Προς το περιεχόμενο

nfotis

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Day job
    Ιδ. Υπάλληλος
  • Τόπος
    Αθήνα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή nfotis

0

Φήμη

  1. Δεν έχω πετύχει μέχρι τώρα το PX-160 live, αλλά πέτυχα ένα PX-130 (νομίζω καταργημένο μοντέλο), και δεν ήταν άσχημη η αίσθηση του πληκτρολογίου (υποκειμενικά μιλώντας). Ρώτησα στο μαγαζί για διαθεσιμότητα του PX-160, αύριο θα μου πούνε (από ότι φαίνεται, δεν στοκάρει κανείς). Κατέβασα το manual σε PDF, από ότι είδα εμφανίζεται ως MIDI device μέσω USB. Είδα review του PX-360, μου αρέσει πολύ η οθόνη αφής εργονομικά, αλλά το κόστος ανεβαίνει δραστικά (όχι μόνο εξαιτίας της βέβαια). Ν. Φ.
  2. Έχω την εντύπωση ότι τα συγκεκριμένα έχουν μόνιμα ένα σετ ήχων απο το εργοστάσιο και δεν δέχονται επιπλέον; Ν. Φ.
  3. Το αστείο είναι πως βρήκα το Yamaha σε αρκετά χαμηλότερη τιμή από το Casio σε Αγγλικό μαγαζί. Για αυτό και συγκλίνω προς αυτό (προς το παρόν). Επιστροφή με τα ταχυδρομικά προς Αγγλία ή Γερμανία δεν είναι επιθυμητή πάντως. Θα προσπαθήσω να παίξω λίγο με αυτά μέσα στην βδομάδα, αν και τα περισσότερα μαγαζιά εδώ στην Αθήνα δεν προσφέρουν κάποιο χώρο με ησυχία. Ν. Φ.
  4. Βρήκα μία συγκριτική παρουσίαση εδώ: https://digitalpianobestreview.com/2015/08/14/yamaha-p115-vs-casio-px160/ Ή μόνη εμφανής αδυναμία του Yamaha, από όσο μπορώ να δω, είναι η απουσία MIDI και η απαίτηση για iOS συσκευές για έλεγχο (ελέγχονται από Android; ) Ν. Φ.
  5. Καλησπέρα, νέος στο φόρουμ, είπα να συνεχίσω εδώ την κουβέντα για να μην ανοίγω νέο θέμα. Παρόμοια αναζήτηση κι εδώ, μέχρι τώρα έχω καταλήξει στο Yamaha P-115, που μάλλον πέφτει και υπερβολή για αρχάριους σαν εμένα. Άλλες σκέψεις; Ν. Φ.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου