Προς το περιεχόμενο

NickLenn

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Day job
    Λογιστής
  • Τόπος
    Έβρος

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή NickLenn

0

Φήμη

  1. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια σας και έλαβα υπ΄όψη όσα μου είπατε. Τσέκαρα κι εγώ στη Warmoth αφού το αναφέρατε και κατάλαβα πως όντως οι Ibanez (και όπως έχω αναγνωρίσει από την εμπειρία μου σε αυτήν τη μάρκα) είναι value for money! Ειδικά μετά τις τιμές που είδα ΜΟΝΟ για τα ξύλα (800 ευρώ)! Και ειδικά για μένα που θέλω να πειραματιστώ λίγο μουσικά. Και πάλι ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας! Καλό σαββατοκύριακο
  2. Από το μηδέν ναι. Από Custom Κιθάρες δεν έχω την παραμικρή ιδέα πως πάει το πράγμα απλά το πάω με βάση την λογική. Εννοώ πως ο πατέρας μου π.χ. πήγε σε μάστορα να του κάνει από το μηδέν τρίχορδο τζουρά (άλλο όργανο, αλλά γιατί να ισχύει κάτι διαφορετικό;) με 600 ευρώ και αυτό που του έφτιαξε με αυτά τα λεφτά σε σχέση με κάτι του εμπορίου ήταν έργο τέχνης. Επίσης να πω την αλήθεια αυτό που με καίει αρκετά και δεν το έχουν οι Ibanez είναι οι μαγνήτες. Δεν ψήνομαι να δώσω 600 για μια κιθάρα και μετά άλλα 200-250 ευρώ για μαγνήτες. Καταλήγοντας στην εξής ερώτηση-συμπέρασμα: Λίγα τα 600 και το ξέρω. Αλλά αυτό που θα πάρω δεν θα είναι καλύτερο από κάτι του εμπορίου; Υπενθυμίζω πως από διαδικασία Custom δεν έχω ιδέα γι αυτό και ρωτάω την γνώμη σας και ευχαριστώ πολύ που με βοηθάτε. Όπως επίσης να διευκρινίσω πως αν τα 600 γίνουν 800 με ωραίο αποτέλεσμα κλάιν!
  3. Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι για καστομιά κιθάρα, αλλά λόγω παραμεθορίου δεν γνωρίζω κάποιον που να μου προτείνει εμπιστευτικά έναν μάστορα, γι' αυτό και χρειάζομαι την βοήθεια σας! Γνωρίζω για τον Dr. Fret, οποίος όμως έχει φύγει στην Κύπρο. Ακούω προτάσεις... Για να σας γλυτώνω από πιθανές ερωτήσεις: 1. Budget έως 600 (?) 2. Στυλ κιθάρας Ibanez Γι' αυτό επίσης θα ήθελα να μου πείτε εάν όντως συμφέρει να πάω σε μάστορα από το να πάρω μία Ibanez..
  4. Καλησπέρα σε όλους και όλες. Μετά απο πολύ σκέψη κατέληξα πως τελικά ναι, ήρθε η ώρα να πάρω μία 8 χορδη ηλεκτρική κιθάρα μιας και νομίζω οτι ταιριάζει πάρα πολύ στα γούστα μου και αυτό που θέλω να γράψω. Επειδή όμως δεν παρακολουθώ πολύ καιρό τις 8 χορδες, θα ήθελα να μου πείτε ποιες μάρκες προτειμάτε και γιατί. Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα ένα εργαλείο που να καλύπτει τα περισσότερα γούστα, εννοόντας με αυτό πλούσιο clean αλλά και ένα δυνατό distortion. Η τιμή που θέλω να διαθέσω είναι στο 600άρι μιας και βρήκα σ αυτά τα λεφτά την Ibanez RG8PB-NTF, η οποία σύμφωνα με τα χαρακτηριστηκά της πιστεύω πως είναι μία αξιόλογη κιθάρα. Αν θέλετε να σας διευκρηνίσω κάτι ακόμα, παρακαλώ!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου