Προς το περιεχόμενο

Zambi2016

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    15
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Zambi2016

  1. Καλησπέρα και απο μένα. Για σωστή ρύθμιση (λογω φυσικής των χορδών) εγώ κουρδίζω πάντα χρησιμοποιώντας τον μαγνήτη κοντά στο λαιμό ώστε να πιάνει όσο πιο πολύ την μεγαλύτερη ταλάντωση της εκάστοτε χορδης. Επίσης χαμηλώνω πάντα τον μαγνήτη για να πιάνει τη πρώτη αρμονική και όχι όλες τις ¨υποαρμονικες" απο την ταλάντωση. Επίσης πάντα τις φρέσκες χορδές χορδές, τις πατάω με το δάχτυλο στο σημείο που κάμπτονται στη γέφυρα ώστε να έρθουν στα ίσια τους. Αυτό γιατί με το που τις βάζεις έχουν μια πολύ μικρή καμπυλότητα στο σημείο εκείνο λόγο του ότι ειναι απαικτες και "ατραβιχτες". Αν τις ρυθμίσεις εκείνη την στιγμή τότε με το καιρό και καθώς "κάθονται" αλλάζει και το intonation. Όποτε αν τις πατήσεις αρχικά γλιτώνεις κ απο αυτό. Επίσης απο δίκη μου εμπειρία και μόνο ειναι πως αν ρυθμιστεί σωστά τότε πάντα έχω στη γέφυρα το σχήμα "123 123" ας το πω έτσι, με εξαιρετικό intonation. Τα παραπάνω αποτελούν προσωπικες μου εμπειρίες/εκτιμήσεις και μόνο. Καλή συνέχεια!
  2. Χαχαχα μια χαρά. Κάλλιο αργά παρά.. Αργότερα!! (Αλήθεια γενικά δεν εχω κ πολλά πάρε δώσε με αυτά, απλά ψάχνω πολυ τη μουσική και μου αρέσουν και τα μαραφετια που τη δημιουργούν! Όλα!!! Και σαφώς μου αρεςει να βοηθάω όποιον εχει ανάγκη πληροφορηςης μέχρι εκεί που μπορώ και γνωρίζω πάντα. ) καλο βράδυ!
  3. Γεια χαρά και πάλι! Το ¨διορθωμα¨ επισυνάπτεται στα ¨οπως?¨ και ¨δηλαδη?¨ σου. Μου θύμισε τις διευκρινίσεις που ζητούσε ο μαθηματικός μας στο σχολείο. Τοτε όμως το καταλάβαινα γιατί δεν ήταν και πολυ ήταν της μόδας το Google. Και εν πάση περιπτώσει δεν νομίζω πως, εάν επιςυναπτα τις καμπύλες αποδόσης του ενός και του άλλου και εξηγήςουςα επιπλεον τι είναι το πλάτος ανοχής η απόκριση και η ευαισθησία κλπ κλπ. , θα βοηθούσε τον Noiser να πάρει μια απόφαση. Και ζητάς μετα εςυ ¨εξηγήσεις¨ γιατί αυτό και εκείνο? γιατί ετσι! Χαχαχα τα χω δοκιμαςει όλα, αυτά μου αρέσουν τα αλλα όχι. ;D Αν αρχικά το thread το είχες ανεβάσει εσύ τότε ευχαρίστως να απαντούσα σε όλες σου τις ερωτήσεις( οςο μπορουςα Βέβαια ) Τωρα μου φάνηκε σαν η κλαςςικη άσχετη παρέμβαση του ¨ειδικού¨. Μετα συγχωρήσεως :) Τωρα όμως γίνομαι εγώ επιθετικός.. Χαχαχα ¨συγγνωμη! Και φυσικά και πολυ καλα έκανες να ρωτήσεις τα περί χρήσεως των, εγώ το έκρινα περιττό να ασχοληθώ με αυτό και μάλιστα με αυτό το εύρος τιμής που όρισε το παλικαράκι. Προτεινα ανοικτού η κλειστού τύπου. Αν ρωτούσε θα απαντούσα. Δεν το έκανε, σκέφτηκα γνωρίζει. Για να είμαι ακριβής, δεν μου φάνηκες καν, διότι και ρεαλιςτικα ειναι και αδύνατο να γίνει. Το υπεθεςα λοιπον. Ο γραπτός λόγος φορές γίνεται αρκετά ακριβής, ρεαλιστικός και πλήρης.. Και ο γραπτός λόγος επίσης εχει άρρηκτα συνδεδεμένη σχέση με το προφορικό λόγο, ως ακρό του συνεχούς της κοινωνικής/ψυχολογικής απόστασης πομπού-δεκτή. Κοινώς δεν σε εχω γνωρίσει από κοντά εκρίνα μόνο από το ύφος και τη δομή των απαντήσεων σου και καταλήξα σε ένα συμπέρασμα επιθετικότητας. Αν και από τις απαντήσεις σου μετα διαπίστωσα πως.. Παιζει να κανω και λάθος! Μπορεί να είμαι ευαιςθητουλης μχαχαχαχαχαχα!!! Τωρα μείξεις με monitors μόνο.. Συμφωνώ αλλα.. Άνοιξε ένα thread να τα πούμε εκεί ντε!!! Φιλικά χιουμοριστικά και με πολυ αγάπη εύχομαι ένα υπέροχο βράδυ σε όλους!!!!!!
  4. Αααα τέλεια! Και βέβαια αναμενω να ακουςω! Και σε ευχαριστω πολυ για το καλο σου σχόλιο.
  5. γεια σου φιλε mauromouris! Εντάξει το διόρθωσες το γραπτό? Χαχαχα. Λοιπόν δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτά που παραθέτεις γιατί πρώτον μου φάνηκες επιθετικός, δεύτερον πως, η το ψυριζεις το πράγμα άνευ λόγου η μπορεί να έθιξα κάτι που σε ενόχλησε? δεν ξερω, και σε αυτές τις περιπτώσεις δεν απαντώ. Σε φόρουμ γράφω όχι στο what hifi φιλε. Παραθέτω τις προσωπικές μου απόψεις και εμπειρίες και τίποτε άλλο. Και συ το ίδιο έκανες με τα akg. Πις εντ Λόβ Γεια σου npap!!! Δεν άφησα να εννοηθεί κάτι διαφορετικό από αυτό που λες. Εγραψα πως όλα είναι made in China και πως δεν εχει να κάνει με τη ποιότητα για τους προφανείς λόγους , που εσύ ΚΑΤ έγραψες ενώ εγώ όχι. Γιατί θεώρησα πως δεν χρειαζόταν παραπάνω ανάλυση. Έφερα και ένα παράδειγμα που τα γερμανικά μου ακουστικά( ναι προσωπική εμπειρία εννοείται δεν χάλασαν σε όλους..) κακαρωσαν ενώ τα κινεζικά μου όχι. Δατς ιτ! Λόβ γιου όλ!!!!!
  6. Γεια σου dimsonic!! Νομίζω πως μια έκδοση του ableton live 9 θα σε βοηθούσε πολυ με αυτά τα πράγματα.. Όμως σε cubase μπορείς να δοκιμάσεις να παίξεις με τα warp markers στο sampler του cubase. Στο YouTube εχει ααααπειρα βιντεάκια. Ψάχτο. Ενδεικτικά σου παραθέτω κάποια: Καλή συνέχεια!! Υ.γ. Εγώ στη θέση σου αν υπήρχε η δυνατότητα απ´ολες τις απόψεις, παιζει να τα ξανάγραφα.. Η απλά θα άφηνα τα λάθη όλα μεςα και θα προσπαθούσα να κανω ένα αξιοπρεπές mastering. Όλα έχουν μια ιςτορικη μαγεία. Το βρίσκω πιο αρτιστικο απτό να κάθομαι να Φτιάχνω με τις ώρες κλικικλικι απειρα που λέει ο λόγος off of beats.
  7. Γειά σου φίλε/η TheA. Steinberg UR22mkII Πολυ καλή επιλογή. Όχι πως Presonus είναι και καμία μούφα απλά θεωρώ πως η Steinberg εχει λίγο καλύτερους και πιο καθαρούς προενισχυτές, τουλάχιστον στα αυτιά μου ετσι. Και οι δυο συνδέονται με iOS συσκευές εάν σε ενδιαφέρει. Όσο αφορά τα λογισμικά δυστυχώς δεν εχω δοκιμάσει καθόλου το Studio One (η τελευταία του έκδοση, η επαγγελματική ας πούμε, λένε πως εχει κάποια φοβερά χαρακτηριστικά εξομοίωσης αναλογικών κονσολών ηχογράφησης), λίγο εχω δοκιμάσει Cubase το όποιο φέρνει πιο στα γούστα μου λόγω το οτι δουλεύω σε Logic. Άρα η οποιαδήποτε σύγκριση από μεριάς μου δεν θα σε βοηθήσει. Κατέβασε τα και τα δυο σε Demo και δες τι σου ταιριάζει. Σε αυτά δεν υπάρχει καλύτερο χεριοτερο υπάρχει το τι μας βολεύει και αρέσει! ;) Ελπίζω να πηγές χάρμα στις εξετάσεις σου σου εύχομαι καλα αποτελέσματα!!!
  8. Ωωωω φιλε Ligant σούπερ ντουπερ! Μια χαρά μηχανήματαρα έφτιαξες!!! Φώναξε με να βάλουμε μια το Overwatch η το RALLY στα Φούλ να δω πως είναι!!! Χαχαχα!! Λοιπόν να το χαρείς και να το ευχαριστηθείς!!
  9. Καλησπέρα!! Θα ηθελα να παραθέσω και εγώ τη προσωπική μου άποψη, χωρίς όμως εχω λάβει υπόψιν τα προλεγόμενα των συμφορουμιτων διότι δεν είχα χρόνο να τα διαβάσω όλα, όποτε και συγγνωμη αν κουράσω επαναλαμβάνοντας κάτι που εχει γραφτεί ήδη. Κατα την άποψη μου λοιπόν θεωρώ πως πρώτον , αν θέλεις το PC για μουσική παραγωγή μόνο, τότε το να δώσεις έξτρα λεφτά για μια καλή κάρτα γραφικών το θεωρώ παντελως περιττό. Μια των 50€ η και η onboard που μπορεί να εχει μια motherboard νομίζω αρκούν. Εταιρίες όπως ableton, cubase κλπ Ζητούν απλά μια νορμαλ ανάλυση. Δώστα για ένα καλο audio interface με πολλά in/outs άποψη μου. Επίσης μια gtx980 πχ με δυο τρεις ανεμιστήρες ξέρεις τι θόρυβο κάνει στο ρελαντί? άσε.. Χαχαχα. Από κει και πέρα δεν θεωρώ οτι χρειάζονται ούτε fancy επεξαιργαστες ούτε κόκκινες μπλε μνήμες με κερατά Τούρμπο και ιντερκουλερ. Θες Intel, Intel λοιπόν αααντε γύρω στα 150€-200€, Ένα motherboard αααααντε γύρω στα 100€ , μνήμες 16gb ddr4 είναι σούπερ ντουπερ, ένα τροφοδοτικό άντε και κει 600watt υπέρ φτάνουν, υγρόψυξη τη θεωρώ εντελώς περιττή και αυτη λόγω κόστους και από τη στιγμή που υπάρχουν ανεμιστήρες στα 30€ για επεξεργαστές , με ανεκτά επίπεδα θορύβου. Επιπλέον θεωρώ πολυ σημαντικό να υπάρχουν 3 σκληροί δίσκοι. Ένας για το λειτουργικό, ένας γρήγορος ΜΟΝΟ για τα audio αρχεία, και ένας για σαβούρα. Ssd η hdd πραγματικά το βρίσκω θέμα γούστου προς το παρόν. Τελευταίο, θεωρώ πως επίσης θα επενδυα σε μια καλή οθόνη γιατί.. Μάτια μου ματάκια μου μετα από 5 ώρες producing mastering κλπ κλπ και λίγες λέω. Λεπτομέρειες και προτάσεις προϊόντων εάν θέλεις θα σου απαντήσω προς το βράδυ. Ευχαριστώ πολυ! Γεια σε όλους!!
  10. Σωστός φιλε Noiser. Δεν θα το μετανιώσεις.. ;) καλή συνέχεια
  11. Καλημέρα! Μαϊμού Epiphone υπάρχουν και μάλιστα πολλές black beauty. Επίσης τα Grover που λέει ο ledge και αυτά υπάρχουν σε μαϊμού ας πούμε. Γενικά μια δοκιμή στο Google θα σε πείσει. Τωρα το αν αυτη είναι.. Ρε παιδί μου οι μπανάνα κατασκευαστές αλλάζουν διαρκώς και εξελίσσονται με αποτέλεσμα να μην παίρνεις πρέφα εύκολα αν είναι η όχι.. Και ειδικά όταν είναι μαϊμού κατασκευή μιας σε εισαγωγικά βήτα έκδοσης ενός μεγάλου κατασκευαστή. Όπως είναι η Epiphone για τη Gibson. Τωρα αυτη που παρουσιάζεις.. Εγώ προσωπικά βλέπω κάποια στοιχεία γνησιότητας και κάποια μπανάνας. Τωρα από φωτό μόνο δεν νομίζω πως εύκολα μπορεί κάποιος να κρίνει.
  12. Γεια σου φιλε μου. Κατα την άποψη μου η λύση είναι μια εάν δεν εχεις κάρτα ήχου άλλη εκτός του κυκλώματος του PC σου. Γράψε στο google " asio4all " μπες στη πρώτη σελίδα και κατέβασε τους οδηγούς asio4all. Εγκατέστησε το πρόγραμμα, άνοιξε το, μπες στις ρυθμίσεις βάλε buffer 256 για αρχη. Μη το κλείσεις. Άνοιξε το ezdrummer πήγαινε στα preferences η options πως το γράφει επέλεξε audio και βάλε για κάρτα ήχου την επιλογή Asio4all in/out. Εάν εχει καθυστέρηση που δεν νομίζω πειραματισου με χαμηλότερες τιμές buffer στις ρυθμίσεις Asio4all εχει εκεί μια μπάρα. Πχ 128 η 64. Αυτά, καλημέρα
  13. Όχι μεταξύ αυτών που στείλαμε και αυτών που λες εςυ οι διάφορες στον ήχο δεν είναι απειροελάχιστες. Είναι σημαντικές και ουσιαστικές. Τα superlux φαίνονται του κωλου αλλα έχουν ΦΟΒΕΡΟ ήχο για τη τιμή που κοστίζουν ενώ τα αλλα είναι του κωλου σε όλα. Απλά πράγματα. Διάβαζε και τα reviews του Thomann. Επίσης όσο αφορά την αξιοπιστία, εχω ακουστικά που κάνουν 150 ευρώ και ξαφνικά μετα από 2μηνες έπαψαν να λειτουργούν με προσεκτική χρήση, προφανώς έπεσα σε ελαττωματικό προϊόν, και εχω και τα superlux που τα εχω για πρόχειρα και δεν έχουν πάθει μετα από ένα χρόνο τίποτα. Επίσης να ξέρεις πως εκτός ελαχίστων και ακριβών προϊόντων, όλα είναι made in China όποτε δεν εχει να κάνει.Αποψη μου στα λεφτά που δίαθετεις μη ψάχνεις άλλο.
  14. Συμφωνώ με τον dimsonic. Αυτά που προτείνει είναι τα ανοικτού τύπου. Σε κλειστού τύπου υπάρχουν και τα αντίστοιχα Superlux HD-662 http://www.skroutz.gr/s/5610336/Superlux-HD-662.html?keyphrase=Superlux+HD-662 Εξαιρετικά ακουστικά από άποψη ήχου, για τα λεφτά που κοστίζουν. Το μόνο ας πούμε αρνητικό είναι οτι μετα από κανα μισάωρο που τα χεις στο κεφάλι μπορεί να κουράζουν στη περιοχή που ακουμπάνε τα μαξιλαράκια. Βέβαια αυτό εξαρτάται από το τι κεφάλι εχεις η και ποσό μεγάλα είναι τα αυτιά σου. Γενικά είναι best of the best value for money!
  15. Καλησπέρα σας κύριες δεσποινίδες και κύριοι! Όντας νέος χρήστης του forum αυτού αλλα παλιά καραβάνα (lol) του site των αγγελιών της πλατφόρμας smart noiz, θα ηθελα να σας εκφράσω μια καθαρά προσωπική μου άποψη για το πως πρέπει να κατηγοριοποιούμε τα μεταχειρισμένα μας μουσικά όργανα και διαφόρων ειδών προϊόντα. Διότι εχω πολλάκις φορές παρατηρήσει πως αλλα γράφουμε και αλλα ισχύουν με αποτέλεσμα να μπερδεύουμε και να παραπληροφορούσε τους υποψήφιους αγοραστές, κάτι που συμβαίνει και σε μας όταν θελουμε να αγοράσουμε κάτι. Για να σεβόμαστε λοιπόν το χρόνο και την νοημοσύνη ημων και των άλλων παραθέτω τα εξής: - Καινούριο / σφραγισμένο . Είναι κούτα ρε παιδί μου! Δεν το εχω ανοίξει ΠΟΤΕ. Εαν όμως το εχω ανοίξει για να το μυρισω ας πούμε δεν το εχω αγγίξει καν! Αλήθεια!..Είναι ακομα στη εγγύηση! Αν όχι δίνω εγώ ας πούμε! -Άριστο. Εντάξει.. Το άνοιξα έπαιξα λίγο κανα δυο μήνες άντε πέντε, το βαρέθηκα η δε μου κάνει, δεν φτιάχνει φραπέ, δεν αρέσει στη κοπέλα μου η μετακομίζω Ελβετία και μαζεύω λεφτά για το πρώτο σάντουιτς που θα φάω εκεί. Εχω τη κούτα του τα καλώδια του τα CD του τα όλα του, άντε και μια μικρούλα γρατζουνίτσα, και... Είναι ακομα στη εγγύηση! Αν όχι δίνω εγώ ας πούμε! -Πολύ καλό. Άκου δικέ μου το πραμα είναι σχεδόν ΑΡΙΣΤΟ αλλα το χω κανα πεντάρι χρόνια ας πούμε, είναι καθαρό δεν εχει χαλάσει ΠΟΤΕ που σημαίνει οτι ποτέ δεν το εχω ανοίξει για φτιάξιμο , εχει κανα δυο γρατζουνιές δεν εχει βρώμες ( μπορεί να είχε ;p αλλα..τις εχω καθαρίσει με τα σωστά υλικά..) . Κούτα εχει δεν εχει δεν θυμάμαι κάτσε να δω, καλώδια κάποια ίσως εχω κλπ. -Καλό αλλα εμφανώς χρησιμοποιημένο. Το χω καιρό τωρα. Μήνες, χρόνια η και αιώνες, φαντάσου βοήθησα τον Rory Gallagher με αυτό στο πρώτο του λαιβ στη Φωκίωνος Νέγρη! Ναι ρε.. Δε σου λέω ψέματα.. Είναι άψογο λειτουργικά, εχει κάνει κανα δυο σέρβις , βαριέμαι όμως να το καθαρίσω και εχει φυσικά γρατζουνιές. Δηλαδη το πρόσεχα πολυ να δουλεύει Κ το συντηρούσα. Ήταν το μωρό μου.. Το πουλάω γιατί θα με χωρίσει η Κούλα. -Λειτουργική. Του εχω βγάλει τα μάτια φιλε..! Έβγαλα μουςικάρες ηχογράφηςα μπαντάρες, το μισούσα το χτυπούσα , το κλώτσησα κανα δυο φορές την ώρα που έπεφτε σε ένα λαιβ για να μη σκάσει στο πάτωμα, εχει κανα δυο κιλά ιδρώτα με κολόνια κάπου μεςα αλλα ρε μαν.. Λειτουργεί ακομα κοιτά να δεις!! Το πουλάω το θες? -Μη λειτουργική. Όπως και να φαίνεται ΔΕΝ λειτουργεί. Τέλος. Επίσης θα ηθελα να τονίσω πως τα μεταχειρισμένα μας/σας κοστίζουν πάντα ΛΙΓΟΤΕΡΟ από τα καινούργια, εκτός και αν πρόκειται για συλλεκτικά / δυσεύρετα η πράγματα που δεν θελουμε να πουλήσουμε.. Όχι. Δεν κοστίζουν ούτε τα ίδια λεφτά έλεος. Ευχαριστώ πολυ όλους όσους το αναγνώσουν και ζητάω μια συγγνώμη σε αυτούς που το βρήκαν περιττό βαρετό μακροσκελές αδιάφορο τοματένιο αναίσχυντο επαίσχυντο αδαές. Υ?Γ Το συγγνώμη κολλάει στο οτι ¨συγγνώμη δεν θα αγοράσω ποτέ κάτι από σας¨ ή ¨συγγνωμη τόσα σου λείπουν?¨ ή ¨συγγνωμη αλλα είστε άσχετος κυριε¨ κλπ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου