Προς το περιεχόμενο

angros

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή angros

0

Φήμη

  1. To εχω κατεβασει ηδη απο την Κυριακη.Ειναι (κατα την αποψη μου) τελειο και εχει και δυο files για εξωφυλλα για τα cdακια σε περιπτωση που θες να μετατρεψεις τo mp3 σε audio cd. Αξιζει να το παρει κανεις για χιλλιους δυο λογους.Οι πιο συμαντικοι ειναι οτι 1) Δεν παιζει να ξεχασει ποτε κανεις εστω και ενα κομματι της συναυλιας 2) Υπενθυμιζει σε μερικους οτι ο Matt Cameron ειναι απιστευτος drummer (κατα την ταπεινη μου αποψη πολυ καλυτερος απο ολους τους προηγουμενους που ειχε η μπαντα δηλαδη τους Krushen,Abrussese, Irons) 3) Μπορει κανεις απλα να θυμηθει τα οργια που εκανε ο McReady με τις κιθαρες του 4) Betterman......αν και κατι κοριτσακια που καθονται στις πρωτες σειρες ακουγονται περισσοτερο απο τους υπολοιπους.Αλλα λιγη σημασια εχει το τελευταιο.
  2. Kατι ακομα.....την επομενη μερα οταν ξυπνησα παρα το ολο hangover προσπαθουσα να συνειδητοποιησω οτι τους ειχα δει live.Αναρωτηθηκα ποτε θα περασω ξανα τοσο καλα και θυμηθηκα για ενα Live στις 16 Δεκεμβριου.Και σορυ για τους απανταχου φιλους των Tool (σπουδαια μπαντα και τους γουσταρω οντως πολυ) αλλα ειπα στον εαυτο μου...χμμμ Τοοl το Δεκεμβρη. Ε ΚΑΙ?????
  3. Ισως οι πιο πολλοι να πουν οτι ειμαι εντελως υποκειμενικος αλλα ειμαι 28 χρονων και εδω και 15 χρονια περιμενα αυτο το live.Κατι παραπανω απο τη μιση μου ζωη δηλαδη.Εχω δει πολλα live απο αυτα που εχουν γινει στην Ελλαδιτσα απο τους Guns'n'Roses το '93-'94 στο ΟΑΚΑ μεχρι τους James και απο τους R.E.M μεχρι τους Rage against the machine στην Πετρουπολη. Αυτο που εζησα πριν απο ακριβως μια εβδομαδα δυσκολα μπορω να το περιγραψω με λογια.Και αυτο γιατι την στιγμη που ακουγα απο τα μεγαφωνα το master/slave, την εισαγωγη του Ten δηλαδη,απλα νομιζα οτι ονειρευομουνα.Οταν αρχισαν με τα Go, animal και Life waisted για να ζεσταθει ο κοσμος εγω απλα νομιζω οτι δεν επικοινωνουσα με τον πλανητη Γη.Να ¨μη μιλισω για το Elderly woman behind the counter in a small town που αρχισα να κλαιω απο χαρα.Ας μην αναφερθω στο γεγονος οτι ειλικρινα πιστευω οτι ο κοσμος στο Betterman ηταν ικανος να τραγουδισει ολο το κομματι.Και για να μην παρεξηγηθω κανοντας αναφορα σε ολα τα τραγουδια απλα να επισημανω οτι τα εχωσε και στον Bush στο medley του daughter.H πως γινεται να μην αναφερθω στο i believe in miracles των Ramones που το αφιερωσε στο μακαριτη Joey Θεωρω οτι οχι μονο ο κοσμος απο κατω αλλα και οι ιδιοι οι Pearl Jam περασαν ενα βραδυ απιστευτης εντασης και μαγειας.Και αυτο φανηκε σχεδον σε ολο το setlist οπου στα Jeremy,alive, black, Rearview mirror,Rockin in the free world,Corduroy,footsteps,smile ολοι οσοι εβλεπα γυρω μου οχι μονο τραγουδουσαν αλλα εμοιαζαν να βρισκονται σε εκσταση. Δεν θα αναφερθω στο γιατι ειπε ο Eddie στο τελος του Black "we dont belong together".Καλα εκανε και το ειπε το παλικαρι και τα συναισθηματικα του λιγο πρπει να μας απασχολουν. Καλυτερη στιγμη μου βεβαια ηταν το porch οπου ειχα την τυχη να βρισκομαι ακριβως κατω απο τα καγκελα που ειχε σκαρφαλωσει. Κυριες και κυριοι συναυλια αυτη απλα θα μου μεινει ΑΞΕΧΑΣΤΗ.Οπως λεει και το τραγουδι THEY changed by not changing at all. :wink: Παρεπιπτοντως η φιλη Ι..... που πηρε συστημενη την πενα του McReady ισως ειναι το πιο τυχερο ατομο εκεινης της βραδιας.Μην τολμησεις να τη δωσεις πουθενα, ποτε και για κανενα λογο :lol:
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου