Προς το περιεχόμενο

Roadie

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    Αθηνα

Συμμετοχή Roadie

0

Φήμη

  1. Φιλε μου καλημερα,θα συμφωνησω και εγω με τον Tamtam στο να μην αλλαξεις τις θεσεις των μαγνητων στο διακοπτη.Εχω μια MEXICO Strat στην οποια εκανα ενα Mod στους μαγνητες αλλαζοντας τους κεραμεικους με Earth magnets,το οργανο εχει αποκτησει λιγο περισσοτερο ογκο και μπασσαρει λιγο παραπανω.Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το αποτελεσμα.Για οποιες πληροφοριες στειλε μου. Κατι τετοιο...φιλικα Γιωργος.
  2. Γεια χαρα φίλε μου.Έχω το RODE NT-1A και είμαι πολυ ικανοποιημενος,ειναι πολυ "τιμιο" Mic για τα λεφτα του και πολυ προσεγμενη κατασκευή.Ψαξε για reviews να δεις τι γράφουν και φυσικά περίμενε και για άλλες γνώμες.
  3. Γεια χαρα φιλε μου.Φυσικα και μπορεις να το κανεις ακριβως ετσι οπως το περιγραφεις,το μονο που θα σου ελεγα να προσεξεις ειναι οι αντιστασεις για τα ηχεια αλλα αποτι βλεπω και o TubeMeister TM18H αλλα και ο Micro Terror παιζουν στα 16ohm. Επισης θα μπορεις να παιζεις και με τον εναν ή με τον αλλο διαδοχικα απλα αλλαζοντας το καρφι απο κεφαλη σε κεφαλη αλλα και ταυτοχρονα με δυο κιθαρες (φιλος γαρ!!). Οταν βαζεις το διακοπτη της καμπινας στην επιλογη Stereo τα δυο ηχεια διαχωριζονται τελειως μεταξυ τους γι αυτο και εχουν την ονομαστικη τους αντισταση (16ohm το καθενα),ενω οταν ο διακοπτης ειναι στο MONO συνδεονται παραληλα και η αντισταση πεφτει στα 8ohm και παιζουν και τα δυο ταυτοχρονα με ενα καρφι.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου