Προς το περιεχόμενο

cradra

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή cradra

0

Φήμη

  1. Ετοιχε να διαβασω για την συγκεκριμενη κιθαρα πριν 2 μερες σε ξενο site. Ειναι ειδικη εκδοση της Ibanez με σωμα απο διαφανο ακρυλικο με ενσωματωμενα πρασινα led. Θα κυκλοφορησουν μονο 500 κομματια σε ολο τον κοσμο και αν θυμαμαι κοστιζει 6,666$ ! ! ! 8O :twisted:
  2. Τελικα προς το παρον χρησιμοποιω το groove agent. Αν και δεν εχει δικαση και γενικα πιο καινουριους metal ρυθμους. Το battery δεν καταφερα να το βαλω να παξει μονο του. Το χρησιμοποιω μονο οταν παιζει καποιος φιλος κιθαρα, λογω του οτι μπορω να παιξω με το πληκτρολογιο. Ξερω, γυφτια αλλα δεν εχω κατι αλλο.
  3. To band in a box ειχε πεσει παλια στα χερια μου. Μου φανηκε δυσκολο στη χρηση και δεν ασχοληθηκα παραπανω. Βρηκα απο φιλο το Groove Agent. Ειναι οτι πρεπει για αυτο που ζητουσα! Ενα κλικ και δεν το ξανα πειραζεις. Αυτο με το hardware δεν το καταλαβα. Τι εννοεις; Καποιο μηχανημα που κανει αυτο που ζηταω; Τα stormdrum και ez drumer δεν τα εχω βρει ακομα. Παντως ευχαριστω για τη βοηθεια.
  4. Για παραδειγμα θελω να παιξω ενα ροκ κομματι. π.χ. Θελω να το ρυθμιζω να παιζει το στοιχειωδη ρυθμο 4/4 και εγω να παιζω απο πανω σολο με την κιθαρα. Βρηκα ενα προγραμμα που λεγεται ΒΑΤΤΕΡΥ 3. Καλο και παιζει με πληκτρολογιο, δεδομενου οτι δεν εχω και midi keyboard, αλλα πρεπει να παιξω πρωτα κιθαρα, να ηχογραφισω και μετα να παιξω τα ντραμς. Στο κατω κατω δεν ξερω και ντραμς και το αποτελεσμα με απογοητευει...
  5. Ρε παιδια το DI τι ειναι;Εγω εχω την creative audigy 2 platinum η οποια εχει και εξωτερικο driver,πανω στον οποιο βρισκονται 3 line in τα 2 απο τα οποια ειναι στο μεεθος του βυσματος του καλωδιου της κιθαρας. Αυτο θεωρειται ΗιΖ είσοδoς; Ακομα και με αυτη την καρτα και με latency να φτανει ως 2ms εχω θορυβο οταν στο guitar rig2 χρησιμοποιω heavy distortion.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου