτη μου επαφή με την συγκεκριμένη εταιρία γι αυτό ζητάω γνώμες και πληροφορίες....κατατάλα μπορώ πλέον να πω με σιγουριά ότι είναι αρκετά καλύτερη και πιο τίμια από μια Squier jazzmaster,jaguar,mustang!
  2. Γεια σε όλους, θα ήθελα να μάθω μερικά πράγματα γύρω από τις κιθάρες Revelation,όποιος έχει προσωπική εμπειρία η γενικά κάποια γνώμη,αγόρασα την δεύτερα μια 12χορδη την Revelation RJT60/12 jazzmaster από ένα κατάστημα στην Αγγλία τυχαία σε ένα ταξίδι μου,μπήκα στο μαγαζί (Ebony & Ivory LTD) από κλασική περιέργεια και εκεί άρχισαν όλα,πρώτη φορά την έβλεπα από κοντά,την είχα δει στο youtube,ebay κ.τ.λ και σε διάφορα forums,reviews και ακουγότανε αρκετά καλά,με λίγα λόγια την δοκίμασα και έμεινα άναυδος,πραγματικά το όργανο είναι ένα αριστούργημα,είναι πολύ καλά μελετημένο και σίγουρα αυτός που το έφτιαξε ήξερε πολύ καλά τη έκανε,προσωπική μου γνώμη για την συγκεκριμένη κιθάρα είναι (αν θες μια καλή 12χορδη άλλα δεν θες να ξοδέψεις μια περιουσία σας την προτείνω ανεπιφύλακτα) είναι η πρώτη μου επαφή με την συγκεκριμένη εταιρία γι αυτό ζητάω γνώμες και πληροφορίες....κατατάλα μπορώ πλέον να πω με σιγουριά ότι είναι αρκετά καλύτερη και πιο τίμια από μια Squier jazzmaster,jaguar,mustang!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου