Προς το περιεχόμενο

Jimts

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Style
    Acoustic
    Blues
    Classical
    Classic Rock
    Ελληνικό ροκ
    Hard Rock
    Λαϊκά
    Metal
    Punk
    Ρεμπέτικο
    Rock
  • Day job
    ιδιωτικος υπαλληλος
  • Τόπος
    Αθηνα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Jimts

0

Φήμη

  1. Κατάλαβα. Θα του δώσω οπότε λίγο χρόνο και θα το δοκιμάσω έτσι.
  2. Να προσθέσω πως είμαι 30 χρονών, και ο ένας χρόνος εμπειρία στην κιθάρα είναι από 16 χρονών μέχρι σήμερα και υπολογίζω συνολικά ότι έχω αφιερώσει ένα χρόνο μελέτης όπου Οι πέντε μήνες ήταν τώρα πρόσφατα που έκανα και μαθήματα.. Είδα μεγάλη βελτίωση ειδικά στο αριστερό χέρι που κρατάει την ταστιέρα Όπως και στο δεξί αλλά νιώθω ότι με κρατάει πίσω το δεξί μου χέρι και καθώς δοκίμασα να παίξω από την άλλη και να χτυπήσω τις χορδές με το αριστερό χέρι ένιωσα μια σταθερότητα και σιγουρια. Βέβαια με το δεξί χέρι στην ταστιέρα είμαι λίγο παράλυτος αλλά εντάξει.δεν ξέρω..
  3. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Μάλλον θα συνεχίσω όπως το έμαθα εξ'αρχης σαν δεξιόχειρας δηλαδή,ασχέτως αν δεν ήταν η μεριά που φανταζόμουν οτι θα έπαιζα κιθάρα γιατι καλως η κακως το εχω συνηθισει έτσι,με δυσκολέυει λίγο το δεξί χέρι με την πένα αλλά πράγματι δεν αξίζει να το πάω πάλι από την αρχή.να είστε καλά ευχαριστώ και πάλι
  4. έλεγα μήπως θα ήταν καλύτερα γιατί πάντα με δυσκόλευε το δεξί χέρι με την πένα. . δεν με ενοχλεί που δεν υπάρχει ποικιλία στις κιθάρες..
  5. Καλησπέρα σε όλους,θα ήθελα να σας ρωτήσω αν εγώ που έμαθα κιθάρα σαν δεξιόχειρας παρότι είμαι αριστερόχειρας(τα πάντα σχεδόν τα κάνω με το αριστερό)για πέριπου έναν χρόνο ,θα ήταν λογικό και αν θα άξιζε να δοκιμάσω από την άλλη πλευρά την ταστιέρα μιας και μου βγαίνει οταν ακούω μουσική να χτυπήσω τις χορδές με το αριστερό?ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου