Προς το περιεχόμενο

Waterfall-K

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    11.218
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    34

Waterfall-K ήταν Μέλος της ημέρας 21 Μαΐου

Waterfall-K είχε την πιο δημοφιλή συμμετοχή!

4 Followers

Bio

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

95.691 προβολές προφίλ

Συμμετοχή Waterfall-K

Noizholic

Noizholic (4/4)

  • Αξιόλογες συμμετοχές Rare
  • Αξιόλογες συμμετοχές Rare
  • Συζητητής Rare
  • Αξιόλογες συμμετοχές Rare

Badges

560

Φήμη

  1. Genya Ravan - I Hate Myself (For Loving You) (1972)
  2. Βλαξ είσαι και, κυρίως, φαίνεσαι φίλος.
  3. Nop... Όταν διαπιστώσεις ότι πάντα έχω δίκιο, θα τρομάξεις, αλλά μετά το πρώτο σοκ θα ακολουθήσεις κι εσύ τον δύσκολο αλλά συνάμα πχιοτικό μουσικό δρόμο που χάραξε ο Guru... Αυτός ρε συ δεν έπαιζε σε κείνο το παλιό γουέστερν του 1972, το "Jeremiah Johnson"? Εξαιρετικός ηθοποιός. Τι το'θελε και το γύρισε στο τραγούδι?..
  4. Σιγά το "είδος". Ρε συ MGs, πλάκα κάνεις πρωί πρωί?
  5. Gigabyte είναι, μοντέλο 2020 και διαθέτει TPM2.0. Παρ'όλ'αυτά το το check συμβατότητας μού δείχνει το παρακάτω: Δεν με ενδιαφέρουν τα 11άρια τέλος πάντων, αλλιώς θα τα είχα περάσει ήδη. Δεν υπάρχει λόγος να αφήσω τα 10ρια.
  6. Θα προτιμούσες να γράψω "θορυβώδεις/ανέμπνευστοι/αδιάφοροι/κουραστικοί/ατάλαντοι"?
  7. To ξέρω. Η Microsoft όμως το αγνοεί...
  8. Άντε πέσε για ύπνο ρε απίθανε, 4:10 πήγε. Εγώ μόλις έβαλα πλυντήριο, έφτιαξα ένα τσάι (ναι ρε, τσάι) και συγυρίζω λίγο τη δισκοθήκη. Αρχίζουμε από τον παλιόφιλο Jeff Healey και το άλμπουμ "Mess Of Blues".
  9. Λίγο δύσκολο, μια και το τσιμεντάδικο στη Χαλκίδα έκλεισε οριστικά το 2013. Μόνο κάτι κόκκινα φωτάκια βλέπουμε το βράδυ, να μας θυμίζουν τα σύννεφα τσιμεντόσκονης που φάγαμε στην μάπα για σχεδόν έναν αιώνα.
  10. Και σύντροφος. Στην ίδια κόβα είμαστε, μπροστάρηδες σε όλες τις πορείες του ΠΑΜΕ ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πλουτοκρατικούς σχεδιασμούς των ολιγοπωλίων.
  11. Πριν κάτι μέρες μού σκάει ένα παράθυρο με ένα μήνυμα από την Microsoft στην οθόνη (στην πραγματικότητα μού κάλυψε και τις 4 οθόνες, κι αυτό το είδα πρώτη φορά) ενημερώνοντας με ότι, μπορεί μεν το pc μου να μην μπορεί να τρέξει Wins 11, αλλά η εταιρεία θα συνεχίσει να βγάζει updates για τα Wins 10 που τρέχω έχω ως το τέλος του 2025, αν θυμάμαι καλά. Τώρα, πως το pc μου με i5 10ης γενιάς (10600KF), 32GB RAM και RTX 3050 δεν μπορεί να τρέξει τα Wins 11 μόνο η Microsoft ξέρει.
  12. Μια ενδιαφέρουσα βόλτα στο εσωτερικό του θηρίου.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου