Προς το περιεχόμενο

diti22

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από diti22

  1. Χεχε κι εγώ το ίδιο ακριβώς σκέφτηκα!! 8) :lol:
  2. Γκρρρ μας άφησαν λίγο γλυκόπικρη γεύση (γιατί αλλιώς το είχα φανταστεί) και πάλι καλά να λέμε που είπαν και τα δυνατά τους κομμάτια, έστω κι αν άφησαν ΠΟΛΛΑ καλά απ' έξω :roll:
  3. Έλα ντε! Κι έφυγαν σαν κυνηγημένοι, μέχρι να καταλάβω ότι τέλειωσε η συναυλία είχαν φύγει στα παρασκήνια :(
  4. Κι εγώ ήθελα ν' ακούσω το 36 degrees!! :( γμτ 45Ε το εισιτήριο και δεν το ευχαριστήθηκα όσο θα ήθελα
  5. Νομίζω λίγο πολύ όλοι τις ίδιες εντυπώσεις έχουμε :wink:, εμένα ήταν βέβαια η πρώτη φορά που τους είδα live αλλά μου φάνηκε ότι υπήρχε μια βιασύνη, έγινε και το περιστατικό με το μπουκάλι και στράβωσε ο Molko αλλά από ερμηνεία έσκισε!! Το Playlist όντως ήταν άκυρο λίγο, θα έπρεπε να πουν λιγότερα απ' το MEDS και περισότερο ποτ-πουρί από τα παλιά (το αγαπημένο μου This picture δεν το είπαν :x), το κοινό ναι μεν ήταν ενθουσιώδες αλλά υπήρχαν και πολλοί βλάκες, ειδικά στο Bitter end κάποιοι δίπλα μου κάναν μαγκιές και με τίποτα δεν μπόρεσα να το απολαύσω :evil: Αλλά να μην γκρινιάζουμε και πολύ, ήταν μια αρκετά καλή εμφάνιση και χαίρομαι που πήγα ούτως ή άλλως :) και το πιο κουφό είναι ότι συμπάθησα τον Stefan περισότερο απ' ότι περίμενα, έκανε τις περισότερες γλύκες με το κοινό σε αντίθεση με τον Brian που είχε κολλημένο ένα μειδίαμα στα χείλη 8O Υ.Γ. ψιλοάσχετο :wink: αλλά στη δεύτερη σειρά δίπλα μου είχα κάποιον που θα έπρεπε να μάθω περισότερα γι' αυτόν αλλά δεν πρόλαβα :cry:, οπότε όποιος φόραγε μαύρο περικάρπιο στο δεξί χέρι και ασημένια ζώνη να απευθυνθεί στο...τμήμα απολεσθέντων γιατί τον ψάχνουν!! :oops: 8)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου