Προς το περιεχόμενο

Skatanas665

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    16
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    Salonica

Συμμετοχή Skatanas665

0

Φήμη

  1. Μια ερωτηση προς ολους: ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ??? Ως τοτε,... ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΩ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ-ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΩ
  2. Επειδη πολλοι,αν οχι ολοι μας,εχουμε μπαντες οσοι ξερουν site για πωληση cd ας στειλουνε κανα λινκ! ΥΓ. Για το itunes ξερει κανεις τι χρειαζεται για να πουλησεις δισκογραφικη δουλεια που δεν εχει αναλαβει δισκογραφικη εταιρεια,δηλαδη σαν ντεμο ενα πραγμα?Και ποσο ειναι η προμηθεια ανα κομματι/δισκο???
  3. Τι να πρωτοπω????????Το οτι ειμαστε ολοι τεμπεληδες δεν ισχυει!!!Το οτι ειμαστε ολοι εργατομανεις δεν ισχυει!!!Το θεμα ειναι η αμοιβη να ειναι ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ της εργασιας,...!!!!!!!! Ειναι σωστο εργατης να παιρνει 450 ευρω (γιατι τοσο παιρνουνε,...) για 8ωρο??? Εγω ειμαι οπαδος της πολιτικης-οποιος δεν δουλευει να του δινουν μονο φαι,...!!!!!!!!! Τα επιχειρηματα σας ομως οτι στο εξωτερικο δουλευουνε πιο πολυ και κατι τετοια ειναι γελοια!!!!!!!!!! Το εισοδημα του εργαζομενου δεν ειναι αμεσα συνδεδεμενο με την παραγωγικοτητα της εργασιας.Η μεγαλη μαζα των εργαζομενων δεν αμοιβεται καλα διοτι υπαρχουν πολλοι "στον παγκο"-δηλαδη ανεργοι ετσι δεν αναγκαζεται ο εργοδοτης να δωσει μεγαλυτερο ποσοστο απο την παραγομενη υπεραξια αφου θα βρει σιγουρα ενα λιγοτερο απαιτητικο εργαζομενο.Σπανια σε θεσεις με μεγαλη ζητηση ο εργοδοτης πρεπει να χρυσοπληρωσει τον εργαζομενο για τις εξειδικευμενες γνωσεις του. Τωρα στους ελευθερους επαγγελματιες ειναι αλλιως......................... Ολα βασιζονται στη ανταγωνιστικοτητα των υπηρεσιων που προσφερεις στον καταναλωτη.Εκει βεβαια καποτε θα ερθει και ο "Θωμας" (μολις μπηκα on topic!!!) και με τους μηχανισμους που εχει θα σε διαλυσει αφου εχει τεραστια κεφαλαια και μπορει να γινει τρομερα ανταγωνιστικος!Ετσι το μαγαζακι σου θα μειωσει τα εσοδα του και πιθανοτατα θα κλεισει. Βεβαια αν εισαι αραχτος ολη μερα στο μαγαζακι σου και περιμενεις επιδοτηση εισαι αξιος των συνεπειων,αλλα παλι οι "αραχτοι" ειναι μειοψηφια. Και το μεγα θεμα,...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ,...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εδω με την υπαρχουσα μονιμοτητα υπαρχει οντως μεγαλο "αραλικι",... Ενας απλοικος νεοελληνας θα ελεγε:"Αρετε την μονιμοτητα και θα δειτε,..."!!!!!!!!!! Αν ομως σκεφτουμε ποιο καθαρα θα δουμε οτι υπαρχει μια πιο απλη λυση,............... ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΒΑΛΤΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!1 Και μη μου πειτε οτι δεν μπορουνε να το κανουνε,... :evil: :evil: :evil: 8) ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΠΑΠΑ!!! 8) ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ!!! ΤΟ 5-10% ΒΓΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,...!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΕ ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!!ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ! Π.Χ. ΠΑΙΔΕΙΑ,... ΔΑΠΑΝΕΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ 3% ΤΟΥ ΑΕΠ,... ΔΩΣΑΝΕ ΠΟΤΕ ΛΕΦΤΑ???ΟΧΙ!!! ΠΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΤΕ??? ΝΗΣΤΙΚΟ ΑΡΚΟΥΔΙ ΔΕΝ ΧΟΡΕΥΕΙ!!!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ,... ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΓΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΧ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ,ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΩΤΟΚΙΑ,... ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ,............ :twisted: :twisted:
  4. http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=106957#106957 Για να μην ξεφτιλισουμε τον ορισμο off topic,...!!!!!!
  5. ΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ???? ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ?????
  6. 1oν) Στην τηλεοραση βλεπεις οσους θελουν να δεις,... 2ον) Αν θελανε να δεις ΜΗ συνδικαλιστες αριστερων παραταξεων και ξυρισμενες να χρησιμοποιουν "trendy" λεξιλογιο και να συζητανε ΘΑ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕΣ!!!Κανεις δεν ειδε πραγματικα τι εγινε στα πανεπιστημια μεσα απο την τηλεοραση. 3ον) Εφοσον ζουμε σε μια περιοδο οικονομικου ανταγωνισμου φυσικα θα ψωνιζω απο τον Θωμα!!!Δεν θα σωσω εγω τον καθε καταστηματαρχη για το καλο της εγχωριας αγορας!!!Αυτα τα "να μεινει το συναλλαγμα στην χωρα" τα ακουω και γελαω!!!Οταν οι επιχειρησεις επενδυουν σε Βουλγαρια-Σκοπια κλπ. δεν φευγει συναλλαγμα???Στο κατω κατω στην τσεπη του καταστηματαρχη θα πανε τα λεφτα που θα δωσω!Δεν θα πανε στην τσεπη της "εγχωριας αγορας"!!! Η αντιληψη αυτη μου θυμιζει το "αριστερο" μποϋκοταρισμα της κοκα κολα!!!Αντι να δωσω λεφτα στον αμερικανο τα δινω στον ελληνα!!!
  7. Τι mini disc και ιστοριες,... κανε μια live ηχογραφηση,θα δωσεις τα διπλα λεφτα απο την προβα και θα σου βγει πολυ καλυτερη ποιοτητα!Αν εχεις καλο ηχοληπτη πες του να κανει 1 ωρα ηχογραφηση φωνη-οργανα να δεις πως ακουγεστε live και 1 ωρα μονο τα οργανα να δεις πως ακουγεστε σε studio recording. Ετσι αμα σου βγουν καλα τα οργανα,εχεις και την δυνατοτητα να ηχογραφησεις και την φωνη αργοτερα!!!
  8. Εχω και εγω οπως οι περισσοτεροι εδω μεσα μια μπαντα! Επειδη ομως δεν εχουμε δισκογραφικη και δεν εχουμε και φραγκα πολλα λεγαμε να βγαλουμε ενα demo μονοι μας!!! Μετα απο μερικες ηχογραφησεις εχουμε 4 κομματακια ετοιμα,μετριας ποιοτητας. Πλεον το ζητημα ειναι οτι θελουμε να τα μοιραζουμε και πρεπει να ειναι "εμφανισημα".Εξωφυλλο εχουμε,αλλα το θεμα ειναι το CD. Δεν ειναι ωραιο να μοιραζεις CD που γραφει τον τιτλο με μαρκαδορο!!! 1ο demo ειναι,ας ειναι ομορφουτσικο!!! Εψαξα στο ιντερνετ για εκτυπωτες cd κλπ. κ πλεον εχω μπερδευτει!!! ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ??? LIGHTSCRIBE?? LABELFLASH??? ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ?? ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!! :D :D :D
  9. Για Humbucker κανονικο λεω στο bridge,η κιθαρα ειναι ηδη HSS,... Απλα επειδη Seymour Duncan βγαινουν διπλασια τιμη σκεφτομουν να παρω απο το guitarfetish,αλλα βεβαια δεν εχω ιδεα απο τους μαγνητες που πουλαει!
  10. Τελευταια ερωτηση,... Humbucker τι προτεινεις για Heavy Metal σολο,...??? Ξερω οτι με Strat δεν θα βγει τελειο αλλα τουλαχιστον να το προσεγγιζει!!! Κυριως για στυλακι Μaiden ενδιαφερομαι οι οποιοι χρησιμοποιουν Strat πλεον ολοι τους,... Thanks!!! :D
  11. Δεν ρωτησα απο ΠΟΥ να τα παρω,αλλα ΤΙ να παρω!!! Ελπιζω να μην μαλλιασε η γλωσσα σου και μ'αυτη την ερωτηση!!! :D
  12. Χρειαζομαι Μαγνητες (S-S-H)- Τρεμολο Vintage - Kλειδια για να φτιαξω μια Strat. Αλλα δεν εχω ιδεα τι να παρω,... Μαγνητες θα παρω 2 hot rails για neck και middle αλλα για bridge δεν ξερω τι να παρω,... ΑΚΟΥΩ!!!
  13. Θελω ηλεκτρακουστικη απο thomann,εχει κανενας καμια προταση??? Να εχει καλο ξυλο κυριως,οι μαγνητες αλλαζουνε ετσι κι αλλιως!!
  14. Το σκεφτηκα για κομπρεσορα αλλα 1)Σε live μπορει να μου γ@@σει το σημα 2)Μπορει να μπουκωσει Και το κυριοτερο ειναι οτι δεν αντιμετωπιζω το προβλημα,απλα το κουκουλωνω.Με ενα καλο μικροφωνο παιρνω ενα καλο σημα που παει στη κονσολα ενω με κομπρεσορα απλα εχω ενα κακο σημα απο το μικροφωνο που προσπαθω να διορθωσω με κομπρεσαρισμα!!!
  15. 1 χρονο εψαχνα και κατεληξα σε αυτα!!! http://www.musicstorekoeln.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/MusicStore-MusicStoreShop-Site/en_EN/-/EUR/ViewProductDetail-Start;pgid=TOZgS6fSSQS00000000000000000FnJHFcwu?CatalogVideo=&ProductUUID=t8TVqHzmMnsAAAEQfWNQqhV2&CatalogCategoryID=9F7VqHzlXtwAAAEO8G8xe6fF&JumpTo=OfferList Ειναι πολυ καλα για προβες και για ντεμο ηχογραφησεις ειναι οτι πρεπει!!! Και δεν θα δωσεις και τις Παναγιας τα ματια!!! Αν θελεις να κανεις επαγγελματικη ηχογραφηση θα αναγκαστεις να πας σε στουντιο-οποτε τζαμπα λεφτα θα δωσεις για τις κονσολες που λες.Να ξερεις οτι το σημαντικοτερο σε μια ηχογραφηση δεν ειναι να εχεις μηχανηματαρες αλλα: ΗΧΟΛΗΠΤΑΡΑ, ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗ!!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου