Προς το περιεχόμενο

nitse

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή nitse

0

Φήμη

  1. Καλήσπέρα! Μετά από πολύ ψάξιμο και από τις περιορισμένες επιλογές που είχα, λόγω χαμηλού budjet, κατέληξα σε μια καλή κιθάρα για τα λεφτά της κατά τη γνώμη μου. Αγόρασα την Ibanez GRX70 και για ενισχυτή έναν Marshall MG15CDR.
  2. Ευχαριστώ πολύ oneofthem! Έχεις δίκιο! Να ρωτήσω και κάτι άλλο: αξίζει να αγοράσεις μέσω internet κάτι για να χαμηλώσεις το budjet? Π.χ κάποιον ένισχυτή απο site του εξωτερικού; Ή δε θα κερδίσεις τίποτα σπουδαίο σε σχέση με το να τα αγοράσεις όλα από ένα μαγαζί (όπου ίσως και να έχεις κάποια έκπτωση;) ?
  3. Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις!!!
  4. Χαιρετώ τη παρέα! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ηλεκτρική κιθάρα+ενισχυτή. To budjet είναι γύρω στα 400 ευρώ. Είμαι αρχάριος και θα ήθελα τις συμβουλές σας σχετικά με μάρκες μοντέλα (τόσο για την ηλεκτρική όσο και για ενισχυτή). Σκεφτόμουν κάτι σε fender. Τι πρέπει να προσέξω κατά την αγορά; Χώρα προέλευσης (είδα ότι έχει fender από Mexico και άλλες από Japan). Επίσης προτείνετε κάποιο φτηνό και καλό μαγαζί στη Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ πολύ!!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου