Προς το περιεχόμενο

maniak2

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή maniak2

0

Φήμη

  1. yameth: τωρα τελίωσε, το πήρα σε πολύ καλή τιμή (αλλιώς δεν θα το έπερνα) αλλα παρόλα αυτα με έβγαλε οικονομικά off. Αρα το ξεχνάω να παρω και κάτι άλλο πχ reason, live ktl. problematic: το kick ήταν ένα παράδειγμα. Έχω γενικά πρόβλημα. Και αφού κάνει παπάδες τουλάχιστον υπάρχουν tips για αρχάριους που θα με βοηθισουν να φτιάξω τον ήχο? δεν εχω βρει τίποτα στο φορουμ. maze: δεν με περνει για αλλεσ ματιες :) Jm: υπάρχουν tips εστω για σωστή εξάσκιση? NemOOO: εκει που λες έχει εκατομυρια πραγματα. τι να προτοδοκιμασω? δεν έχω εμπειρια, τώρα αρχίζω. Τα eq,dynamics,compressors,limiters του cubase ειναι καλα? Ειναι αλήθεια οτι πρέπει να αφαιρώ όλες τις συχνότητες κάτω απο 50hz? γιατι δημιουργούν σαβούρα? Και τα βάσσα κόψιμο απο 300 και πάνω? Το kick πρέπει να βάρει στα 125? και πώς θα το κάνω να βαράει εκεί? Σαν τον ντενεκέ είναι το kick μου :(. Τέτοια μικρά tips που μπορώ να βρώ? Ακόμα ένας φίλος που τον γνώρισα στο νετ μου λέει οτι βάζω το kick να βαράει τέρμα και με όλα τα άλλα ντύνω το kick. σωστό? Έχω χιλιάδες ερωτήσεις και δεν θέλω να σας τα πρίξω γιατί θα υπάρχουν πολλοι σαν και εμένα και φαντάζομαι ποσεσ φορες θα τα έχετε πει.
  2. hi noiz!!! Καλως σας βρηκα! ειμαι νεος στο producing και τα προβληματα μου ειναι απειρα :( Γενικα κοντευω να τρελαθω. Γράφω , η μαλλον προσπαθω και θελω να γραψω ηλεκτρονικη μουσικη (deep tech house) αλλα δεεεεεν βγαινει ηχος. Ενας χαμος βγαινει βασικα. Υπαρχουν μερικα tips για α σταδιο αρχαριου? Εχω ενα καινουργιο πισι ντουο κορ με 1 γιγα μνημη , event tr6, και μια απλη maudio καρτα των 70 ευρο. Απο σοφτ εχω μονο το cubase sx3. Εχουν φυγει πολλα λεφτα και δεν με περνει να αγορασω κατι αλλο. Αυτα που εχει το cubase απο μαμα κάνουν τίποτα η ειναι για πεταμα? Λεω για τα γνωστα lm7,a1 κτλ. Βγάζουν ήχο η τσαμπα τρελενομαι? Εγω δεν μπορω να βγαλω παντος. αρα η κατι κανω λαθος η το cubase ειναι για πεταμα και τσαμπα τα λεφτα. Πχ ρε παιδια Kick με το 909 δεν μπορω να βγαλω. Ακουγετε σαν να μη πω τι. Γενικα μου ακουγοντε πολυ ψευτικα ολα. Και μου αρεσει οτι οι 99 απο τους 100 που ρωτησα μου ειπαν να παρω cubase.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου