Προς το περιεχόμενο

blackangel

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    17
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή blackangel

0

Φήμη

  1. Αφου λειτουργησε, μια χαρα φιλε!παντως οπως ανεφεραν και ο φιλος ο Νικος και ο taskor εισαι πολυ τυχερος που δουλευει!!! Αν το ηξερα Νικο θα το αφηνα και το δικο μου χαλασμενο!!! :lol: :lol:
  2. fleamail to link που εβαλες δυστιχος δεν λειτουργει, ή μαλλον λειτουργει αλλα δενυπαρχει τετοια θεματικη ενοτητα(τουλαχιστον ετσι λεει)Αν μπορεις κανε εναν κοπο και ξαναστηλε το σωστο ή πες μας με δικα σου λογια! Ευχαριστω!!
  3. Επι του θεματος να και μια εικονα :
  4. φιλε μου καλε, καλε μου φιλε αν φτασεις στο σημειο να το ανοιξεις να το κανεις με προσεκτικα βηματα γιατι μπορει να χαλασεις ολο το κλαβιε!!sorry που το λεω και αναιρω καποιες αποψεις αλλα οτι και σπρευ να ριξεις δεν θα γινει καλα το πληκτρακι σου!!ειναι κλασσικο προβλημα της edirol(νεκρα πληκτρα) και αυτο γιατι οι σχεδιαστες (τσιγγουνιδες)δεν εχουν ελεγξει τις επιστρωσεις μολιβδου στις λεγομενες βεντουζες(τις φουσκαλες που πατανε τα πληκτρα)!!αν εχεις φυγει απο την εγγυηση(απο οτι καταλαβα ετσι ειναι)τοτε θα κανεις μια πατεντα που την εχω κανει προσωπικα στο yamaha psr-48(ενα παλιο εκπαιδευτικο)το οποιο ειχε 4 νεκρα πληκτρα και τωρα λειτουργει σαν καινουργιο!!!θα ανοιξεις το keyboard και θα σηκωσεις τα πληκτρα ωστε να δεις αυτο το πλαστικο μακρηναρι που εχει σε καθε πληκτρο μια φουσκα, θα δοκιμασεις να το σηκωσεις αυτο το μακριναρι και να το αναποδογιρισεις.στην φουσκα του χαλασμενου παρε ενα μολυβι οχι μυτερο αλλα να εχει χοντρη μυτη και ζωγραφιστο ωστε να επικαλυφθει με μολυβι!δοκιμαζεις και βλεπεις αν δουλευει....αν οχι τοτε θα κωψεις λιγο αλουμινοχαρτο και θα το κολλισεις εκει που το ζωγραφισες πριν!να ξερεις οτι με το αλουμινοχαρτο θα δουλευει στανταρ!αν δεν δουλευει φιλε και με αυτο τοτε εχει προβλημα κυκλωματικο το keyboard με αποτελεσμα να μην μπορεις να κανεις τιποτα παρα μονο service σε αρμοδιο ηλεκτρονικο! Αν κουρασα ζητω συγνωμη.... φιλικα Σουλης!!
  5. φιλε μαγε αν εχεις χρονο ριξε κανα βλεφαρο και σε πιο παλια θεματα μεσα στο νοιζ θα βρεις αρκετες λυσεις για τα προβληματα σου γιατι και οι παλαιωτεροι εδω δεν ειναι και τελειοι ισως να ειχανε ιδιες αποριες στο παρελθον!τωρα αν δεν βρεις τπτ τοτε εδω ειμαστε για καθε απορια! 8) :lol: Υ.Γ.:Να ξερεις οσο πιο πολλα γνωριζεις τοσο πιο πολλες αλυτες αποριες θα εχεις! :wink:
  6. SORRY που χωνομαι σαν σποντα στο θεμα!αλλα αυτα που ρωτας ειναι καθαρα υποκειμενικα! δλδ. αν χρειαστει θα παιζεις με δυο χερια π.χ. αν εισαι μονος και πρεπει να καλυψεις την μελωδια αλλα και τα ακκορντα ή αν σολαρεις και εχεις μια κιθαρα να κραταει αυτη τα ακκορντα τοτε δεν χρειαζεσαι δευτερο χερι!τωρα αυτο με τον ρυθμο δεν το καταλαβα!!!οπως τον κρατουσες στο πιανο τον κρατας και στα πληκτρα!και τελος ο βαθμος δυσκολιας ειναι ακριβως ο ιδιος αν εννοεις σε συκριση κλασσικα με λαικα ή ροκ ή οτιδιποτε αλλο διοτι ολα ειναι μουσικη και για να βγαλεις καλο αποτελεσμα πρεπει να μπει στο πετσι σου το συγκεκριμενο στυλ οποιο και αν ειναι αυτο! Καλως ηρθες στην παρεα! φιλικα Σουλης!
  7. παιδια δεν ειμαι ουτε χρηστης ουτε γνωστης των korg(δυστιχως) αλλα πριν κανα μηνα πηγα και δοκιμασα το m3 και μου ειπε το παιδι που ηταν στο μαγαζι οτι δεν παιρνει ηχους απο το τριτον αλλα ισως μπορει να παρει μετα απο επεξεργασια κονβερτερ ηχων της korg(τωρα τι ειναι αυτο ο θεος και η ψυχη του)!εσεις μαλλον θα γνωριζεται τον κονβερτερ!
  8. Ρε χρηστο ανεβασε κανα καινουργιο βιντακι στο γιουτιουμπ με το chris82 ( :oops: oops sorry) με το casio να γουσταρουμε λιγακι!!! :lol:
  9. Επι του θεματος θελω να ρωτησω αν εχεις στην κατοχη σου αυτο το αρμονιακι και θες να το μεταφερεις καπου πχ παραλια οπως προειπατε το συνδεσεις με τροφοδοσια ή αν περνει μπαταριες ακομα καλυτερα,βαλω και τα ακουστικα μου και αρχιζω να παιζω(φυσικα μονο για παρτη μου)!θα εχω καλα ακουστικα αποτελεσματα?δλδ δεν ζηταω να εχω και τα αποτελεσματα ενος μοτιφ ή τριτον αλλα θα μπορω να ακουσω ενα ταξιμακι η μια μελωδια που θα επαιζα οσο θα ηταν συνδεδεμενο με καποιο τριτον ή αλλο συνθ??Και ολα αυτα γιατι τον Νοεμβριο κατατασσομαι και δεν θελω να κουβαλω την γκουμουτσα το αρμονιο αλλα να επερνα ενα μικρο.Και βλεπωντας το ποστ του chris82 μου μπηκε η ιδεα μηπως αυτο το μικρο θα ειναι το cz-101!
  10. Να ρωτησω κατι ασχετο??? πανω απο το Χ7 ποιο αρμονιακι ειναι????
  11. Οσο και να εψαξα δεν βρηκα τιποτα απο sound creator!!! το psr a-1000 εχει την δυνατοτητα να φτιαχνεις ηχους αλλα με την βαση των ηχων που εχει ηδη π.χ. μπορω να φτιαξω ουτι με εκο ή με ντιλεϊ και αλλα εφε να το κανω αγνωριστο αλλα παλι σαν ουτι θα ακουγεται! Εκτος αυτου προσπαθησα να το κανω μιντι κοντρολερ με ενα καλωδιο που εχω απο μιντι σε game port αλλα παλι τπτ!Αν γνωριζεται κατι πεστε το μου και με!!!! :roll:
  12. Εχω μια ερωτηση δεν ξερω αν απαντηθει(ελπιζω γιατι σε ενα αλλο θεμα πηρα σιωπη)! εχω ενα yamaha psr 1000 και αυτο παιρνει ηχους με επεκταση vce μηπως γνωριζει καποιος πως μπορω να δημιουργησω τετοια αρχεια γενικα ή και απο σαμπλς απο τα ρεϊσον ρεφιλς? αν υπαρχει καποιο προγραμμα ή μεθοδος ή οτιδηποτε!!!
  13. arrenger εχω το a-1000 εκει πανω λεω να εφαρμωσω το κλαβιεδακι!!! Αλλα αυτο που θελω το αναφερα και παραπανω!!θελω να παιξω εναν αμανε να κανω ενα ταξιμι και να βγαλω στο αρμονιο ακριβος αυτο που εχω στο μυαλο μου!εχω φαει 3 μηνες εξασκηση μονο στα τραβηγματα(πιτσ) και στο πεξιμο του ρολλ(modular χιροκινιτο)και παλι δεν βγαζο αυτο που ζητω!οχι οτι σκεφτομαι τον χρονο που ξοδεψα, μακαρι να μην κοιμαμαι και να παιζω,ομως δεν γινετε αυτο παντα!!! Για συνθ θελω να παρω ενα καλο το οποιο μας παραπεμπει σε υψηλο buget!σε δυο χρονακια πιστευω ναχτυπησω ενα! Το κακο ειναι οτι δεν ακουω αποψεις απο τους πληκτραδες και ανησυχω!που χαθηκατε ωωωρεεε???
  14. Ισως να το προτημησω αλλα δεν το εχω ακουσει το συγεκριμενο και εκτος αυτου ειναι 49ρι(μεγαλουτσικο)!οχι οτι ακουσα καποιο αλλο!απλα ηθελα να μου πειτε γνωμες και αν υπαρχει εδω πανω κανενα μαγαζι να παω να δοκιμασω καποιο απο τα αρμονιακια!! το στυλ που θελω να πετυχω ειναι οπως ειπα βιολιου ή κατι τετοιου τελος παντων!δεν με ενδιαφερει η ηλεκτρονικη μουσικη μονο η λαϊκη και κυριος η ανατολιτικη με μπολικα ταξιμια και κλαμα!
  15. Για να μην ανοιξω καινουργιο ασκοπο theard θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με midi 32key και συγκεκριμενα κοιταξα το edirol pcr m-30 αλλα οπως διαβασα βγαζει προβληματα!!!! Εγω το θελω καθαρα για το πιτς μπεντ του! Σκεφτομαι να το συνδεσω με το Yamaha Α-1000 που εχω και οπως θα γνωριζεται εχει ενα ψιλομαπα ρολ! :cry: Το στυλ που θελω να πετυχω ειναι αυτο του βιολιου ή του κλαρινου!!(αρε Κοττη και Αμζα τη μας κανατε) :D Μια λυση ειναι να ασχολιθω με τα ριαλ οργανα αλλα αφου ξερω να βαραω πληκτρα γιατι να τιρρανιεμαι?? διαθετω μεχρι 200ε-250ε το πολυ! Δεκτη καθε προταση και συμορφωση ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου