Προς το περιεχόμενο

kozer

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή kozer

0

Φήμη

  1. ευχαριστω παρα πολυ παιδια...αν και απο μουσικη δε ξερω,θα το παλεψω..αν και με τσαντιζει που αν πχ μουρτηει μια μελοδια,οποτε τελοσ παντων,δεν μπορω να την συνθεσω..αλλα οκ..ελπιζω με το καιρο να μαθω!!!!
  2. λες ε??τελος παντων...που μπορω να ωρω αν ξερετε tutorials για να μαθω τι εφε πρεπει να βαλω και πωσ να τα ρυθμιζω???γιτι οτι εχω αρχισει να γραφω στο fl ας πουμε,ειναι ξερα,αν και βαζω εφε...και ο ιχοσ μου φαινετε λαθος,και τα παραταω..
  3. Γεια σας καταρχην!!!Ειμαι νεος στο forum και νεος στη μουσικη γενικα.ασχολουμαι 1 χρονο τωρα αλλα για πλακα ποτε δε καταφερα να φτιαξω καποιο κομματι,δεν εχω μουσικες γνωσεις,αλλα τη παλευω.Θα θελα να ρωτησω επειδη εχω μια audigy2 και δυστιχως δεν εχω midi hardware,και δε παιζει να χω συντομα να σκασω 200,300,η οσα χρειαζονται,γινεται να μου πειτε αν γινεται στο qbase να αναγνωριζει το πληκτρολογιο σαν midi?οπως πχ γινεται στο fl?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου