Προς το περιεχόμενο

TSWO

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από TSWO

  1. TSWO

    Another One Bites the Good Times

    Ψήθηκα! Groov-αρει ωραία και η ιδέα του 2 σε 1-remix--mushup-τουρλού είναι πολύ καλή και σαν σύλληψη και σαν εκτέλεση! Καλόοο!
  2. TSWO

    Hot Organic Trio playing the Blues!

    Ωραίοι παιδιά! Οι κιθάρες σούπερ, μαεστρία πολύ, αλλά τα σπάει το Hamond!... Είμαστε πληκτράδες, τι να κάνουμε!
  3. Ευχαριστώ! Καλώς σας βρήκα! Κι εγώ δεν είμαι τελείως ευχαριστημένος με το ηχητικό αποτέλεσμα, αλλά με τα midi τι να κάνεις; Το παλέψαμε αρκετά να ακούγεται κάτι που να πλησιάζει λίγο έναν "πραγματικό" ήχο και θεώρησα ότι είναι αξιοπρεπές το αποτέλεσμα. Εννοείται πως αν κυκλοφορήσει εμπορικά το κομμάτι θα γίνουν κι άλλες βελτιώσεις. Μέχρι τότε επαφίεμαι στη καλή διάθεση του ακροατή να αφήσει τις τεχνικές ατέλειες να καλυφθούν από τη μουσική που λέει κι ο φίλος Μανώλης. :angel:
  4. TSWO

    Space quest (cigaret13)

    Ωραίος ο παίχτης! Δεν είμαι ειδικός στις μίξεις και τα μαγνητάκια αλλά αυτό που ακούω jam-άρει πολύ καλά. :)
  5. (Υ)γειά και χαρά σε όλους. Είμαι νέος εδώ, πιανίστας βασικά, και πρόσφατα το παλεύω με την σύνθεση. Αυτό είναι το πρώτο μου ορχηστρικό κομμάτι, και είπα να το ανεβάσω να αρχίσω να παίρνω feedback. Πως σας φαίνεται (ακούγεται); [soundcloud] [/soundcloud] (Έφτιαξα και ένα μικρό συνοδευτικό video για το youtube)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου