Προς το περιεχόμενο

niccolis

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    10
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Day job
    Δημόσιος Υπάλληλος
  • Τόπος
    Αθήνα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή niccolis

0

Φήμη

  1. Πολύ ωραία συμβουλή, ευχαριστώ φίλε μου!
  2. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Παίδες, επιμένω θα με βοηθήσετε όσοι έχετε εικόνα από SX. Γιατί το όργανο που υποτίθεται ότι θα αγοράσω κοστίζει 320 ευρώ και θα το πάρω αρκετά φθηνότερα και με τσάμπα σεταρισμα και αλλαγή χορδών.
  3. Δυστυχώς παιδιά το μπάτζετ μου περιορίζεται στα 320 ευρώ maximum.
  4. Παιδες, ειστε ωραιοι και βοηθατε πολυ. Η κιθαρα στο χερι μου ηταν μια χαρα. Απλα σαν αρχαριος ακομα, δε βοηθαει καθολου το ψηλο action της κιθαρας και οι δεκαρες χορδες, παιζω απο την αρχη με ernie ball εννιάρες. Ειναι απο καταστημα και ασεταριστη. Στο χερι μου ομως ηταν μια χαρα εδειχνε πολυ ποιοτικη. Τι να πω ρε παιδια, δεν εχω εμπειρια απο κιθαρες ακομα καλη. Γι αυτο τονιζω παλι, οποιος ξερει την SX ας μου πει τις εντυπωσεις του. Εμπιστευομαι παραπανω την κριση σας, σαν πιο καλοι παιχτες απο μενα.
  5. Πολύ καλό κιθαρόνι, αλλά δεν υπάρχουν παραπάνω χρήματα για κιθάρα, δυστυχώς. Ψάχνω value κιθάρα στα 300 ευρώ και μου πρότειναν την SX. Γι αυτό ζητώ τη γνώμη σας για το όργανο, σαν πιο έμπειροι παίχτες. Όσοι έχετε είκονα, με χαρά θα διαβάσω τα σχόλιά σας. Πάντως η κιθάρα που μου προτείνεις είναι σούπερ.
  6. Σ' ευχαριστώ πολύ αγορίνα μου, αυτή την εικόνα μου άφησε κι εμένα. Απλά φοβήθηκα μήπως ο Marshall την αναδεικνύει πιο πολύ. Θα χαρώ να πάρω κι άλλες απόψεις παιδιά, το εκτιμώ πολύ!
  7. Exw orange ενισχυτη αγορινα μου. Είναι καλός. Πάντως στον Marshall ακουγόταν πολύ καλή, ειδικά για τα λεφτά της. Όποιος έχει σχετική γνώση από τις εν λόγω κιθάρες, ας με βοηθήσει παίδες!
  8. Παίδες καλησπέρα στην παρέα. Έχω βάλει στο μάτι μια SX EH3 τύπου Les Paul, την οποία και δοκίμασα πάνω σε βαρβάτο marshall ενισχυτή σε κατάστημα στη Γλυφάδα. Μου άρεσε πολύ σαν ήχος. Πολύ γλυκό και ζεστό καθαρό και πολύ ωραίο ήχο στην παραμόρφωση. Απλά φοβάμαι μήπως ο marshall ήταν αυτός που έδινε ομορφιά στην κιθάρα και ίσως να μην αξίζει τελικά τα 320 ευρουλάκια που θα δώσω. Έχει κάποιος εικόνα από το όργανο και γενικά από την εταιρεία SX? Τα όργανά της είναι καλά όσον αφορά το value for money? Σημειώστε ότι παίζω περίπου 2,5 χρόνια, είμαι δηλαδή ακόμα "προχωρημένος" αρχάριος. Ψάχνω βασικά κατά προσέγγιση τον ήχο της Gibson, με μάξιμουμ τιμή το προανεφερθέν ποσό. Απλά θέλω σας παρακαλώ πολύ τη γνώμη σας για τις SX, δεν ενδιαφέρομαι για μεταχειρισμένη. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου