Προς το περιεχόμενο

MGs

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    505
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

Ότι δημοσιεύτηκε από MGs

  1. Εν το μεταξύ απο πίσω περνάνε δύχτια,δερμάτινα,καρφιά,μπάλες μπιλιάρδου στο στόμα,λες και είσαι σε έκθεση bdsm. Κάτι ήξερα που σας έλεγα να πάμε με το αγαλματάκι του Πρίαπου.
  2. Σε άλλες περιπτώσεις θα μπορούσε,αν είναι δικά μου τα ξανακούς μέχρι να καταλάβεις ότι κάνεις λάθος.
  3. Τον ήπιαμε οταν γυρίσει και τα δεί.Πάρε ενα σπρέι να τα σβήσουμε.
  4. ΗΗΗΗΗ λόγια,χρονιάρα μέρααααα.... Γιατί βρέ,ωραίες μουσικές βάζει.Τον στίχο του πρέπει να διορθώσει λίγο,γιατί έτσι δέν μπορούν να πεΧτΟυν στΟ BBC
  5. Η τελευταία φωνή που βγήκε στον αιώνα μας,έτρωγε λάχανο ντίβες των 60s και όχι μόνο,έγινε ντόρος αλλά κράτησε λίγο ήταν αυτή.ΤΕΛΟΣ Εδω ακούμε ένα λαμπάτο μικρόφωνο τα λιγότερα takes που έκανε συγχρονή τραγουδίστρια ποτέ,τίποτα άλλο. Την έχω ξαναβάλει και την κράξατε.
  6. ...απο κεί μέσα κόβουν και πετούν κιλά? Μια χαρά είμαι,ευχαριστώ,λέω να τα κΡατήΣω λίΓο ακόΜη.
  7. Και εμένα,ρώτησα εδώ κοντά στην γειτόνια,κανείς δεν είδε πού μπήκαν,θα περίμενω λίγο,έχουν αφήσει alarm ανοιχτά,λογικά δέν θα αργήσουν. Μην φύγετε χωρίς εμένα...
  8. ...Βρε με τα ίδια ρούχα στην δουλειά αύριο όλοι.Ούτε να το σκέφτεστε.
  9. Απο το link του Terry ξανα άκουσα 2 φορά της Κύπρου.Ωραία παραγωγή,μου αρέσει ο ήχος.
  10. Ποιος είναι αυτός? Ουτε γω ξέρω,αλλα άν δέν κλείσουν καμιά πόρτα εκεί που είναι,θα αρπάξουν καμιά πνευμονία.
  11. Terry,λόγο του ότι δέν θέλω να φαίρνω σε δύσκολη θέση με offtopic και κανονισμούς τους Moderators,καλύτερα δέν θα ήταν αντί για synth να είχε το κομμάτι ένα μπάσο με 4 χορδές ,όπως χθές βράδυ και να παίζει ένας έλληνας με το ένα δάκτυλο τεντωμένο ,σε κάποιο αξιόλογο στούντιο της αγγλίας?
  12. Την κάμερα θα την κρατάει απο την μεριά που είναι το Γαλλικό χέρι.
  13. Που ναι οι άλλοι,στην εκκλησία και δέν γράφει κανείς? Δέν προλαβαίνετε με αυτά που έχετε κάνει και έχετε πεί εδω μέσα,μήν ελπίζεται,ήδη μαζεύουν ξύλα για του λόγου σας.
  14. Στον ήχο είναι οι καλύτεροι,αλλά το έχουν και με την εικόνα. Σε σχέση με τους αυστραλούς,που ξεκινάει σειρά στην τηλεόραση και δέν βλέπεις ούτε ποιοι παίζουν,αλλά εμείς στείλαμε σκάουτερ και βρήκε ταλέντο,η μέρα με την νύχτα.ΟΧΙ την ίδια νύχτα,2 μέρες μετά.
  15. Εγώ με το κινητό σε κατάσταση μέθης και 2 μπυροκοιλιές απο δω μέσα κάνω καλύτερο.Αυτοί δεν θα κάνουν?
  16. Οι σουηδοί είναι σαν τους ελέφαντες,δέν ξεχνάνε.Απλά να ξέρετε οτι σε κονσόλες επάνω,ο καλύτερος τους έχει φορέσει καπέλο που έγραφε GREECE,με άλλη σημαία,επάνω,για να τρολλάρει,όχι εμάς φυσικά.Ισα ίσα.
  17. Δέν αφήνουν.Οι σουηδοί βέβαια,τεχνολογικά κάνουν ότι γουστάρουν,αλλά πιστεψέ με δέν θα ασχοληθούν. Για να μήν πώ και εσκεμένα και ξυπνήσω μνήμες.
  18. Σωστός,έκει τραγουδάς live και τα 5/10 lines/takes που χρησιμοποιείς στην δισκογραφία θα σε εκθέσουν στο συγκεκριμένο μέρος που έχουν χρησιμοποιηθεί. Φωνή είναι,θα σε δώσει. Το είχα αναφέρει την μέρα που βγήκε το κομμάτι. Ενας βρέ άμπαλοι δέν βρέθηκε να πεί,ρε σείς αυτό πώς θα το βγάλουμε στο live? Εχουμε ήδη μία προηχογραφημένη γραμμή,το τα τα τα,πόσα lines φωνής προηχογραφημένα θα δώσουμε? Τώρα...Put your heand up and your pants down,γιατί θα φανούν τα κολλαράκια μας. Αυτό κάνει και η κοπέλα που πέσατε να την φάτε στο insta,στέλνει ένα μήνυμα,που μπορεί να αποκρυπτογραφηθεί μόνο από μυημένους.
  19. Πολυ λάθος η όποια συνδεση μεταξύ των 2 γεγονότων.Εγω προσωπικά δέν θα μπορούσα να το κάνω.Ούτε σαν σκέψη.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου