Προς το περιεχόμενο

thobel

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    14
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή thobel

0

Φήμη

  1. αυτό με βλέπω να κάνω μάλλον, αλλά είπα να σας συμβουλευτώ.. ;D
  2. Γεια χαρά. Ενώ έπαιζα (χαμηλή σχετικά ένταση, Laney vc30) ακούστηκε ένα χαμηλό click και από τότε υπάρχει ένα διαρκές φύσημα μέτριας έντασης (υπάρχει ακόμα το σήμα της κιθάρας). Από τα λίγα που πληροφορήθηκα μάλλον κάτι πάει στραβά με κάποια από τις λυχνίες προενίσχυσης. Τα φώτα σας! thanks ;D
  3. thanks παιδιά. Το δωμάτιο μάλλον θα αποκτήσει "κάποια" ηχοαπορρόφηση με χαλιά (και σε τοιχο) και καμιά αυγοθήκη η ότι προκύψει. Με τη βοήθεια του Κυρίου θα τη βγάλουμε... :)
  4. Για ένα χώρο 15τ.μ. πόσα watt το λιγότερο νομίζετε οτι χρειάζονται οι κιθάρες για να ακουστούν καλά σε σχέση με τα τύμπανα; Για solid state και tube ενισχυτές. thanks παιδιά :)
  5. Kαταρχήν thanks a lot. (superfunk) Καταδεύτερον με τις πληροφορίες που μάζεψα νόμιζα οτι ενας ενισχυτής με καλά καθαρά αρκεί για να χτίσεις επάνω του τον ήχο με πετάλια. Τωρα συνδυασμένο με drive δεν ήξερα πως θα έβγαινε ούτε καν οτι χρησιμοποιόταν έτσι.. :? Οπότε όταν άκουσα και το boss συνδυασμένο με τρανζίστορ και ήταν ok ας πούμε για αρχή, ψυλλιάστηκα οτι με λάμπα θα έβγαινε ψιλοvintage αλλά όχι κι έτσι.. :( Απ οτι είδα τζίφος και με mods. thanks πάντως. Όχι οτι με χαλάει τόσο το πετάλι στο clean channel αλλά λίγο γκάζι στα ρυθμικά θα το ήθελα. :P Ευχαριστώ παιδιά και αν υπάρχει καμια πρόταση ρίχτε! 8)
  6. Εχει κανείς εμπειρία από Ultra & All seeing eye mods? Τι ουσιαστικό προσφέρουν και αν αξίζει η απόπειρα.. Επίσης ψάχνομαι στη σωστή χρήση πεταλιών μαζί με το drive του ενισχυτή (λίγο καινούργιος στο θέμα, είχα μείνει σε ενα zoom και τώρα αρχίζω να ακούω "ήχο" :P ) αλλά σε συνεργασία με τον Laney vc 30 βγαίνει πολύ vintage και στο βάθος εκτός αν κανω κάτι λάθος... :? thanks!!
  7. ευχαριστω πολυ ολους! μου φαινεται κοντα σε αυτο που ψαχνω αν κρινω απο τα λεγομενα του Lukather! τωρα το πως θα ερθω σε επαφη για να τα ακουσω ειναι προβλημα...! ( Αθηνα οχι συντομα, φοιτητηλικι Κερκυρα)
  8. παλικαρια ξερει κανεις τιποτα για τα RAT να παρουμε κι εμεις καμια ιδεα?? thanks
  9. να ρωτησω και πως το προμηθευτηκες και καμια τιμη?..
  10. thanks..ποιο ακριβως?? γιατι ψαχνω λιγο και στο site ειναι πολλα
  11. καλα το τι ηχο θα ηθελα για το παιξιμο μου ειναι μεγαλη ιστορια (οπως για τον καθενα...) παιζω progressive πραγματα αλλα εχω αδυναμια στα jazz,jazz rock πραγματα και στη μιξη τους.. ιδανικα θα ηθελα τα σφιχτα ρυθμικα του Petrucci lead αλα Vai χωρις τα συναφη εφε, μια γευση απο Henderson κλπ κλπ κλπ....απλα ηθελα καποια προταση για ενα γενικα καλο dist που να μη τζιτζικιζει..αλλα χωρις χρωμα overdrive..
  12. ευχαριστω παιδια. Απο dist ηθελα καποια πρόταση πέραν της boss
  13. Αν υπάρχουν προτασεις για πεταλια πολυ θα ηθελα να τις διαβασω γιατι με τα zoom δεν υπαρχει (ευκολη) προκοπη.. To bad horsie Ι τι σας λεει για wah?
  14. παιδια καμια γνωμη για Laney vc30 υπάρχει?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου