Προς το περιεχόμενο

angel_priest

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    7
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή angel_priest

0

Φήμη

  1. o Earendil εχει δικιο στις παραμετρους που ανεφερε, δηλ σε τι κιθαρα ηχογραφηθηκε το mp3 κτλ. Εχοντας τη Jackson οντως καλυφθηκα για τις heavy κατευθυνσεις οποτε αγορασα την epiphone για ενα διαφορετικο ηχο, πιστευω δεν υπηρχε λογος να παρω κατι παρεμφερες με jackson, μου αρεσει ο γλυκος ηχος της Epiphone του πανω μαγνητη στα σολο αλλα "πνιγεται" απο αυτους που φοραει. Μαλλον θα προσανατολιστω τελικα σε πιο vintage κατευθυνση. Χρησιμοποιησα την Ep σε ενα σολο σε ηχογραφηση και εβγαλε σχετικα καλο ηχο αλλα "πνιγονται" κατα καποιο τροπο οι νοτες στις μι,λα και ρε χορδες. Βασικα επρεπε να αλλαξω τοτε τους μαγνητες αλλα δεν προλαβαινα με τιποτα. Anyway σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον και οτι αλλη σκεψη εχετε, περιμενω προτασεις.
  2. ψαχνω κανα mp3 απο την εκαστοτε εταιρια να εχω μια αποψη πως ακουγονται η αν τυχει περιπτωση να ειναι φορεμενοι αυτοι που με ενδιαφερουνε σε κανα οργανο σε μαγαζι. Τι αλλο? ---γι αυτο κιολας ρωταω τα παιδια στο φορουμ αν εχουν εμπειρια απο το σχετικο θεμα της epiphone να με συμβουλεψουν.
  3. βολταρουνε στο emule κατι ζιπακια που εχουνε 100.000 ταμπλατουρες για το guitar pro και μαλιστα αλφαβητικα. Σιγουρα θα σε βοηθησει πολυ γιατι μπορεις να αναλυσεις σολο γνωστων και μη κομματιων ωστε να βελτιωσις το στυλ σου χωρις πολυ θεωρια. Δοκιμασε και τα βιβλια του stetina, αυτα που παιζουνε στα kazaa, limewire, emule κτλ, ειναι σχετικα καλα σκαναρισμενα, στην εκτυπωση ειναι μια χαρα. Δοκιμασε επισης να κατεβασεις ενα παλιο αλλα καλο instruction video του Vivian Campbell, επισης το πολυ καλο video του Marty Friedman "melodic control"
  4. θα τον τσεκαρω γιατι δεν τον ξερω. Ευχαριστω παντως. Ξερει κανεις τι ρολο βαρανε οι ZW?
  5. Εβαλα σε μια Jackson Dk2 ενα διπλο seymour dancun distortion και ενα μονο διπλοπηνιο ΥJM επανω και ειμαι πληρως ικανοποιημενος. Το ερωτημα ειναι τι μαγνητες προτεινετε να βαλω σε μια Epiphone Lespaul γιατι το οργανο αξιζει πολυ για τα λεφτα του και χαλιεται με τους μαμισιους μαγνητες. θενκς
  6. angel_priest

    Black Sabbath

    Προσωπικα συμφωνω απόλυτα με τον electrictabs. Ο Iommi είχε τον καλυτερο ηχο κιθαρας που εχω ακουσει ποτε σε συναυλία. Οποιος δεν πήγε έχασε. Δεν ξέρω αν πρόκειτε να ξανακούσω ποτέ τέτοιον ποιοτικό ήχο. Η συναυλία και μόνο για ιστορικούς λόγους ήτανε must, απλά εγώ προσωπικά είμαι λάτρης της Dio/Gillan/Martin περιόδου. Ομως οντως, οι ανθρωποι σκίσανε.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου