Προς το περιεχόμενο

Luffy

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    21
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Luffy

0

Φήμη

  1. ΝΑΙ!!!! ΝΑΙ!!!!!! ΝΑΙ!! ΕΛΥΣΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!! Ως τωρα ειχα το σοναρ σε 192khz και24bit μολης το εβαλα σε 96khz ολλα επαιζαν κανονικα!!!! δεν ξερω γιατι. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΚΑΘΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΙΣΟΥΝ!!! τωρα εχω μονο 1 προβλημα που θα γραψω σε αλλο θεμα!
  2. Ως τωρα΄εχω Συνδεσει το midi μου μεσω usb το φωτακι στο sonar αναβοσβινει οταν παταω καπιο πληκτρο παρολα αυτα δεν το ακουω δεν μπορω να ακουσω τον midi μετρονομο του sonar το vst groove agend οταν παταω run δεν ξεκιναει καν. το dxi synth cakewalk tts 1 δεν παιζει. περιμενω με ανυπομονισια το παρακατω βημα.... :( :(
  3. το midi keybord μου ΔΕΝ εχει midi in! εχει μονο θυρα usb και midi OUT!οποτε δεν μπορω να βαλω δυο καλοδια... το φωτακι αναβει μονο οταν ειναι συνδεδεμενο μεσω usb! επισης γενικα απο το μιντι ακουω ηχω μονο οταν επιλεγω ισοδο usb και εξοδο την soundblaster μου.σε καμια αλη περιπτοση δεν ακουω κατι με κανενα αλλο συνδιασμο πχ. usb in, audiophile 192 out.... απο οτι εχω καταλαβει δεν μπορω να συνδεσω το midi μου με τιν καρτα ηχου μου.παρολα αυτα ακομα και οταν το συνδεω με usb πως γινετε και δεν μπορω να το ακουσω? Και γιατη δεν ακουω και τον midi μετρονομο? Γιατι δεν παιζει το groove agent?
  4. το midi μου εχει μονο midi out!! :cry: :cry: επισης το vst groove agent δεν λητουργει επισης οταν παταω run..
  5. http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=5240&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=
  6. Εχω συνδεσει το μιντι μου με την καρτα ηχου μεσω μιντι καλοδιου. το προβλιμα ειναι οτι δεν ακουω τιποτα. Χρισιμοποιω΄ Sonar producer edition 5 midi evolution mk-249 audiophile 192 επισης στο σοναρ οταν βαζω τον μετρονομο 'midi' δεν ακουγετε ο μετρονομος,αντιθετος ο audio μετρονομος λιτουργει σωστα... εχω συνδεσει και το usb και παλι τπτ... επισης αν βαλω την soundblaster σαν output τοτε ακουγετε. Εχει καποιο προβλημα η καρτα ηχου μου??αν οχι τι πρεπει να κανω για να ακουω και να γραφω midi μεσω midi καλοδιου???
  7. πηγα σε 1 μαγαζη που πουλουσε ηχια, προενισχιτες και τα λιπα. σε 2 μουσικους οικους σε 1 μαγαζη ηλεκτρονικων περνανε τηλ. σε ηχολιπτες,διαβαζαν καταλογους κτλ ΚΑΝΕΙΣ δεν ειχε ιδεα τι ειναι το 1/4' trs (ενω το ειχανε)! ειχα απογοητευτει πληρως!!!!
  8. ευχαριστω πολυ για την πληροφορια!! με εσωσες πραγματικα φιλε!! πηγα σε καμια 5 καταστηματα μουσικης και ηχοληψιας και κανεις δεν ηξερε να μου το πει!!!!!!
  9. ΡΕ πεδια τι ειναι αuτο το καλοδιο και δεν υπαρχει στην ελλαδα?? ειναι 1/4(καρφη δηλ) και TRS(tip ring sleeve). οποιος εχει καποια πληροφορια για αυτο το καλοδιο παρακαλω να μου την δωσει!! Αυτα τα καλοδια ειναι απαρετητα για να συνδεσω (balanced) το PODxt μου με το μεσω εγγραφης(στην προκημενη περιπτοση καρτα ηχου) επισεις λεει να χρισημοποιησω μονο trs καλοδια και οχι απλα οπως της κηθαρας... προκαταβοληκα συγνομη για την ορθογραφια μου 8O
  10. ok ευχαριστω για την απαντηση :D Δυστυχος μολης αγορασα το στουντιο μου και εχω ακομα πολες ερωτισεις να κανω :?
  11. Πιο συγκεκρημενα μιλαω για το pod xt το οποιο εχει και απ τις δυο. Πια ειναι προτημοτερο να χρησημοποιεισω για εγραφη?(εχω την audiophile 192 που εχει balanced εξωδους αλλα δεν εχει usb)
  12. Απιστευτο!! 8O Τι μπορει να κανει η δυναμη της θελησης Αληθια την κηθαρα πως την κουβαλισε ως εκει?
  13. Πιες απο τις 2 συνδεσεις ειναι καλυτερη και γιατi?
  14. για μενα τελιος ηχος ειναι ο πεντακαθαρος 'χοντρος' παραμορφομενος (οverdrive). κατι σαν iced earth. Kαι απο οτι ιδα εχει και messa bougie προσομιωση! Πραγματικα ανυπομονω να δω πως θα ακουγετε το home studio που εφτιαξα!! Θα σας πω τα βασικα κοματια που εχω παραγγιλει ως τωρα!! 1 pod xt 2 rode nt 1 3 m audio audiophile 192 4 προενυσχιτης μικροφ tube pre μονοκαναλος λυχνιας παρακαλω.... Εχω¨΄΄ 1 imbanez s 2 marshall mg 50 3 midi evolution 249 4 sonar 5 producer και ηχογραφουσα με soundblaster!!!!και ενα μικροφωνακι των 1000δρχ που παραμορφωνε με το παραμικρο. Ελπιζω με αυτα που πηρα να δω τρομερη διαφορα στον ηχο!!
  15. οπως πχ στο sasuga ενας φiλος μου πληρωσε μεσω paypall και μετα ενημερωθικε(απο το paypall ) οτι ο παραλυπτης των χρηματων δεν υπαρχει(η κατι τετιο τελος παντων).... ακομα τον ψαχνουν..
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου