Προς το περιεχόμενο

Waterfall-K

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    10.841
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    30

Είδηση Σχόλια από Waterfall-K

  1. 11 λεπτά πριν, trolley είπε

    Είσαι (βασικά) JazzHead (ελπίζω να υπάρχει ο όρος).

    Θα έλεγα είμαι (βασικά) JazzBluesProg-RockHead. Δεν λέω όχι στην Κλασική βέβαια, καμιά 300ριά CDs υπάρχουν στην συλλογή, και -φυσικά- old school ηλεκτρονική. Από κει και πέρα ότι μου ακουστεί καλά στα αυτιά μου θα το ακούσω χωρίς τύψεις, απ'ο όποιο μουσικό είδος κι αν προέρχεται. Δεν είμαι δηλαδή σαν κάποιους μεταλάδες που κρυφακούνε σκυλάδικα και ντρέπονται να το πουν.

    Εγώ δεν ακούω μέταλ ούτε σκυλάδικα, και δεν ντρέπομαι να το πω...😌

  2. 2 ώρες πριν, trolley είπε

    Σκεπτόμουν ΚΑΙ αυτή την τοποθέτηση (είδες η αργία;), και μάλλον δεν αναφέρεστε στο ίδιο πράγμα όταν λέτε "δύσκολοι". Νομίζω ότι αυτός που το πρωτο-έγραψε εννοούσε "δύσκολοι να παρακολουθηθούν από τον ακροατή" ενώ ο Καταρ εννοούσε "δύσκολοι εκτελεστικά".

    Δύσκολοι εκτελεστικά, ναι, αλλά μια και το ανέφερες, και δύσκολοι να παρακολουθηθούν από τον ακροατή (όχι όλους προφανώς) γενικά.  Η δυσκολία παρακολούθησης της μουσικής κάποιου γκρουπ δεν έχει να κάνει (μόνο) με τη δυσκολία εκτέλεσης της. DT δεν μπορώ να ακούσω πάνω από 15' πλέον, Chick Corea (απείρως πιο δύσκολος εκτελεστικά) μπορώ να ακούω στο repeat για μέρες (εξού και έχω σχεδόν 100 studio/live άλμπουμς του💖)

    Απ'την άλλη, Rolling Stones δεν μπορώ να ακούσω ούτε 3 λεπτά, κι ας παίζουν 10 νότες την ώρα.😴

     

     

    • Like 1
  3. 7 λεπτά πριν, mpamps είπε

    (Mike Mangini: "As was said from Day 1, my place was not to fill all the roles that Mike held in the band. I was to play the drums in order to help the band carry on. My main role of keeping our live show working tightly on a nightly basis was an intense and rewarding experience.")

    Οι καλές εξηγήσεις κάνουν τους καλούς φίλους...

  4. 1 λεπτό πριν, trolley είπε

    Ανακοινώθηκε για ποιο λόγο απομακρύνθηκε ο Mangini;

    Πραγματικά ρωτάω, όχι για να γελάσω (αν και φοβούμαι ότι όντως θα είναι κάποια γελοιότητα).

    Όχι (τουλάχιστον από όσα έχω διαβάσει), αλλά στις δηλώσεις τους, συμπεριλαμβανομένου και του Mangini, ήταν όλοι τους αγκαλίτσες και φιλάκια.

  5. Δύσκολοι είναι για το είδος τους, καθότι υπάρχουν απείρως πιο δύσκολοι σε κάποια άλλα είδη. Αλλά το θέμα δεν είναι η δυσκολία, το θέμα είναι να γράψουν και καμιά γαμωμελωδία που να μας μείνει στο μυαλό και να θέλουμε να την ξανακούσουμε, δεν θέλουμε να ακούμε σεμινάρια τεχνικής.

    Νταξ, κορυφαίοι παιχταράδες όλοι, αλλά πάμε παρακάτω, να γράψουμε και καμιά μουσική ε?🥱

  6. 12 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε

    Εν τω μεταξύ παίζει κ κιθάρα τώρα κ ντουμπλάρει τα legato που παίζει στη κιθάρα με πλήκτρα

    Ναι, τον έχω δει. Η ευκολία πάντως που έχουν κάποιοι να μαθαίνουν να παίζουν νέα μουσικά όργανα με αφήνει έκπληκτο.🤔 Σαν πληκτράς είναι τέρας, αλλά....sequencer. Έχει καταπιεί μετρονόμο που λένε, το παίξιμο του παραείναι "τέλειο", και προσωπικά το βρίσκω απίστευτα κουραστικό, ιδιαίτερα τα solos του. Ήρθε και κόλλησε πάντως με την υπόλοιπη μπάντα, ο Sherinian σαν σολίστας δεν κόλλαγε με τους υπόλοιπους. 

     

     

    • Like 1
  7. 2 λεπτά πριν, Grey είπε

    Ολοι οι υπόλοιποι θα περιμένουν το άλμπουμ των κινούμενων απολιθωμάτων.

    Υπάρχουν και κάποιοι ενδιάμεσα που δεν περιμένουν ούτε το νέο άλμπουμ των DT ούτε το άλμπουμ των "κινούμενων απολιθωμάτων".image.gif.72c627a1dceeabccf094494e894f9e80.gif

    • Like 2
    • Συμφωνώ 1
  8. Ναι, ο Portnoy ήταν ήδη όνομα όταν έφυγε απ'τους DT, χάρη στην παρουσία του φυσικά στην συγκεκριμένη μπάντα. Εγώ απλά θεωρώ πιο ποιοτικές/σημαντικές τις δουλειές που έκανε με άλλους παρά αυτές που έκανε με τους DT.

    Περί ορέξεως, Moog....😌

    3 λεπτά πριν, mpamps είπε

    Θα διαφωνήσω κυρίως για το Scenes... και το 1ο μέρος του Six degrees...

     

    Το 1ο O.S.I. φοβερός δίσκος

    Έλα ρε, που το θυμήθηκες? Έχω τα δύο πρώτα, αλλά δεν τα έχω ξανακούσει εδώ και αρκετά χρόνια. Καλα που μου τους θύμησες να τα περάσω και στο PC.

    • Like 1
  9. Καλα, πλάκα κάνω. Οι DT έχουν πάψει να με εμνδιαφέρουν εδώ και πολλά χρόνια, με κουράζουν πιο πολύ κι απ'τα "τραγούδια" του Light.😛 Ας κάνει ότι θέλει, ο Mike έχει διανύσει μια πολύ αξιόλογη πορεία στο Prog Rock το διάστημα που δεν ήταν στους DT, την οποία θεωρώ σημαντικότερη. 

    • Like 1
    • Συμφωνώ 1
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου