Προς το περιεχόμενο

xara9000

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    70
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή xara9000

0

Φήμη

  1. Πράγματι πάρα πολύ καλή η ιδέα του simow !! Ωστόσο μου θύμισε κάτι που είχα δει παλιά που το έψαχνα το θεμα.. δεν ξέρω αν το έχετε ακουστα,"drum shield' λέγεται και προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει ,ούτε και κανένας γνωστός μου κ σε κατάστηματα που ρώτησα δεν ξέραν καν τι είναι.. τεσπα,ρίξτε μια ματιά μπορεί και να αξίζει .. http://www.drumperfect.com/drum_shield_super_store.asp[/url][/b]
  2. Χιχι..! Δεν θα αντέχω θα τη πω την κακία μου! Ρε παιδιά πάρτε και κανένα ασετόν..μπας και σας χρειαστεί!! ¶ντε βρε και καντε κ τίποτα σχηματάκια... :wink:
  3. Έλεος!! Αμάν..πήγε και στην Ιαπωνία?? 8O 8O 8O Τι??Με το τίτλο του Έλληνα??Θα μας αρχίσουν το δούλεμα οι κιτρινιάριδες!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
  4. Ναι, 100% είναι module το οποίο είναι συνδεμένο με ένα μόνο pad (γιατί έχει μονάχα ένα καλώδιο στις υποδοχές) το οποίο είναι κάπου εκεί χωμένο στο Drumset ..Να σου πω την αλήθεια δεν το είδα καν!
  5. Να σου πω όλα αυτά που σου είπαν οι άλλοι είναι σωστά,αλλά επειδή εχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα στο (αριστερό χέρι όμως),πήγαινε σε γιατρό γιατί αρκετές φορές κρατάει για πολύ..πράγματι τενοντίτιδα πρέπει να είναι και ξέρω γνωστούς που κράτησε χρόνο ή και χρόνια επειδή δεν το πρόσεξαν στην αρχή!Εγώ εδώ και κανένα μήνα δεν μπορώ (και δεν πρέπει!) να παίξω καθόλου ,είναι καλύτερα από την αρχή αλλά με το παραμικρό ξαναρχίζει!! Αν δεν περάσει με αυτά που θα σου πει αρχικά ο γιατρός μετά πας σε ενέσεις και αν και αυτά δεν πιάσουν τόπο,σε εγχείριση , γι'ατό μην το περάσεις έτσι στο ντουκου!
  6. ψιλοάσχετο... ¨ ο malakian e;ipe malakian: Χερετώ 'σας. Και εγώ όπως ο Nemoo αποφάσησα να αξιοποιήσω το υπόγειό μου. Το θέμα δεν είναι τι drums να βάλω καθώς αυτό μπορώ να το βρω και μόνοσ μου icon_razz.gif . Το θέμα ειναι αν θα ακόυγονται. Μένω σε πολυκατοικία και θέλω να 3ερω αν θα ακούγεται η drums στο πρωτο και 2ο όροφο.(Μεταξύ υπογείου και 1ου ορόφου υπάρχει πιλωτη. Παρακαλώ βοηθήστε με τον άπορο. Να σου πω άμα είναι να τα πάρεις και να μην μπορείς να τα ακουμπάς δεν έχει και νόημα..Μια συμβιβαστική λύση θα ήταν αν δοκίμαζες ηλεκτρονική drums που ρυθμίζεις εσύ την ένταση και στο κάτω κάτω άμα σου καπνίσει(λέμε τώρα) στις τέσσερεις το πρωί να αρχίσεις να βαράς, βάζεις τα αυστικά σου και είσαι κύριος! :wink: Βέβαια όπως ίσως έχεις ξανακούσει,τα κανονικά έχουν μια διαφορετική αίσθηση-εμφάνιση που σε γεμίζει..αλλά αυτό δεν έχει να κάνει και με τον ήχο!!!!!! (εξαρτάται από το μοντέλο που θα πάρεις)
  7. Κρίμα ρε γαμώτο,μόνο μέχρ 999 κλικ μπορείς να κάνεις τη φορά! ήθελα να βοηθήσω παραπάνω αλλά δε..(πιάστηκε το χέρι μου!) :lol: :lol: :lol: :lol:
  8. τι να σου πω ρε παναγιότη..αποκλείεται να χτυπήσεις καμια "γκόμενα" αν είμαστε μαζί..ΠΙΣΤΕΨΕΜΕ! Το πολύ πολύ να σου γνώριζα καμιά φίλη μου.. :wink: Τώρα το"xara" το πέτυχες από εκεί το έκλεψα(λέμε τώρα).. :P :P
  9. Καλά σοβαρά μιλάτε τώρα??Δηλ. όλοι εσείς πιστεύετε ότι είμαι άντρας?? 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O Ε,ρε γλέντια!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Καλά άμα ντε και καλά το θέλετε...Γει χαρα..Μήτσος ο νταλικέρης..! 8)
  10. τι να κάνουμε..Εγώ φταίω??απλά δεν μου αρέσει ο Leonardo Dicaprio,δεν μπορώ να καταλάβω τι είχε αυτή η ξανθόψυρα και όλες μου οι φίλες είχανε κολλήσει!..Τώρα ,εντάξει γούστα είναι αυτά! :? ΧΜ...ΟΧΙ ρε γαμώτο με κατάλαβαν!Αλλά και πάλι δεν καταλάβατε τι είμαι...ΧΕΧΕΧΕΧΕ! :) :) Λοιπόν τέρμα τα ψέματα..Είμαι ένα ανδροειδές που ήρθα να καταστρέψω τον πλανήτη σας και ξεκίνησα από το noiz... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
  11. Eγώ πάλι θυμάμαι σε εκδρομή 3ης λυκείου ,δεν είχα κοιμηθεί καθόλου και δεν αντεξα..Με πήρε ο ύπνος στο πλανητάριο..Ε, μα τη θέλανε...με βάλανε άγρυπνη σε μια αναπαυτική καρέκλα και μου έκλεισαν και τα φώτα.. :) :) Μετά αν εξαιρέσουμε τα πατώματα ,μόνο σε cinema με έχει πάρει ο ύπνος(πρι χρόνια όμως)..Θυμάμαι βλέπαμε τον τιτανικό και ενώ τα άλλα κοριτσια κλέγανε εγώ κοιμόμουν..!Δεν έχω αξιωθεί ακόμα να δω το τέλος..Αν και απο ότι άκουσα ..βούλιαξε! :wink:
  12. Xαλάρωσε!! Ρε συ μην τσατίζεσαι,μην τα παίρνεις τόσο σοβαρά δεν το έκανα για να προσβληθείς!Απλά η κουβέντα είναι τόσο μα τόσο "φλου" που είναι ολίγον άσχετα τα θέματα! :wink:
  13. Όχι,αλλά γιατί?? ΤΟ μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι να κατεβάσεις(αν δεν το έχεις) το "guitar pro" που μπορείς να βάλεις όποιο τραγούδι(από ξένα ) θές και να το απομονώσεις από όποιο όργανο εσύ θες..Δεν ξέρω αν σου κάνει για τον λόγο που το χρειάζεσαι..
  14. Ρε παιδιά επειδή κάποτε πήγαινα τέννις η ρακέτα δεν έχει μικρότερες τρύπες??Ο μπακλαβάς δεν μας κάνει! :) :) Clouseau..τι να πω? Θα ήταν πολύ δύσκολος ο γρίφος φαίνεται.. :wink: Υ.Γ. ο καθένας με τον πόνο του!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου