Προς το περιεχόμενο

SirGus

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    27
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή SirGus

0

Φήμη

  1. όντως...λίγο άτυχος στο συγκεκριμένο θέμα... εντάξει έχω παράδοση. ότι αγοράζω πέφτω στα ελλατωματικά...δεν εκπλήσομαι :lol:
  2. Καλησπέρα σε όλους. Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια σας. Η πολύ καλή τιμή του Cort και το ότι μου άρεσε ΠΟΛΥ περισσότερο από το Yamaha οδήγησαν στο να έχω το Cort στα χέρια μου αυτή την στιγμή. Μου φαίνεται πολύ ωραίο για την μικρή πείρα που έχω. Απλά δεν αρχίσαμε σε όλα πολύ καλά. Μάλλον υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην υποδοχή του μπάσσου αφού όταν κουνάω το βύσμα, τότε σε μια συγκεκριμένη θέση χάνεται ο ήχος. Προφανώς είναι θέμα ηλεκτρικής επαφής και μάλιστα είδα ότι το σημείο του βύσματος που δεν ακουμπάει είναι το άκρο από το καρφί (όχι το εσωτερικό κομμάτι). Είναι κάτι που προφανώς δείχνει πρόβλημα ή έχει παρατηρηθεί και σε άλλα μπάσσσα/κιθάρες ?
  3. όχι μόνο αυτό γιατί και τα 2 υπάρχουν εδώ. απλά η αγορά από εδώ έχει μόνο πλεονεκτήματα (αν η τιμή είναι ίδια)
  4. όχι δεν θα μπω σε τέτοια διαδικασία. απλά λέω ότι εφόσον οι διαφορές είναι ασήμαντες ας αγοράσω αυτό που υπάρχει στην Ελλάδα. (και το yamaha υπάρχει αλλά σε τιμή Νάκα :lol: :twisted: :evil: :lol: ) άρα Cort από Ελλάδα ή Yamaha από νετ. ε, οκ όσο και καλά μαγαζιά να είναι το thomann & musicstore. η αγορά από την χώρα σου πάντα θα είναι καλύτερη ως πιο ασφαλής. σωστά?
  5. για το cort υπάρχει δυνατότητα να το πάρω από Ελλάδα με την ίδια τιμή από internet. άρα το να το πάρω από εδώ, θεωρώ ότι είναι βασικό πλεονέκτημα για : - το μικρό ρίσκο να έρθει το Yamaha με κάποιο ελλάτωμα - το ότι κρατάς μια επαφή με το κατάστημα που το πήρες σε περίπτωση που θες κάτι. ως πιο έμπειροι συμφωνείτε?
  6. χμ. σε αυτό φημίζεται η Yamaha ή η Cort? Για καλά ηλεκτρονικά δηλαδή? (γιατί για την ταστίερα δεν είδα διαφορά :oops: )
  7. @fleamail σωστό αυτό που λες αλλά σίγουρα μιλάς για +300 ευρώ παραπάνω.
  8. Καλως ήλθες στον κόσμο των οργάνων λοιπόν' date=' όπου ο καθένας (όπως κι εγώ), λέει ό,τι θέλει! Γι'αυτό πάρε ό,τι σ'αρέσει εμφανησιακά περισσότερο και καθάρισες! (Στην κατηγορία αυτή ε?) (Που να σουν και κιθαρίστας, να συζητούσαμε για μαγνήτες και πετάλια + όλα τ'άλλα :lol: :lol: )[/quote'] σωστά. δηλαδή κρίνεις την παραπάνω πρόταση ως λάθος και ότι κάθε alder είναι καλύτερο από το agathis?
  9. Από την άλλη 1-2 άτομα μου είπανε ότι και πάλι μπορεί το ένα να έχει καλό agathis και το άλλο φτηνό alder. χμ? :?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου